Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ισόπαλοι και στα δοκάρια ΑΕΛΚ – Παναιτωλικός

Ισόπαλοι και στα δοκάρια ΑΕΛΚ – Παναιτωλικός

Παρουσία 600 φιλάθλων και με τον Χέλγκε Παγιέρ στην εξέδρα η ΑΕΛΚ αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς σκορ με τον Παναιτωλικό.

Το πρώτο φιλικό επί λεσβιακού εδάφους έδωσε η ΑΕΛ Καλλονής και δεδομένου ότι ο αντίπαλος Παναιτωλικός είναι πιο έτοιμος, στάθηκε πολύ καλά. Η ομάδα του Αγρινίου από την πλευρά της έδειξε ότι θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα.

Στο 15’ ο Φαβάλι με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή ο Πασάς με πλασέ αστόχησε, ενώ στο δεύτερο ο ρυθμός έπεσε με τις πολλές αλλαγές. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μανούσο στο 51’ και το δοκάρι του Βλαστέλλη στο 89’. Ο Φαβάλι για τον Παναιτωλικό αστόχησε σε τετ α τετ στο 63’, ενώ σε σουτ του ίδιου στο 77’ ο Μάππάς απέκρουσε.

Σημειώνεται ότι τη διοίκηση του Παναιτωλικού φιλοξένησε η ΠΑΕ ΑΕΛΚ στα επίσημα, με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, Νίκο Καραγεωργίου να δηλώνει: «Δώσαμε ένα δυνατό φιλικό και περιμένουμε μέχρι την τελευταία ώρα να ενισχυθούμε. Με δουλειά θα φέρουμε τον Παναιτωλικό εκεί που του αξίζει».

Ο τεχνικός της ΑΕΛΚ, Τίμος Καβακάς είπε: «Ήμασταν λίγο κουρασμένοι από την προετοιμασία. Είχαμε έναν δυνατό αντίπαλο και θεωρώ ότι με τα φιλικά που θα δώσουμε το Σαββατοκύριακο με Πιερικό και Γιαννιτσά θα μοντάρω την ομάδα και θα έχω την ευκαιρία να δω ακόμα περισσότερα πράγματα».

ΑΕΛ Καλλονής: Μάππας (83’ Γόμος), Σερφά (63’ Λαμπρόπουλος), Κώτσιος (51’ Αναστασιάδης), Χωριανόπουλος (73’ Γάλας), Κριπιντίρης (65’ Σιλιγαρδάκης), Μαρσέλο, Λεοζίνιο (65’ Μανουσάκης), Μανούσος, Γκονζάλες (79’ Βλαστέλλης), Καζάκης (72’ Γιόνδης).

Παναιτωλικός: Τακίδης, Μπακάκης, Γκόλιας, Κούσας, Μουμίν, Μητρόπουλος (80’ Μήλιος), Σφακιανάκης (83’ Τζίτζης), Μίχας (73’ Μπογκντάνοβιτς), Φαβάλα, Δάρλας, Πασάς (85’ Κούσης).

Πηγή : www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου