Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Θύρα 6: «Ζήτω η Χούντα»!


Την οργή της για την απόφαση της αστυνομίας να «κόψει» την εκδρομή για την Τούμπα εκφράζει με ανακοίνωση της η «Θυρα 6», ο οργανωμένος φορέας οπαδών του Παναιτωλικού!

Στην ανακοίνωση που φέρει τον τίτλο «Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ... ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ» η ανακοίνωση της «θύρας 6» αναφέρει:

«Με χουντική διαταγή της αστυνομίας απαγορεύτηκε η εκδρομή μας στην Τούμπα. Υπήρχε λέει κίνδυνος επεισοδίων με εμάς και τους Παοκτσήδες!!! Για άλλη μια φορά τα μπατσόνια απέδειξαν ότι δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Το αποφασίζουμε και διατάσσουμε είναι το μόνο που γνωρίζουν, για να κόβουν εκδρομές, για να κάνουν συλλήψεις, για να βγάζουν όπλα ως άλλοι σερίφηδες. Επαναλαμβάνουμε πως η παρουσία σας στα γήπεδα είναι περιττή. Το γνωρίζουμε πως η άνοδος μας στην Α’ Εθνική έχει ενοχλήσει αλλά το κυανοκίτρινo ποτάμι δεν σταματιέται. Επιφυλασσόμαστε ακόμη και τώρα για την παρουσία μας στο γήπεδο της Τούμπας.
Υ.Γ. ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
ΘΥΡΑ 6 - WARRIORS».

Μπεσίνης: «Αρνητική η αστυνομία»

Στο μεταξύ στην εκπομπή των οργανωμένων «Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 6» που μεταδίδεται στον ραδιοφωνικό σταθμό ANTENNA ΣΤΑR προσκεκλημένος ήταν ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Παναιτωλικός κ. Παναγιώτης Μπεσίνης ο οποίος έδωσε το πρωί της Δευτέρας το παρών στην σύσκεψη που έγινε στην Θεσσαλονίκη για τα μέτρα του αγώνα.

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε για τον λόγο που τελικά άναψε... κόκκινο για την μετακίνηση των φίλων του Παναιτωλικού στην Τούμπα για το Κυριακάτικο ματς της Τούμπας, ο κ. Μπεσίνης έριξε την ευθύνη στην αστυνομία και μεταξύ άλλων τόνισε: «Είπαμε ότι μετά από τόσα χρόνια ταλαιπωρίας στα βουνά και τα λαγκάδια ο κόσμος του Παναιτωλικού έχει κερδίσει την δυνατότητα να δίνει παρών στα παιχνίδια της ομάδας και στα εκτός έδρας. Εξηγήσαμε ότι θα μπορούσαμε να δεσμευτούμε για διάφορα πράγματα που θα ζητούσαν από εμάς.

Όταν οι εκπρόσωποι της αστυνομίας πήραν τον λόγο μας είπαν ότι μέχρι χθες ίσχυαν άλλα, αλλά από το πρωί είναι αλλιώς τα δεδομένα και δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί αυτή η μετακίνηση.

Υπήρξε ένταση από μέρος μας και εξοργιστήκαμε από όλο αυτό τον εμπαιγμό. Τον διπλό εμπαιγμό. Την Παρασκευή που μιλήσαμε με την αστυνομία υπήρχε διάθεση να δώσει το ΟΚ και μας είπε ότι αν δεν υπήρχε λόγος μετακίνησης δεν θα γινόταν καν η σύσκεψη όπου θα συζητούσαμε τις λεπτομέρειες. Αντ' αυτού αντιμετωπίσαμε μια άρνηση από την αστυνομία!

Επικαλέστηκαν τα επεισόδια που έγιναν στο Καυταντζόγλειο με τους οπαδούς του Ηρακλή και την αδυναμία να κοντρολάρουν πλήθος οπαδών επειδή θα παίζει εκείνη την μέρα στο γήπεδο αυτό και η Δόξα Δράμας. Εμείς τους είπαμε ότι για τον λόγο αυτό υπήρξε και αλλαγή ώρας αλλά αυτή επέμεναν στην απόφαση τους».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν θα δοθούν εισιτήρια στους φίλους της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο αρκέστηκε να πει πως «Αν η ΑΕΚ επίσημα ζητήσει εισιτήρια θα αντιμετωπιστεί στο πνεύμα της ανακοίνωσης της διοίκησης».

Πηγή : www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου