Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Ετοιμάζει αλλαγές ο Σάντος…

Ετοιμάζει αλλαγές ο Σάντος…

Αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της Εθνικής, ενόψει του φιλικού παιχνιδιού με την Ρουμανία στην Αυστρία, ετοιμάζεται να κάνει ο Φερνάντο Σάντος.

Σύμφωνα με όσα έδειξε στην σημερινή (13/11) προπόνηση ο Πορτογάλος τεχνικός, αρκετοί ποδοσφαιριστές που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Ρώσους θα πάρουν φανέλα βασικού απέναντι στη Ρουμανία έτσι ώστε ο Σάντος να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, που έγινε κάτω από τσουχτερό κρύο, στα 75 λεπτά της διάρκειάς της οι διεθνείς μετά το ζέσταμα έπαιξαν διπλό στα τρία τέταρτα του γηπέδου και όπως φάνηκε από τις δοκιμές του Σάντος η Εθνική θα είναι διαφορετική κατά τα εννέα ενδέκατα σε σχέση με το παιχνίδι της Παρασκευής απέναντι στους Ρώσους.

Στην ομάδα των βασικών στη σημερινή προπόνηση ήταν οι Χαλκιάς, Μανιάτης, Γιαννούλης, Παπασταθόπουλος, Μαλεζάς, Τζιόλης, Καραγκούνης Μάκος, Κονέ, Χαριστέας και Λυμπερόπουλος, ενώ την άλλη ομάδα αποτελούσαν οι Καπίνο, Σαλπιγγίδης, Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανιάτογλου (σ.σ. μεταφραστής του Σάντος), Κατσουράνης, Φωτάκης, Θεοδωρίδης, Γκέκας, Σαμαράς και Μήτρογλου.

Στη διάρκεια του διπλού οι Λυμπερόπουλος και Μήτρογλου άλλαξαν ομάδες, ενώ το ίδιο έγινε και με τους Καπίνο και Χαλκιά, την ώρα που ο Αλέξανδρος Τζόρβας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή τερματοφυλάκων, Ζουστίνιο. Ο Βασίλης Τοροσίδης από την πλευρά του έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης στο γυμναστήριο.

Η επόμενη προπόνηση της Εθνικής ομάδας θα γίνει το πρωί της Δευτέρας ενώ στη συνέχεια η αποστολή θα φύγει με πτήση για το Σεντ Γκάλεν και από εκεί οδικώς θα μεταβεί στο Άλταχ όπου την Τρίτη θα γίνει το φιλικό με την Ρουμανία.

Πηγή : www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου