Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

«Καναρίνια» με... ρόπαλα, 3-0 τον Ηρακλή

«Καναρίνια» με... ρόπαλα, 3-0 τον Ηρακλή | onsports.gr

Ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παναιτωλικός, ο οποίος επικράτησε 3-0 του Ηρακλή και έφτασε τους 30 βαθμούς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Μπόγιοβιτς που σημείωσε δύο γκολ (10’, 45+2’), ενώ το τρίτο τέρμα πέτυχε με αυτογκόλ του Τάι υπό την πίεση του Τζούνιορ στο 60’. Πολύ καλός ο Ηρακλής, ενώ ο Χουάντερσον στο πρώτο μέρος ήταν ασταθής και δεν ενέπνεε σιγουριά στους συμπαίκτες του.

Πίεση από το πρώτο λεπτό ήταν η εντολή του Μάκη Χάβου και οι παίκτες του την εκτέλεσαν κατά γράμμα. Ο Ηρακλής ζήτησε πέναλτι στο πρώτο λεπτό σε ανατροπή του Σουλίδη, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στη συνέχεια, ο Παναιτωλικός πίεσε τον Ηρακλή, κλείνοντάς τον στο καρέ του. Και στο 10’ ο Μπόγιοβιτς μετά από μπαλιά του Τζούνιορ έκανε το 1-0. Ο Γηραιός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Τακίδη με αξιώσεις. Στο 30’ ο Νατσούρας αποχώρησε τραυματίας μετά από σύγκρουση που είχε με τον Μπόγιοβιτς.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν περισσότερο και στο 45+2’ ο Μπόγιοβιτς από σέντρα του Σφακιανάκη πήρε αρχικά την κεφαλιά, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Σέρβος φορ με σουτ σημείωσε το 2-0. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Παναιτωλικό να ελέγχει την αναμέτρηση και στο 60’ μετά από ωραία ενέργεια του Αραμπατζή, ο Τάι υπό την πίεση του Τζούνιορ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γηραιού για το 3-0.

Παναιτωλικός: Τακίδης, Αραμπατζής, Ιωάννου, Κούσας, Δάρλας (84’ Γκόλιας), Σφακιανάκης, Τζούνιορ, Φαβάλι, Σίσιτς, Μπελόν, Μπόγιοβιτς (68’ Κουτσοσπύρος)

Ηρακλής: Χουάντερσον, Χ. Παληγεώργος, Νατσούρας (30’ Σαββίδης), Παπαστεριανός, Τσερκέζος, Φερνάντεζ, Τάι, Σουλίδης (57’ Γεωργίου), Ισάακ (65’ Σιατραβάνης), Στεφανίδης, Κιρόφσκι

Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου