Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Παναιτωλικός για τα... σαλόνια, 4-3 την Παναχαϊκή

Παναιτωλικός για τα... σαλόνια, 4-3 την Παναχαϊκή | onsports.gr

Χορταστικό ματς έγινε στο Αγρίνιο, όπου  ο Παναιτωλικός επιβλήθηκε 4-3 της Παναχαϊκής, και οδεύει προς απευθείας άνοδο.

Εντυπωσιακά ξεκίνησε το παιχνίδι ο Παναιτωλικός και μόλις στο 7’, ο Σίσιτς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπόγιοβιτς με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 12’ η Παναχαϊκή απάντησε με δοκάρι σε φάουλ του Κοκκίνη, αλλά, στο 16’  Τζούνιορ με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Η πίεση των γηπεδούχων ήταν ασφυκτική και στο 31’ από βολέ του τερματοφύλακα Στεφανάκου, ο Κοκκίνης δεν μπόρεσε να διώξει και ο Καμαρά με κεφαλιά έγραψε το 3-0. Οι Πατρινοί όμως δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια και στο 43’ ο Κοκκίνης εκτέλεσε το φάουλ και ο Μπόγιοβιτς στην προσπάθειά του να διώξει, μείωσε σε 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο καλός ρυθμός συνεχίστηκαν και τα γκολ έπεφταν... βροχή. Στο 59’ ο Πάμποε μέσα από την περιοχή μείωσε εκ νέου σε 3-2 για την Παναχαϊκή, όμως στο 62’ ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπόγιοβιτς από τον Λίτση. Ο Σίσιτς εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών για το 4-2. Σε αυτή τη φάση ο Φυντάνης αποβλήθηκε για χειρονομία που έκανε προς τον διαιτητή.

Οι γηπεδούχοι είχαν χαλαρώσει κάπως και στο 83’ η Παναχαϊκή έκανε το 4-3 με τον Βάντερσον. Στις καθυστερήσεις, ο Λίτσης δέχτηκε δεύτερη κάρτα για τους Πατρινούς, όπως και ο Σίσιτς.

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Αραμπατζής, Κούσας, Μελισσάς, Δάρλας, Μουμίν (78’ Ιορδανίδης), Τζούνιορ, Φαβάλι, Καμαρά (81’ Μεταξούλης), Σίσιτς, Μπόγιοβιτς

Παναχαϊκή: Πίτκας, Βάντερσον, Τέλλος (20’ Λίτσης), Γκούρτσας, Σπίνουλας, Κοκκίνης, Παμπόε, Βασιλαντωνόπουλος, Βοσκόπουλος, Γ. Κοιλιάρας (78’ Κωνσταντινίδης), Δ. Κοιλιάρας (56’ Ρεκλείτης)

Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου