Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Νταλακούρας: «Ιστορική νίκη»


Ο Γιάννης Νταλακούρας μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πεντάρα επί του Άρη και  τόνισε ότι ο Παναιτωλικός πρέπει να προσπαθεί να παίζει με αυτόν τον τρόπο σε όλα τα ματς.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί σήμερα απέδειξαν με την παρουσία τους ότι με μία σωστή διαχείριση όλη την χρονιά και με καλή δουλειά, αυτό το ρόστερ του Παναιτωλικού θα μπορούσε να πετύχει πολλά πράγματα», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε, σχετικά με το τι άλλαξε στην ομάδα:  «Νομίζω ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος να αλλάξει πολλά σε μερικές μέρες. Όμως η παρουσία ενός προπονητή μέσα στα αποδυτήρια, μπορεί από μόνη της, με δύο κουβέντες που θα πει να βγάλει αυτή την εικόνα».

Σχετικά με τις πιθανότητες παραμονής της ομάδας είπε: «Ο Παναιτωλικός πρέπει να προσπαθεί να παίζει αυτό το ποδόσφαιρο που είδαμε σήμερα. Η απαίτηση όλων των φιλάθλων της Αιτωλοακαρνανίας και των φιλάθλων του Παναιτωλικού, είναι η ομάδα να έχει αυτή την εικόνα και να πετυχαίνει μια ιστορική νίκη στην Super League», ενώ κατέληξε: «Δεν ήταν η ίδια επίθεση που είδατε σήμερα και η ίδια αντιμετώπιση των ομάδων. Την επιθετικότητα που είχε σήμερα ο Παναιτωλικός δεν την είδα με κατωτέρου επιπέδου ομάδες στο Αγρίνιο».

Πηγή : www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου