Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

«Απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα»

«Απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα»

Ο Παναιτωλικός πήρε τη πρώτη από τις τρεις νίκες που θέλει, σύμφωνα με τον Μπάμπη Τεννέ.

Ο προπονητής των «καναρινιών» στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον Ιωνικό, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη, ενώ στάθηκε και στις πολλές χαμένες ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του.

«Ήταν μία εύκολη νίκη με ένα πολύ καλό σκορ και ένα απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα. Είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε κι άλλα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το σκορ ήταν μόνο 1-0», ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

«Κερδίσαμε το ένα από τα τρία παιχνίδια που έχουμε πει στα αποδυτήρια, ότι πρέπει να κερδίσουμε για να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση και στεναχωριέμαι γιατί στο παιχνίδι με τον Εθνικό, δεν θα έχουμε την συμπαράσταση του κόσμου, γιατί το ματς αυτό θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Καλό Πάσχα».

Πασάς: «Βλέπουμε τα επόμενα ματς»

Την προσοχή τους στα επόμενα παιχνίδια στρέφουν οι παίκτες του Παναιτωλικού, σύμφωνα με τον Γιάννη Πασά.

Ο νεαρός επιθετικός, που κατάφερε σε περίπου 25 λεπτά να πετύχει δύο τέρματα, ήταν αυτός που έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου για τους παίκτες των «καναρινιών».

«Πιστεύω πως το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα δίκαιο. Εμείς πια βλέπουμε τα επόμενα παιχνίδι, όπου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο για την συμπαράστασή του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας άσος.

Αγρίνιο: Γιάννης Τσιρώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου