Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Αποφασίζει για Καμαρά, Δάρλα

Αποφασίζει για Καμαρά, Δάρλα

Οι Καμαρά, Δάρλας συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Την 4η διαδοχική του νίκη θέλει να πανηγυρίσει την Κυριακή (07/04) ο Παναιτωλικός. Αντίπαλος στο Αγρίνιο η Δόξα Δράμας σε ένα ακόμα ντέρμπι και τα «καναρίνια» αισιοδοξούν ότι θα συνεχίσουν την εντυπωσιακή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών και με τη δυναμική συμπαράσταση των οπαδών του θα κάνουν ένα ακόμα βήμα προς την απευθείας άνοδο. Ο τεχνικός, Μάκης Χάβος την Τρίτη (04/04) θα αποφασίσει πότε θα εκτίσουν ποινή μίας αγωνιστικής οι Καμαρά, Δάρλας που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες, ενώ ο τραυματισμός του Μπακάκη δεν εμπνέει ανησυχία.

Εν τω μεταξύ, στο ματς της Κυριακής (07/04) θα δώσουν το «παρών» και τα μέλη του συνδέσμου φιλάθλων Παναιτωλικού Αθηνών – Guerreros. Σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν:

«Ο Σ.Φ.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ «GUERREROS» διοργανώνει εκδρομή στο ΑΓΡΙΝΙΟ την ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 για να ενισχύσουμε την αγαπημένη μας ομάδα στο κρίσιμο παιχνίδι με την ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. Καλούμε όλα τα μέλη του συλλόγου και τους φίλους του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ στην ΑΘΗΝΑ σε μαζική συμμετοχή. (Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συλλόγου ωράρια Τετάρτη 20:00 εως 23:00 και Παρασκευή 21:00 εως 23:00 καθώς και στα γνωστά τηλέφωνα).

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ – 100% GUERREROS ATHENS».

Πηγή: flnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου