Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Απολογία και… έξοδος!


Το φραστικό επεισόδιο που είχαν την ώρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Άντι με τον Ρότσα δεν περάσε απαρατήρητο από την διοίκηση του Παναιτωλικού με τους δύο παίκτες να είναι… προ των πυλών της εξόδου!

Το κλίμα στον Παναιτωλικό έτσι κι αλλιώς είναι βαρύ από τον διαφαινόμενο υποβιβασμό της ομάδας στην football league μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό! Ήρθε και το… κερασάκι με τον εντός αγωνιστικού χώρου καυγά του Άντι με τον Ρότσα.

Ο Λεμονής αμέσως μετά την λήξη του αγώνα στηλίτευσε την σκηνή αυτή κάνοντας λόγο για σεβασμό προς τον σύλλογο και την Δευτέρα ήρθε η σειρά της διοίκησης να ασχοληθεί με το θέμα!

Συγκεκριμένα Άντι και Ρότσα κλήθηκαν σε απολογία για το επεισόδιο και όλα δείχνουν ότι αυτό θα είναι και το… κλειδί που θα τους ανοίξει την πόρτα της εξόδου από το Emileon.

H δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο τους είναι έντονο στο Αγρίνιο καθώς σε μια περίοδο που ο Παναιτωλικός το… παλεύει για το θαύμα της παραμονής, το κλίμα γίνεται ακόμη πιο βαρύ από τέτοια ζητήματα.

Πάντως έτσι κι αλλιώς οι δύο παίκτες δεν είχαν… μέλλον στην ομάδα, καθώς ο Άντι είναι δανεικός από την Πόρτο και δεν υπήρχε πρόθεση να δοθούν χρήματα για την αγορά του, ενώ ο Βραζιλιάνος με διακυμάνσεις στην απόδοση του όλη την χρονιά και πολλές κόκκινες κάρτες δεν έπεισε ότι μπορεί να κάνει την διαφορά!

Πηγή : www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου