Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Η απάντηση του ερασιτέχνη στην ΠΑΕ

erastiexn

Μετά το άρθρο, στο MATCH PROGRAM του αγώνα της 23ης αγωνιστικής «ΠΑΕ Παναιτωλικός- ΠΑΕ Νέα Καβάλα», νιώθουμε την υποχρέωση και την ευθύνη να ενημερώσουμε τα μέλη του «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.» αλλά και όλους τους φιλάθλους του Αγρινίου για όσα ανακριβή και αναληθή αναφέρονται εκεί.

Α) Στην τελευταία συνάντηση του Δ.Σ του «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.» με την ΠΑΕ, μετά την ενημέρωση των πεπραγμένων, την ανακοίνωση των επιτυχιών των τμημάτων μας και την παράθεση των σχεδίων για την ενδυνάμωση του συλλόγου μας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ κατά λέξη ανέφερε: «Στην παρούσα χρονική στιγμή δεν έχω την διάθεση να βοηθήσω».

Η επιβίωση, η συνέχεια και η προοπτική του «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.» δεν μπορεί να εξαρτάται από την διάθεση κανενός. Ούτε από την διάθεση του προέδρου της ΠΑΕ.

Β) Σύμφωνα με τα αρχεία από τα επίσημα βιβλία του «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.», περιόδου 1/7/2004 έως 31/5/2012

α) η ΠΑΕ έχει καταβάλει:

1)το ποσό των 73.424 ευρώ ακριβώς και όχι περίπου ως οικονομική αρωγή για την επίτευξη των στόχων του «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.».

2)το ποσό των 9227,84 ευρώ μετά την εκκαθάριση του φιλικού αγώνα «ΠΑΕ Παναιτωλικός- ΠΑΕ Καλλιθέα στις 03/09/2011 ως οικονομική αρωγή για την επίτευξη των στόχων του «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.».

β) από την «EMILEON ΑΕ», έχει καταβληθεί:

Οικονομική χορηγία ύψους 41.000 ευρώ ακριβώς και όχι περίπου.

γ) Από την ΠΑΕ έχει δοθεί στον «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.» αθλητικό υλικό για όλα τα τμήματά του αξίας 10,000 ευρώ.

Τα παραπάνω είναι το σύνολο κάθε είδους βοήθειας της ΠΑΕ και του κ. Κωστούλα προς τον «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.».

Ο «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.» δεν εξέτασε και δεν απαίτησε ποτέ ότι δικαιούται ή τις νόμιμες υποχρεώσεις της ΠΑΕ συνδράμοντας έτσι ουσιαστικά στην υλοποίηση όλων των σχεδίων της ΠΑΕ.

Γ) Το παρόν Δ.Σ του «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.» έχει βρει «Ιδιωτικό Συμφωνητικό Μίσθωσης – Παραχώρησης Αθλητικών Εγκαταστάσεων» προς την ΠΑΕ το όποιο αποτελεί απόφαση Γενικής Συνέλευσης της 19ης Μαρτίου 2007 με ψήφους 52 υπέρ 4 κατά.

Το παραπάνω συμφωνητικό διάρκειας 9 ετών με καταληκτική ημερομηνία το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 έχει γίνει σεβαστό και έχει τηρηθεί ακριβώς, μέχρι σήμερα, χωρίς πότε να έχει εξεταστεί η νομιμότητα του ή η ισχύς του από τον «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.»

συνδράμοντας έτσι ουσιαστικά στην υλοποίηση όλων των σχεδίων της ΠΑΕ.

Δ) Οι πληρωμές του κ.Κωστούλα «που διέθεσε για παλιές ταμειακές διευκολύνσεις» δεν έγιναν υπέρ του «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.» αλλά έγιναν μετά από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις και αφορούν πληρωμές υπέρ παλαιών διοικητικών μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ε) Κατά τη διάρκεια της μέχρι σήμερα προεδρίας του κ.Κωστούλα στην ΠΑΕ έγινε η γνωστή σε όλους ανακατασκευή του γηπέδου του «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.» επ’ ωφελεία της ΠΑΕ και με πλήρη εκμετάλλευση όλων των χώρων του γηπέδου.

Σήμερα στο γήπεδό του ο «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.» έχει μόνο τη χρήση ενός γραφείου.

ΣΤ) Δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε τον τρόπο λειτουργίας των υπόλοιπων ΠΑΕ και τις πληρωμές τους με τα ιδρυτικά σωματεία.

Άλλωστε τις σχέσεις μεταξύ ενός ιδρυτικού σωματείου και της ΠΑΕ τις έχει οριοθετήσει η Ελληνική Πολιτεία με την σχετική της νομολογία.

Το σημερινό Δ.Σ του «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.» εύχεται ειλικρινά και ολόψυχα την άνοδο της ΠΑΕ στη SUPER LEAGUE και την υλοποίηση όλων των σχεδίων και των ονείρων του σημερινού ιδιοκτήτη της ΠΑΕ αλλά και όλων των φιλάθλων μας.

Ταυτόχρονα σχεδιάζει και οραματίζεται το μέλλον του Συλλόγου μας.

Εργάζεται με όλες του τις δυνάμεις για να ξεπεράσει τις αντιξοότητες της καθημερινότητας και ταυτόχρονα θέτει τις βάσεις για να εξασφαλίσει την μελλοντική επιβίωση και υγιή ανάπτυξη του «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.».

Αυτή θα είναι η εγγύηση για την ύπαρξη της ΠΑΕ ανεξαρτήτως ιδιοκτητών και κατηγοριών.

Αυτό έγινε και στο παρελθόν.

Σεβόμαστε την ιστορία του συλλόγου μας.

Στηριζόμαστε σ’ αυτή για να δημιουργήσουμε το μέλλον του.

Με Αθλητικούς Χαιρετισμούς
Το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου