Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Νταλακούρας: «Εχει μέλλον ο Παναιτωλικός»

Νταλακούρας: «Εχει μέλλον ο Παναιτωλικός»

Την άποψη ότι ήταν πολύ άδικο που η ομάδα του υποβιβάζεται εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής των Αγρινιωτιών, Γιάννης Νταλακούρας που όμως παράλληλα υποστήριξε ότι ο Παναιτωλικός έχει μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «καναρινιών»:

«Tα συναισθήματα τα δικά μου, των παικτών, του ΔΣ και των φιλάθλων δεν περιγράφονται αυτή τη στιγμή, όπως καταλαβαίνετε. 

Θέλω να πω όμως ότι είναι πολύ κρίμα που αυτή η ομάδα έφτασε να παίζει την παραμονή της στο τελευταίο παιχνίδι και μάλιστα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Σήμερα τα παιδιά έκαναν μια καλή προσπάθεια, έδωσαν παραπάνω απ’ αυτό που μπορούσαν και νομίζω ότι μέχρι η ομάδα μου να δεχθεί το τρίτο γκολ, είχαμε τις ευκαιρίες να μπούμε ξανά στο παιχνίδι. Δεν είμαι σίγουρους για το τι έγινε σε μια - δυο φάσεις, αν ήταν οφσάιντ μια προσπάθειά μας, αν έγινε κάποιο πέναλτι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αποφασισμένοι να δώσουμε και την ψυχή μας. Όμως, το σκορ ήταν τέτοιο που δεν μπορούσαμε να το παλέψουμε, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Τελείωσε αυτό το παιχνίδι αλλά αυτή η ομάδα έχει μια πολύ μεγάλη δυναμική. Θεωρώ πολύ άδικο αυτό που συνέβη και νομίζω ότι η διοίκηση και όλοι εμείς που βρισκόμαστε εκεί πρέπει να κάνουμε πραγματικά μια πολύ σοβαρή και εκ βαθέων ανάλυση των γεγονότων. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι υπάρχει πολύ μέλλον σ’ αυτή την ομάδα και θα ήθελα να συμμετέχει και ο κόσμος σ’ αυτή την εξαγωγή συμπερασμάτων για το τι συνέβη τη χρονιά που πέρασε.

Δεν είναι απλά τα πράγματα. Εχω ακούσει πολλά, ότι δεν είχαμε παίκτες, το ένα, το άλλο… Η αλήθεια είναι πολύ πιο βαθιά και πρέπει να την ψάξουμε γιατί η παρουσία αυτού του ΔΣ και του Κωστούλα είναι απαραίτητη. Και πρέπει να έχουν πλήρη γνώση γιατί απέτυχε η ομάδα. Πρέπει να μη το βάλουμε κάτω και να είμαστε πιο δυνατοί στο μέλλον που πρέπει να είναι πάλι πολύ – πολύ αξιόλογο».

Πηγή : www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου