Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Κωστούλας: «Διαφωνούμε και στο νομικό και στο ηθικό κομμάτι»

Κωστούλας: «Διαφωνούμε και στο νομικό και στο ηθικό κομμάτι»

Αντίθετος στην αναδιάρθρωση των κατηγοριών ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Αγρινίου μίλησε στην ιστοσελίδα agrinionews.gr μόλις επέστρεψε από το εξωτερικό και αναφέρθηκε στην επιχείρηση – αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Φυσικά, η αντίδρασή του έδειξε οργή και απογοήτευση…

Αναλυτικά ο Κωστούλας ανέφερε:

«Όταν γυρνάς από το εξωτερικό και ειδικά από χώρα που λειτουργούν οι θεσμοί σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι με όσα συμβαίνουν. Αν με ρωτάτε πως το βλέπω αυτό που συμβαίνει, θα πω ότι εμείς είμαστε αντίθετοι και στο νομικό κομμάτι αλλά και στην «ηθική» που αποπνέει η όλη πρωτοβουλία. Θυμάμαι όταν εμείς προτείναμε να μην πέσουμε κατηγορία οι τρεις που είχαμε το δίκιο με το μέρος μας, η Λίγκα αλλά και οι αρμόδιοι απαντούσαν άλλα.

Τώρα βλέπουμε έναν υπουργό να έχει υποσχεθεί, λέει, την αποκατάσταση αυτών των ομάδων. Πώς; Με ποιανού τα χρήματα; Πώς ξέρει ότι θα βρεθούν τα χρήματα που τάζονται σε μια χώρα που καταρρέει; Εγώ λέω ότι ούτε η Σούπερ Λίγκα δεν έχει αποφασίσει ποιο είναι το συμφέρον οικονομικά γι’ αυτή. Κι αν βγουν και πουν ότι θα ανέβουν αυτές οι τρεις, αλλά τα λεφτά θα είναι λιγότερα;».

Σε ό,τι αφορά στην άποψη οπαδών στο Αγρίνιο ότι η παρέμβαση Ιωαννίδη έχει στόχευση στο εκλογικό σώμα της Θεσσαλονίκης, απάντησε: «Η θέση η δική μου έχει ευθύνη και δεν μπορώ να υιοθετήσω ότι λέγεται, αλλά καμιά φορά αναρωτιέμαι αν έχουν άδικο τελικά οι φίλαθλοι που τα βλέπουν τα πράγματα όπως τα βλέπουν. Μέσα σε τόση έλλειψη δικαιοσύνης τι να περιμένει κανείς; Γι’ αυτό ο κόσμος ζητά παρέμβαση από όπου βρει, λόγω της ανομίας.

Αφήνω στην άκρη αν τελικά στέκουν νομικά όλα αυτά και αν υπήρξε διαλεύκανση για τόσα και τόσα θέματα που εκκρεμούν και ρωτάω: Η περιοχή μας έχει έναν υφυπουργό στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Προσπαθήσαμε να μας βοηθήσει, χωρίς να κάνει καμιά παρανομία απλά να δει αν έχουμε δίκιο, στην Έφεσή μας στο θέμα με την Κέρκυρα όπου όλοι ξέρουν ότι έχουμε δίκιο και απλά αποδέχονται ότι ουδέποτε έγινε αληθινή δίκη! Μας έδωσε να καταλάβουμε ότι δε θέλει να ασχοληθεί και κάποιοι είπαν «λογικό είναι, υπάρχει αυτοδιοίκητο». Και ρωτάω εγώ: Εδώ τώρα δεν υπάρχει αυτοδιοίκητο; Δεν είναι ωμή παρέμβαση αυτό που γίνεται; Εμείς ζητούσαμε πάντα το σωστό και το δίκαιο και μας κατηγόρησαν γιατί δεν παίξαμε αλλιώς. Εδώ λοιπόν πάλι απουσιάζει το σωστό και το δίκαιο».

Πηγή : www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου