Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Χάβος: «Μας απελευθέρωσε το δεύτερο γκολ»

Χάβος: «Μας απελευθέρωσε το δεύτερο γκολ» | onsports.gr

Εμφανώς ευχαριστημένος από τη νίκη επί του Ηρακλή, ο Μάκης Χάβος επισήμανε πως η προσπάθεια του Παναιτωλικού πρέπει να συνεχιστεί ως το τέλος.

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι έχοντας γρήγορη ανάπτυξη, έχοντας ρυθμό και καλές συνεργασίες μέσα στο γήπεδο. Θεωρώ ότι το δεύτερο γκολ έπαιξε σημαντικό ρόλο για τη συνέχεια του αγώνα γιατί οπωσδήποτε απελευθερώθηκαν ακόμη περισσότερο τα πόδια των παικτών. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι σαν ομάδα διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι και αυτό ήταν πολύ σημαντικό γιατί κρατήσαμε την πειθαρχία μας και όπως είπαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, όλα έγιναν κατά γράμμα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Η προσπάθεια απ’ όλους μας πρέπει να συνεχιστεί μέχρι το τελευταίο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Παναιτωλικού.

Για τα περιθώρια βελτίωσης της ομάδας, επισήμανε: «Θεωρώ ότι ο καθρέφτης είναι πάντα το γήπεδο. Το πρώτο εικοσάλεπτο, εικοσιπεντάλεπτο, ήταν πολύ καλό. Βέβαια δεν μπορείς να κρατήσεις τόσο υψηλό τέμπο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα γιατί δεν αντέχεται αυτό το πράγμα από κανένα ποδοσφαιριστή. Θεωρώ ότι με τη δουλειά θα συνεχίσουμε για να μπορέσουμε να κρατήσουμε και να ανεβάζουμε σιγά σιγά αυτό που όλοι είδαμε στο πρώτο εικοσάλεπτο».

Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου