Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ισοπαλία (0-0) με αντιποδόσφαιρο στο Αγρίνιο!-Ένταση και συγκίνηση πριν την έναρξη του αγώνα

Panaitolikos - Niki Volou 5


Στην ισοπαλία έμειναν ο Παναιτωλικός και η Νίκη Βόλου στο Αγρίνιο, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει.

Μεγάλο ρόλο έπαιξε το αντιποδόσφαιρο από πλευράς Νίκης Βόλου, με όλη την ομάδα να βρίσκεται πίσω από το κέντρο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και με τους φιλοξενούμενους να πέφτουν συνεχώς χωρίς λόγο στο έδαφος, κάνοντας καθυστερήσεις…

Αναλυτικά το LIVE της αναμέτρησης:

Ηλιόλουστη μέρα στο Αγρίνιο, με περίπου 5000 φίλους του «Τίτορμου» να βρίσκονται στο γήπεδο για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει αναρτηθεί και πανό στο χώρο του πετάλου το οποίο αναφέρει «ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΛΙΑΝΑ…», από την «ΘΥΡΑ 6″ Αγίου Κωνσταντίνου…

Αναστάτωση δημιουργήθηκε 25 περίπου λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα με μερίδα οπαδών του Παναιτωλικού και υπαλλήλων σεκιούριτι που βρίσκονταν στο σημείο.


Ειδική αναφορά από τα μεγάφωνα του γηπέδου στην μικρή Λιάνα που έφυγε από τη ζωή και συνοδεύτηκε από το θερμό χειροκρότημα  όλων όσων βρίσκονται στο γήπεδο, 10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

Συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Αραμπατζής, Κούσας, Μελισσάς, Γκόλιας, Τζούνιορ, Μπακάκης, Φαβάλι, Καμαρά, Σίσιτς, Μπόγιοβιτς.

Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Καρατζάς, Ψιάνος, Χατζής, Κοντοδήμος, Παπαδόπουλος, Πουρτουλίδης, Σκούφαλης, Παππάς, Τάντιτς, Φλίγκος.

Φιλμ αγώνα:

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

13′ Μετά από σέντρα σουτ του Καμαρά από τα όρια της περιοχής, η μπάλα βρήκε σε πόδι αμυντικού και κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Νίκης.

29′ Μετά από σέντρα του Καμαρά και φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή της ομάδας του Βόλου, ο Σίσιτς επιχείρησε σουτ, το οποίο όμως βρήκε σε πλάτη αμυντικού πριν απομακρυνθεί η μπάλα.

31′ Μπάσιμο του Σίσιτς από δεξιά και σουτ μέσα από την περιοχή βρήκε στον Καρατζά και κατέληξε κόρνερ.

32′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σίσιτς και κεφαλιά του Μελισσά, η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βούρα.

45+2′ Λήξη πρώτου ημιχρόνου

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

49′ Κίτρινη κάρτα για την Νίκη Βόλου στον Παπαδόπουλο.

50′ Κίτρινη κάρτα για την Νίκη Βόλου στον Τάντιτς.

57′ Σουτ του Τζούνιορ λίγο έξω από την περιοχή του Βούρα πέρασε ψηλά άουτ.

58′ Αλλαγή για την Νίκη Βόλου, στη θέση του Τάντιτς ο Λαλίν.

60′ Νέο σουτ του Τζούνιορ, πέρασε και αυτό ψηλά άουτ.

67′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, ο Μπελόν στη θέση του Καμαρά.

67′ Κίτρινη κάρτα για την Νίκη Βόλου στον Λαλίν.

75′ Αλλαγή για τη Νίκη Βόλου, στη θέση του Πουρτουλίδη ο Γουέλινγκτον.

75′ Άλλο ένα σουτ του Τζούνιορ έξω από την περιοχή, πέρασε ελάχιστα έξω από το τέρμα του Βούρα.

77′ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, μετά από κάθετη του Φαβάλι ο Μπόγιοβιτς βγήκε τετ-α-τετ με τον Βούρα, τον πέρασε και μπροστά σε κενή εστία πλάσαρε άουτ από πλάγια θέση.

78′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, στη θέση του Αραμπατζή ο Μουμίν.

79′ Άλλη μία ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Σουτ του Μπόγιοβιτς μέσα από την περιοχή έπειτα από νέα κάθετη του Φαβάλι, «έγλειψε» το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βούρα.

81′ Κεφαλιά του Μπόγιοβιτς από την καρδιά της μεγάλης περιοχής πέρασε άουτ έπειτα από σέντρα του Φαβάλι από πλάγια δεξιά.

84′ Νέα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, καθώς το σουτ του Σίσιτς από πλάγια θέση μέσα από την μικρή περιοχή, πέρασε ελάχιστα άουτ.

85′ Κίτρινη κάρτα για την Νίκη Βόλου στον Ψιάνο.

87′ Αλλαγή για την Νίκη Βόλου, στη θέση του Παππά ο Τζιώρας.

89′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για τον Λαλίν της Νίκης Βόλου.

90+1′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή και για τον Ψιάνο της Νίκης Βόλου.

90+2 Κίτρινη κάρτα για τον Παναιτωλικό στον Μουμίν.

90+5 Λήξη αγώνα.

Μπάμπης Τσιρώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου