Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Κωστούλας: «Όλα είναι παράλογα»

Κωστούλας: «Όλα είναι παράλογα»

Αντίθετος με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Αγρινίου μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Insiders» για τις ομάδες που… ψάχνουν ακόμα κατηγορία, αλλά και για τα όσα έχουν κατά καιρούς ειπωθεί σε συνεδριάσεις των αρχών.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν μια ακόμα μπερδεμένη και παράλογη ημέρα. Δεν θα έπρεπε να συζητάμε καθόλου να λέμε για τις ομάδες και που θα παίζουν. Δεν ανήκει σε εμάς αυτή η αρμοδιότητα. 

Ποτέ δεν έχει γίνει σοβαρή κουβέντα για το ποδόσφαιρο. Όλοι λένε να φτιάξουμε μια οργάνωση με κανόνες και κανονισμούς, αλλά ποτέ δεν γίνεται τίποτα. Είναι παράλογο να λειτουργεί μια εταιρία με αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρουμε που είμαστε τι λεφτά θα δώσουμε δεν ξέρουμε με ποιους κανόνες θα δουλέψουμε την επόμενη χρονιά. 

Εμείς αποφασίζουμε αλλά μας τους αλλάζουμε με το ζόρι, όπως έγινε και με την Σούπερ Λίγκα, που πέσανε ομάδες με σωστούς φακέλους. 

Το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι υπάρχει ένα μόνιμο καπέλο στις ΠΑΕ από πλευράς κράτους, από την ΕΠΟ και από συγκεκριμένους υπουργούς. Τώρα έχουμε ένα καπέλο από τον Ιωαννίδη, ο οποίος έχει κάποιες επιδιώξεις και προσπαθεί να περάσει κάποια πράγματα, τάζοντας χρήματα του κράτους. Δεν αφήνουν τις εταιρίες να δουλέψουν μόνες τους. Να ξέρουν πως θα κινηθούν και αυτές. 

Αυτή την στιγμή η απόφαση που πάρθηκε ήταν να δούμε που βρισκόμαστε. Έγινε ένα παζάρεμα για να μπουν οι ομάδες. Εγώ ήμουν αντίθετος στο να γίνει και η ψηφοφορία. Δεν μπορεί να δώσεις έγκριση για κάτι που θεωρείς παράνομο».

Πηγή : www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου