Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Δεν το βάζει κάτω ο Παναιτωλικός

Δεν το βάζει κάτω ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός έχει καταθέσει προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, κατά της απόφασης σχετικά με τις αδειοδοτήσεις, με την ομάδα του Αγρινίου να είναι διατεθειμένη να δώσει «μάχη» μέχρι τέλους για τη δικαίωση.

Μάλιστα η εφημερίδα SportDay, αποκαλύπτει και τι αναφέρει η 12σέλιδη προσφυγή που έχει καταθέσει ο Παναιτωλικό στο διαιτητικό δικαστήριο, αναφέροντας αρχικά το ιστορικό της υπόθεσης, ενώ στέκεται στα άρθρα που την δικαιώνουν στο κεφάλαιο, «Νομική Βάση».

Εκεί ο Παναιτωλικός στέκεται στην αλλαγή της προκήρυξης που υπήρξε σχετικά με τις αδειοδοτήσεις και της απόφασης για υποβιβασμό των ομάδων, τονίζοντας πως δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο κατά την διάρκεια της σεζόν.

Στο τρίτο σκέλος, αναλύονται οι λόγοι της προσφυγής, αναφέροντας χαρακτηριστικά «παράβαση νόμου ως προς τις συνέπειες μη πλήρωσης των κριτηρίων αδειοδότησης» και «παράβαση νόμου ως προς τον χρόνο έκδοσης του Δ.Σ. της Super League», αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί πως θα γίνουν προσφυγές κατά φυσικών προσώπων.

Η προσφυγή, καταλήγει αναφέροντας πως ο Παναιτωλικός ζητάει να αρθεί η έγκριση των εισηγήσεων της Λίγκας σε ότι έχει να κάνει το σύστημα αδειοδότησης, και να ισχύσει αυτό από την σεζόν 2012-2013 και να συμμορφωθεί στα οριζόμενα από τις διατάξεις του αθλητικού νόμου.

Πηγή : www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου