Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Χάβος: ”Συνεχίζουμε ενωμένοι και παθιασμένοι για τον στόχο της ανόδου…”


panai-hraklhs24

Εμφανώς ικανοποιημένος και χαμογελαστός εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Μάκης Χάβος μετά τη νέα νίκη , τέταρτη συνεχόμενη ,επί της Δόξας Δράμας με 2-0 αυτή τη φορά και μίλησε για το γρήγορο γκολ που βοήθησε , τον κόσμο που γεμίζει το γήπεδο αλά και το πάθος που έχουν όλοι για την άνοδο.

Αναλυτικά:

Μάκης Χάβος: “Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Μας βοήθησε το γρήγορο γκολ και απελευθερωθήκαμε. Είχαμε κατοχή, ρυθμό και καλές συνεργασίες μέσα στο γήπεδο. Μας έλειψε η τελική προσπάθεια. Βάρυνε ο αγωνιστικός χώρος λόγω του καιρού, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και μας εμπόδισε να κάνουμε το παιχνίδι που θέλαμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο για την παρουσία τους στο γήπεδο, το οποίο θυμίζει τα παλιά χρόνια.Συνεχίζουμε ενωμένοι και παθιασμένοι για τον στόχο της ανόδου. Πρόβλημα με το μάτι έχει ο Μπακάκης και πήγε προληπτικά στο Νοσοκομείο. Το βράδυ θα ξέρουμε περισσότερα.”

Από πλευράς παικτών του Παναιτωλικού μίλησε ο Στεφανάκος: “Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και το γρήγορο γκολ μας έλυσε τα πόδια. Είχαμε πολύ πάθος, αλλά μας βοήθησε το γκολ. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι αλλά δεν είμασταν τυχεροί για ένα μεγαλύτερο σκορ.Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι για να ανεβούμε ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία.”

Πηγή: allsportsagrinio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου