Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Προκρίθηκε η ομάδα Νέων στο κύπελλο Ελλάδας!


Φωτογραφία : www.panaitolikos.gr

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πήραν οι Νέοι του Παναιτωλικού, καθώς επικράτησαν με 6-5 στην διαδικασία των πέναλτι του Τηλυκράτη, ενώ η κανονική διάρκεια είναι λήξει ισόπαλο με 2-2.

Η ομάδα της Λευκάδας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 15’ ο Κατσίκης άνοιξε το σκορ, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας οι Νέοι του Παναιτωλικού με το πέναλτι του Σμίλτου στο 72’ και το τέρμα του Καταπόδη πέντε λεπτά αργότερα, πήρε το προβάδισμα με 2-1. Ωστόσο, στο 85’ ο Χριστοδούλου διαμόρφωσε το 2-2, με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση και οδηγηθήκαμε στην ημίωρη παράταση.

Στο έξτρα διάστημα της παράτασης δεν είχαμε κάποια αλλαγή στο σκορ, παρά τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων. Πάντως, στο 120’ ο Τηλυκράτης έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Πουταχίδης αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα. Έτσι, φτάσαμε στην… ρώσικη ρουλέτα, ήτοι στα πέναλτι, όπου πιο ψύχραιμοι ήταν οι Νέοι του Παναιτωλικού.

Η διαδικασία των πέναλτι
Παπανίκου (Τηλυκράτης): γκολ
Καντάνης (Παναιτωλικός): απόκρουση
Θεράπος: άουτ
Λιάρος: γκολ
Νάκος: γκολ
Σαμαράς: γκολ
Σιαπέρας: γκολ
Σμίλτος: γκολ
Μαριόλης: γκολ
Καταπόδης: γκολ
Τσιούνης: γκολ
Μαυρόπουλος: γκολ
Χριστοδούλου: άουτ
Παπαθανάσης: γκολ

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Μαλαμής, Περερής (61' Τσιούνης), Κατσαμπίρης (76' Θεράπος), Πουταχίδης, Μαριόλης, Χριστοδούλου, Νάκος, Σιαπέρας, Κατσίκης, Καρακατσάνης (56' Παπανίκου), Καλογερής.

ΝΕΟΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: Τηλεμάχου, Μπούρος, Σαμαράς,, Παπαθανάσης, Καντάνης, Αλτζερίνης (61' Μαυρόπουλος), Καταπόδης, Ζαρκάδας (46' Κούσης), Τραγούλιας (69' Τζίντζης), Λιάρος, Σμίλτος.

Πηγή : www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου