Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Καραμαλίκης: «Λιγοστές οι πιθανότητες»


Για το πολύ δύσκολο έργο του Παναιτωλικού για την παραμονή στην κατηγορία μίλησε ο Στάθης Καραμαλίκης, με αφορμή το φιλικό για την βοήθεια της οικογένειας του Χρήστου Χωριάτη.

Ο επιθετικός των Αγρινιωτών θα συμμετάσχει στην φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην Ζάκυνθο, για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του άτυχου παίκτη, ο οποίος σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα την παραμονή των Χριστουγένων, αφήνοντας πίσω την έγκυο γυναίκα του. Όσο για τον Παναιτωλικό, υποστήριξε πως πλέον τρέχουν... και δεν φτάνουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Sentra 103,3:

Για το φιλικό παιχνίδι στην Ζάκυνθο: «Έχασε άδικα τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα παραμονή των Χριστουγέννων. Άφησε πίσω του τη γυναίκα του που είναι έγκυος στον 7ο μήνα. Θεώρησα σωστό να γίνει ένα φιλικό για να βοηθήσουμε τη γυναίκα και το παιδί του. Η βοήθεια του ΠΣΑΤ ήταν πολύτιμη και χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσε να προχωρήσει το όλο εγχείρημα. Εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, όπως οι Άγγελος Χαριστέας, Λουίτζι Τζενάμο, Άγγελος Μπασινάς, Στέλιος Γιαννακόπουλος και Πούλιος μας έκαναν την τιμή να έρθουν στη Ζάκυνθο. Ήταν να έρθουν οι Τραϊανός Δέλλας, Ανδρέας Τάτος, Χάρης Μαυρίας και Λουκάς Βύντρα, ωστόσο υπήρξαν κάποιες δυσκολίες. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την επιθυμία τους να δώσουν το παρών. Από την πλευρά μας κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Ζητάω την απλή στήριξη του κόσμου για να ενισχύσουμε την οικογένεια».

Για το δύσκολο έργο του Παναιτωλικού: «Η κατάσταση στην ομάδα είναι πολύ δύσκολη. Οι πιθανότητες είναι λιγοστές, αλλά θα το κυνηγήσουμε μέχρι τέλους για να πάρουμε όσους βαθμούς μπορούμε. Μας λείπουν 6 βαθμοί. Μπήκαμε σε μία διαδικασία να τρέχουμε και να μην φτάνουμε. Το πράγμα στράβωσε σε κάποια θεωρητικά εύκολα παιχνίδια μέσα στην έδρα μας, τα οποία δεν καταφέραμε να κερδίσουμε».

Πηγή : www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου