Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Αρνητικό το κλίμα στη Football League

Αρνητικό το κλίμα στη Football League

Πολλές οι αντιδράσεις και τα προβλήματα για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων.

Η Football League, όπως αναμενόταν, απόφαση δεν πήρε για το μέλλον των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή. Αν και οι εξελίξεις έπρεπε να «τρέξουν», επέστρεψε το θέμα της αναδιάρθρωσης στην ΕΠΟ και πρότεινε συνάντηση ως την Τρίτη (04/09) και με την παρουσία της Super League.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί ότι την προσεχή εβδομάδα θα συγκροτηθεί σε σώμα το ΔΣ της Ένωσης, οπότε η «Γενική Συνέλευση» - όπως βαφτίστηκε - είναι παράνομη και οποιοσδήποτε θελήσει μπορεί να την προσβάλει.

Η Super League δεν δέχεται την άνοδο 5 ομάδων και των υποβιβασμό τριών, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις. Ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης πρότεινε ψηφοφορία και εκτός από τον ίδιο ψήφισαν αρνητικά οι ΠΑΕ Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης και Εργοτέλης.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν αρκετά ζητήματα, όπως τα 18 εκατομμύρια ευρώ που πρέπει να δώσει η Super League από παλιές υποχρεώσεις και το αίτημα των εγγυήσεων για τις κλειστές ώρες, ώστε να υπάρχει, επιτέλους, ώρα και για ματς της Football League.

Τουλάχιστον 12 ΠΑΕ διαφώνησαν έντονα στην αναδιάρθρωση και αν εξέλιξη δεν υπάρξει ούτε ως την Τρίτη (04/09) θα γίνει κλήρωση την Πέμπτη (06/09).

Πηγή : www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου