Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Προπόνηση Τρίτης

Προπόνηση Τρίτης

Ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση η οποία έγινε σε δύο γκρουπ το πρωί. Απουσίασαν ο Ρότσα και ο Ετζενγκέλε που έχουν προσβληθεί από ίωση, αλλά και ο Βιντάλ που επιστρέφει σήμερα από την Αγγλία. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κούσας. Με τις οδηγίες του γυμναστή Βασίλη Αλεξίου έκανε την πρώτη του προπόνηση το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ο Κάνγκα Ακαλέ, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.
Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει στο EMILEON SportCenter στις 3.00 μ.μ.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Υπέγραψε ο Ακαλέ

Υπέγραψε ο Ακαλέ

Στον Παναιτωλικό ανήκει από σήμερα ο διεθνής Ιβοριανός ποδοσφαιριστής Κάνγκα Ακαλέ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδας μας που λήγει τον Ιούνιο του 2012, με δυνατότητα επέκτασης για ακόμα ένα χρόνο. Ο αριθμός της φανέλας που επέλεξε είναι το 81.

Ο έμπειρος επιθετικός μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ένταξής του στον Παναιτωλικό δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και ο Παναιτωλικός θα πετύχει τους στόχους του. Ελπίζω η άφιξή μου να βοηθήσει σ’ αυτό. Θέλω να παίξω καλά και να μείνω και την επόμενη χρονιά στην ομάδα. Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις, αλλά θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ για τον πρόεδρο και τους υπόλοιπους ανθρώπους του Παναιτωλικού που μου επεφύλαξαν μια τέτοια υποδοχή, δείχνοντας ότι είναι μια πολύ καλή οικογένεια. Γνωρίζω ότι ο Παναιτωλικός διαθέτει παίκτες όπως ο Ανρί Καμαρά και ο Άγγελος Χαριστέας. Με αυτούς, αλλά και με όλους τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου που σήμερα θα γνωρίσω, είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία».

Πηγή : www.panetolikos.gr

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

«Φτάνει στο Αγρίνιο ο Ακαλέ»!


Από ώρα σε ώρα ο Κανγκά Ακαλέ θα είναι στο Αγρίνιο! Αυτό ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ σε συνέντευξη του στο gazzetta.gr, ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας που στήριξε εκ νέου τον Μπάμπη Τεννέ!

Η βόμβα Ακαλέ ενεργοποιήθηκε στον Παναιτωλικό και την Τρίτη τελευταία μέρα των μεταγραφών αναμένεται και η ανακοίνωση, αφού τις επόμενες ώρες ο Ιβοριανός σούπερ σταρ πρόκειται να είναι στο Αγρίνιο!

Καμιά φορά ακόμη κι αν δεν έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας μπορεί να σταθείς τυχερός αν πέσεις στο σωστό timing! Αυτό έγινε και στην προκειμένη περίπτωση στην τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε με τον πρόεδρο του Παναιτωλικού κ. Φώτη Κωστούλα!

Στην ερώτηση «μεταγραφικά τέλος;» ο διοικητικός ηγέτης της Αγρινιώτικης ΠΑΕ μας έδωσε την είδηση λέγοντας:

 «Πιστεύω αύριο (Τρίτη) θα έχουμε ακόμη μία. Ο Ακαλέ αυτή την στιγμή είναι στον δρόμο προς το Αγρίνιο και τον περιμένουμε»!

Σαφώς και πρόκειται για μια μεγάλη μεταγραφική επιτυχία (αν φυσικά πέσουν και οι τελικές υπογραφές) που θα ενισχύσουν τον Παναιτωλικό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία!

Πέρα πάντως από την βόμβα Ακαλέ η κουβέντα με τον πρόεδρο των νεοφώτιστων πήγε και στα τελευταία άσχημα αποτελέσματα!

-Το νέο κακό αποτέλεσμα στα Γιάννενα φούντωσε ξανά τα σενάρια για απομάκρυνση του Μπάμπη Τεννέ από τον πάγκο. Έχουμε θέμα;

«Καλό είναι να πούμε δύο πράγματα επί του θέματος. Ο  Μπάμπης Τεννές έχει κάνει καλή δουλειά. Άποψη μου είναι ότι θα ανακάμψει η ομάδα. Ήταν ο Ιανουάριος για μας ένας δυσκολος μηνας. Δεν χάθηκε όμως κάτι. Ο στόχος μας είναι η παραμονή. Έχω συνεχή επικοινωνία και με τον προπονητή και με τους παίκτες και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά»!

-Πέρασε ποτέ από το μυαλό σας να αλλάξετε προπονητή;

«Μετά το παιχνίδι του κυπέλλου με τον ΟΦΗ είχα με όλους μια κουβέντα. Δεν περίμενα τον αποκλεισμό, αφού είχαμε μια καλή ευκαιρία να προχωρήσουμε και στο κύπελλο. Δεν τα καταφέραμε. Κάναμε τότε όλη μια κουβέντα για να δούμε τι φταίει και όλοι υποσχέθηκαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό»!

-Ναι αλλά μάλλον δεν τον έδωσαν γιατί η εικόνα τόσο με Κέρκυρα, όσο και με Γιάννενα δεν ήταν η καλύτερη για την ομάδα σας.

«Ναι η αλήθεια είναι αυτή. Όσο αφορά το ματς στα Γιάννενα πάντως ο αντίπαλος δεν ήταν καλύτερος μας. Παίξαμε σε ένα κακό γήπεδο και ήταν μια κακή συγκυρία για μας η φάση του γκολ. Τι να κάνουμε όμως συνεχίζουμε και πιστεύω κάπου θα μας βοηθήσει και εμάς η τύχη».

-Στο θέμα διαιτησία είστε ευχαριστημένος; Γιατί αν και ο Παναιτωλικός δεν ήταν καλός στα τελευταία ματς, δικαιούστε να έχετε παράπονα.

«Υπάρχουν κάποια παιχνίδια τώρα στο τέλος που έχουμε αδικηθεί. Ακόμη και χτες το γκολ όπως είδατε ήταν οφσάιντ. Είχαμε και το τέρμα του Αναστασιάδη με την Κέρκυρα και ένα χέρι στην Τρίπολη. Όλα αυτά είναι βαθμοί για μας. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά και να μην έχουμε πρόβλημα τώρα! Είναι δύσκολες φάσεις. Δεν πιστεύω ότι γίνεται από πρόθεση, αλλά δεν ξέρω και πως τυχαίνει και όλες οι φάσεις είναι εις βάρος μας»!

-Από το καλοκαίρι, αλλά ειδικότερα τον τελευταίο καιρό όλο το βάρος της κριτικής έχει πέσει πάνω στους συνεργάτες σας, ειδικά όσο αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Η δική σας άποψη ποια είναι;

«Το έχω πει παλιότερα και το ξαναλέω. Έχω όλα αυτά τα χρόνια 2-3 συνεργάτες και τους εμπιστεύομαι. Να ξέρερε ότι χωρίς τον Μάκη τον Μπελεβώνη δεν θα μπορούσε να κάνω κάτι. Αυτό ισχύει πάντα. Είναι από τους πιο σωστούς, πιο ηθικούς και καλούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Όλα τα άλλα που λέγονται είναι εκ του πονηρού»!

-Και κάτι τελευταίο. Όπως έχουν έρθει τα πράγματα το ματς με τον Ατρόμητο είναι τελικός για τον Παναιτωλικό! Στις τάξεις των οργανωμένων έχει σημάνει συναγερμός. Θα θέλατε να κάνετε ένα κάλεσμα στον κόσμο;

«Πάντα ο κόσμος του Παναιτωλικού ήταν δίπλα στην ομάδα. Αυτό νομίζω θα κάνει και τώρα. Στα δύσκολα τον χρειαζόμαστε και νομίζω πως τώρα για άλλη μια φορά θα ανταποκριθεί. Μακάρι να πάρουμε την νίκη και να του δώσουμε την χαρά που θέλει»!

Πηγή : www.gazzetta.gr

Χαλάει του Ακαλέ στον Παναιτωλικό

Χαλάει του Ακαλέ στον Παναιτωλικό

Προς «ναυάγιο» οδηγείται για τον Παναιτωλικό το θέμα της απόκτησης του Κανγκά Ακαλέ.

Μπορεί οι άνθρωποι της ομάδας να περίμεναν τον επιθετικό από την Ακτή Ελεφαντοστού στο Αγρίνιο, ωστόσο αυτός δεν έχει πάει ακόμη και έτσι δείχνει να απομακρύνεται η πιθανότητα να φορέσει τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Στο θέμα του Ακαλέ υπάρχει στασιμότητα, που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά και η ομάδα του Αγρινίου οδηγείται σε ακόμη μια αποτυχημένη διαπραγμάτευση για μεταγραφή.

Στον Παναιτωλικό είχαν συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο αυτός δεν έχει έρθει ακόμη στην Ελλάδα και όλα δείχνουν ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ.

Στην περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Ακαλέ, τότε στον Παναιτωλικό δεν αποκλείεται να μην αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής.

Πηγή : www.onsports.gr

Διαψεύδουν στον Παναιτωλικό τις φήμες για Τεννέ

Διαψεύδουν στον Παναιτωλικό τις φήμες για Τεννέ

Παρά τη νέα αποτυχία του Παναιτωλικού, αυτή τη φορά με την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, δεν φαίνεται να τίθεται θέμα αποχώρησης του Μπάμπη Τεννέ.

Μετά την ήττα από την ομάδα των Ιωαννίνων ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως δεν υπάρχει κάποιο θέμα, ενώ το ίδιο υποστήριζαν και άνθρωποι της διοίκησης.

Η ομάδα του Αγρινίου στηρίζει τον Τεννέ και θεωρεί πως είναι θέμα χρόνου να αντιστραφεί το κλίμα και να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

Έτσι, πριν καν δημιουργηθεί κάποιο θέμα αποχώρησης του Έλληνα τεχνικού από τα «καναρίνια», αυτό διαψεύστηκε και από τις δύο πλευρές.

Πηγή : www.onsports.gr

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Νέα ανακοίνωση των GUERREROS


Η ομάδα δυστυχώς συνέχισε τα αρνητικά αποτελέσματα χωρίς να δείξει το απαιτούμενο πάθος και την ψυχή που χρειάζεται.

Περιμέναμε πως με τη προηγούμενη ανάρτηση μας θα ξυπνάγαμε τον «ποδοσφαιρικό εγωισμό» των παιχτών αλλά και το φιλότιμο να αντιληφθούν οτι βρίσκονται σε μια ομάδα που πληρώνει στην ώρα της και πως έχουν όλες τις ανέσεις που μπορούν να ονειρευτούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε μια εποχή που το σύνολο του κόσμου είναι άνεργος και ζεί στα όρια της φτώχειας και της αθλιότητας κάποιοι παίχτες ΔΕΝ μπορούν να αντιληφθούν πόσο τυχεροί είναι που φοράνε τη τιμημένη κυανοκίτρινη φανέλα του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για κανέναν.

Δε μπορούμε να ανεχτούμε την έλλειψη πάθους,εγωισμού και θέλησης.

Καλούμε το κόσμο της ομάδας να στηρίξει με κάθε τρόπο τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ.

Αναμφίβολα κρίνονται τα πάντα στις επόμενες αγωνιστικές και το γήπεδο πρέπει να θυμίζει παλιές καλές εποχές βγαλμένες απο τη δεκαετία του 80 και 90 όσον αφορά την εξέδρα.

Είνα πάρα πολλά που μπορούμε να επισημάνουμε αυτήν την ώρα αλλά η εμπειρία και η γνώση μας καλεί σε ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ και ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ για το καλό της ομάδας.Ο περήφανος κόσμος του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ας δείξει με τη στάση του το δρόμο και στην ομάδα για ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ.

Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο τη Κυριακη 5 Φεβρουαρίου και θα είμαστε ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!

Υ.Γ.1 Αυτή τη στιγμή προέχει η σωτηρία της ομάδας.Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πως κάποιοι στο χιλιοταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο θα θελήσουν να βάλουν ''τρικλοποδιές'' στο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ.Τους ενημερώνουμε οτι έχουμε τη γνώση και τις δεξιότητες να αντιπαρατεθούμε στα ύπουλα σχεδιά τους. 

Πηγή : www.guerrerosathens.blogspot.com

Τεννές: «Αδικημένος ο Παναιτωλικός»

Τεννές: «Αδικημένος ο Παναιτωλικός»

Ως μία από τις πιο αδικημένες ομάδες της Super League αναφορικά με τη διαιτησία χαρακτήρισε τον Παναιτωλικό, ο Μπάμπης Τεννές.

Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας του Αγρινίου, στη συνέντευξη Τύπου έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα για τη νίκη, ενώ στάθηκε στην αποβολή του Σιόντη, όπου χάλασε τις ισορροπίες της αναμέρτησης.

«Ήταν ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα γιατί δεν ήταν ιδιαίτερα ποιοτικό και σ' αυτό φταίει το γήπεδο που δυσκολεύει τα παιδιά να κρατηθούν όρθια. Δεν είχε φάσεις και ευκαιρίες», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Το ματς πήγαινε στο 0-0. Όσο παίζαμε με έντεκα παίκτες, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και η αποβολή του παίκτη μας χάλασε τις ισορροπίες. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ για τη νίκη. Είναι το έκτο παιχνίδι που τελειώνουμε με λιγότερο παίκτη».

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που τον φέρνουν κοντά στην αποχώρηση από τον Παναιτωλικό, ο Μπάμπης Τεννές, απάντησε: «Δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο. Που το είδατε γραμμένο αυτό;».

Αναφορικά με την αποβολή του Σιόντη, δήλωσε: «Όσο ήμασταν έντεκα με έντεκα παίζαμε καλά. Μετά χάλασαν οι ισορροπίες στο γήπεδο».

Για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρο, ο Έλληνας προπονητής, υποστήριξε: «Από την κατάσταση του γηπέδου δυσκολεύονταν και ο ΠΑΣ. Προσπαθήσαμε πολλές φορές να κάνουμε ασίστ πάσα αλλά δεν έβγαινε από την κατάσταση του γηπέδου».

Παράλληλα, ο Μπάμπης Τεννές μίλησε και για το αν υπάρχει θέμα διαιτησίας στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είναι πάρα πολύ φανερό ότι ο Παναιτωλικός είναι από τις πιο αδικημένες ομάδες της κατηγορίας, όσον αφορά τις διαιτητικές αποφάσεις».

Τέλος, για την επιλογή του Μπέντζαμιν Ονουάτσι, είπε: «Δεν ήταν ρίσκο η χρησιμοποίηση του Ονουάτσι. Το συζητήσαμε μαζί του, έκανε προπονήσεις, του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και είναι θέμα χρόνου να αποδώσει αυτό που αξίζει».

Πηγή : www.onsports.gr

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Η αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο EMILEON SportCenter ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο προπονητής της ομάδας μας Μπάμπης Τεννές επέλεξε είκοσι ποδοσφαιριστές για την αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα. Είναι οι: Τσενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Μουμίν, Μπελεβώνης, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Πασάς, Παλαιολόγος, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά, Ονουάτσι.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Την άφιξη του Ακαλέ περιμένουν στον Παναιτωλικό


Την άφιξη του Ακαλέ περιμένουν στον Παναιτωλικό

Μέσα στο σαββατοκύριακο (28-29/01) αναμένεται να είναι στο Αγρίνιο ο Κανγκά Ακαλέ για να τελειώσει θετικά το θέμα της μετακίνησής του στον Παναιτωλικό.

Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού, όπως αναφέρει η αθλητική εφημερίδα «Goal», έχει πάρει μέχρι και εισιτήρια από τον Παναιτωλικό για να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές φέρεται να υπάρχει προσύμφωνο για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο και έτσι θα πρέπει να συμβεί κάποιο απρόοπτο για να χαλάσει η μεταγραφή.

Πάντως, στον Παναιτωλικό περιμένουν να δουν πρώτα τον παίκτη στο Αγρίνιο και να μπουν οι υπογραφές και μετά να πανηγυρίσουν για τη σπουδαία μεταγραφή, καθώς την έχουν πατήσει στο παρελθόν με ανάλογες περιπτώσεις, όπως αυτήν του Τσιμποντά.

Πηγή : www.onsports.gr

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Τα γκολ και ο … νόμος του Ονουάτσι!


Τα γκολ και ο … νόμος του Ονουάτσι!

Η απόσβεση οποιασδήποτε μεταγραφής στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη, γίνεται στον «καθρέφτη» του γηπέδου. Απαράβατος νόμος. Ελα όμως που το ιστορικό και οι αριθμοί του Μπέντζαμιν Ονουάτσι τα τρία τελευταία χρόνια, υπόσχονται γκολ και βαθμούς και «φτιάχνουν» από το «ζέσταμα» τους οπαδούς του Παναιτωλικού.

Το Onsports άνοιξε τον φάκελο του Νιγηριανού επιθετικού και αναλύει με την γλώσσα των αριθμών τον προσωπικό του νόμο!

Μπορεί στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν να μην σκόραρε στο κυπριακό πρωτάθλημα με την φανέλα της ΑΕ Λεμεσού, ωστόσο αυτό αποτέλεσε μία παρένθεση σε μία τριετία «φουσκωμένη» από γκολ και προσφορά βαθμών στις ομάδες που προσέφερε τις υπηρεσίες του.

Το «ζουμί» της υπόθεσης, είναι πως από τις 20 Οκτωβρίου του 2008, μέχρι σήμερα, όποτε ο 28χρονος επιθετικός «ξεκλειδώνει» τις αντίπαλες άμυνες σε παιχνίδια για τον θεσμό του πρωταθλήματος, η ομάδα του δεν φεύγει ηττημένη από το γήπεδο.

Μοναδική εξαίρεση, αποτέλεσε η αναμέτρηση Εργοτέλης – Καβάλα (2-1) στις 12 Φεβρουαρίου στο Παγκρήτιο, όπου το γκολ του Αφρικανού δεν στάθηκε αρκετό για να γλιτώσει τους «αργοναύτες» από την ήττα.

Η αφετηρία της συγκεκριμένης παράδοσης, έχει τις ρίζες της τον Οκτώβριο του 2008 στην Κύπρο με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ.Οι Κύπριοι δεν γνώρισαν την ήττα σε κανέναν από τους αγώνες στους οποίους ο Ονουάτσι κατάφερε να τινάξει τα δίχτυα. Τα 7 προσωπικά του γκολ, συνδυάστηκαν  με θετικά αποτελέσματα για το ΑΠΟΕΛ και 13 βαθμούς συνολική συγκομιδή για την ομάδα του …

Την σεζόν 2009-10 η παράδοση συνεχίστηκε στην Καβάλα. Τα δέκα γκολ  «εξαργυρώθηκαν» (μαζί με τα γκολ των συμπαικτών του στα συγκεκριμένα ματς) με 17 βαθμούς για την μακεδονική ομάδα.

Την επόμενη περίοδο (2010-11) έγραψε στο... κοντέρ 10 γκολ με την Καβάλα και με εξαίρεση όπως προαναφέραμε το ματς με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, σε όλα τα υπόλοιπα η ομάδα του έφυγε με βαθμό ή βαθμούς από το γήπεδο.

Ισως λοιπόν, ήγγικεν η ώρα, ο… νόμος του Ονουάτσι να αρχίζει να εφαρμόζεται στην πράξη και στον καινούργιο σταθμό της καριέρας του γεμίζοντας εκτός από γκολ το βιογραφικό του και με πολύτιμους βαθμούς το σακούλι του Παναιτωλικού.

Το Onsports παρουσιάζει αναλυτικά από το δεύτερο μισό της σεζόν 2008-09 μέχρι το τέλος της περυσινής περιόδου, τα γκολ του νεοαποκτηθέντα επιθετικού της αγρινιώτικης ομάδας και τους βαθμούς που κέρδισε η ομάδα του στα συγκεκριμένα ματς.  


ΣΕΖΟΝ    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ    ΑΓΩΝΑΣ    ΓΚΟΛ    ΒΑΘΜΟΙ


2008-09    20/10/08   ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια (3-2)    2    3
2008-09    25/10/08   ΑΠΟΠ Κινύρας – ΑΠΟΕΛ (1-2)    1    1
2008-09    01/11/08   ΑΠΟΕΛ – ΕΝΠ Παραλίμνι (1-0)    1    3
2008-09    15/11/08   ΑΠΟΕΛ – Απόλλων Λεμεσού (4-1)    2    3
2008-09    28/02/09   ΑΕΚ Λάρνακα – ΑΠΟΕΛ (0-1)    1    3

            ΣΥΝΟΛΟ ΓΚΟΛ: 7    ΣΥΝΟΛΟ ΒΑΘΜΩΝ: 13

               
       
ΣΕΖΟΝ    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ    ΑΓΩΝΑΣ    ΓΚΟΛ    ΒΑΘΜΟΙ

2009-10    19/09/09    Καβάλα – Ατρόμητος (2-1)    1    3
2009-10    18/10/09    Καβάλα – Παναθηναϊκός (2-2)    2    1
2009-10    01/11/09    Καβάλα – Πανθρακικός (3-0)    1    3
2009-10    20/12/09    Πανιώνιος – Καβάλα (1-2)        1    3
2009-10    05/01/10    Καβάλα – Λεβαδειακός (2-2)    2    1
2009-10    20/02/10    Καβάλα – Ξάνθη (2-1)    2    3
2009-10    28/02/10    Πανθρακικός – Καβάλα (1-3)        1    3
   
            ΣΥΝΟΛΟ ΓΚΟΛ: 10    ΣΥΝΟΛΟ ΒΑΘΜΩΝ: 17


ΣΕΖΟΝ        ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ    ΑΓΩΝΑΣ    ΓΚΟΛ    ΒΑΘΜΟΙ


2010-11    26/09/10   Ηρακλής – Καβάλα (0-1)    1    3
2010-11    02/10/10   Καβάλα – Πανιώνιος (2-1)    1    3
2010-11    17/10/10   Κέρκυρα – Καβάλα (1-1)    1    1
2010-11    24/10/10   Καβάλα – Κέρκυρα (3-1)    1        3
2010-11    15/11/10   Αστέρας Τρ. – Καβάλα (0-1)    1    3
2010-11    21/11/10   Καβάλα – ΑΕΚ (2-1)    1    3
2010-11    28/11/10   Ολυμπιακός Βόλου – Καβάλα (1-1)    1    1
2010-11    12/12/10   Ξάνθη – Καβάλα(1-1)    1    1
2010-11    23/01/11   Καβάλα – Ηρακλής (3-0)    1    3

            ΣΥΝΟΛΟ ΓΚΟΛ: 9    ΣΥΝΟΛΟ ΒΑΘΜΩΝ: 21

Πηγή : www.onsports.gr

Υπέγραψε ο Βιντάλ

Υπέγραψε ο Βιντάλ

Ο ποδοσφαιριστής Γιαβάν Νοέλ Βιντάλ υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό έως τον Ιούνιο του 2012 με δυνατότητα επέκτασης για ένα ακόμα χρόνο. Γεννήθηκε στις 10 Μαΐου 1989 στο Μάντσεστερ της Αγγλίας και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού πλάγιου αμυντικού. Ο αριθμός της φανέλας του είναι το 15. Από τη Δευτέρα θα ενταχθεί στο πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας μας.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Προπόνηση Παρασκευής

Προπόνηση Παρασκευής

Ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια με μπάλα περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση, στην οποία πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, εκτός του Κούσα (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα) και του Κουτρομάνου. Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στο EMILEON SportCenter στις 12.00 το μεσημέρι.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Πιο κοντά στον Παναιτωλικό ο Ακαλέ

Πιο κοντά στον Παναιτωλικό ο Ακαλέ

Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει πλέον το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του Παναιτωλικού ο Κάνγκα Ακαλέ.

Όπως έγραψε και χθες (26/01) το Onsports, ο άσος από την Ακτή Ελεφαντοστού είναι ο εκλεκτός της ομάδας του Αγρινίου για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και η πρόταση που έχει κατατεθεί είναι αρκετά δελεαστική για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή έχει αποστείλει θετική απάντηση στον Παναιτωλικό και πως είναι πολύ πιθανό ο Ακαλέ να πάρει το δρόμο για το Αγρίνιο ακόμα και σήμερα, έτσι ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ. Το θέμα πάντως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες έτσι ώστε να υπάρξει οριστική συμφωνία.

Αν αυτό δεν συμβεί, στον Παναιτωλικό εξετάζουν και εναλλακτικές λύσεις. Δυο εξ αυτών προέρχονται από τον Άρη καθώς στο στόχαστρο της ομάδας του Αγρινίου έχουν μπει οι Κάρλος Τόχα και Καρίμ Σολτάνι.

Πηγή : www.onsports.gr

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Υπέγραψε ο Ονουάτσι

Υπέγραψε ο Ονουάτσι

Ο ποδοσφαιριστής Μπέντζαμιν Ονουάτσι υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό έως τον Ιούνιο του 2012, με δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας για έναν επιπλέον χρόνο. Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 79.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Προπόνηση Πέμπτης

Προπόνηση Πέμπτης

Ασκήσεις τακτικής (επιθετικής και αμυντικής λειτουργίας) περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση που έγινε σε δύο γκρουπ, στο δεύτερο των οποίων πήρε μέρος ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χαριστέας, Άντι, Κούσας. Δεν συμμετείχε ο τραυματίας Κουτρομάνος. Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στο EMILEON SportCenter στις 3.00 μ.μ.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Ακαλέ για Παναιτωλικό!


Το μετεγγραφικό «μπαμ» του χειμώνα θέλουν να κάνουν στον Παναιτωλικό, ο οποίος φαίνεται να είναι σε συζητήσεις με τον Κανγκά Ακαλέ!

Οι Αγρινιώτες έχουν πλησιάσει τον Ιβοριανό μέσο και βρίσκονται σε... ανοιχτή γραμμή μαζί του, ώστε να λάβουν την τελική απάντήση του στην πρόταση που του έχουν κάνει. Αυτή μάλιστα δεν αποκλείτεται να έρθει ακόμα και σήμερα, ενώ σύμφωνα με άλλους θα δοθεί μέχρι την Παρασκευή.

Ο 30χρονος αριστεροπόδαρος χαφ αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στη Λεκβίγια του Κατάρ, ενώ πριν από λίγες μόνο μέρες είχε ακουστεί τ' όνομά του και για τον Ολυμπιακό. Σίγουρα ωστόσο αν τελικά πραγματοποιηθεί μία τέτοια μετεγγραφή, θα προκαλέσει πραγματικά αίσθηση, τη στιγμή που πρόκετια για παίκτη που αναμφίβολα μπορεί να κάνει τη διαφορά στα «καναρίνια».

Πηγή : www.gazzetta.gr

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Προπόνηση Τετάρτης

Προπόνηση Τετάρτης

Ασκήσεις δύναμης και παιχνίδια με μπάλα περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χαριστέας, Ρότσα, Ετζενγκέλε, Καμαρά, Άντι, Μητρόπουλος, Κούσας. Η αυριανή προπόνηση θα γίνει σε δύο γκρουπ ποδοσφαιριστών 10.30 το πρωί και στις 12 το μεσημέρι στο EMILEON SportCenter.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Μια ανάσα από Ονουάτσι ο Παναιτωλικός

Μια ανάσα από Ονουάτσι ο Παναιτωλικός

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπέντζαμιν Ονουάτσι βρίσκεται πλέον ο Παναιτωλικός. Ταξιδεύει ήδη για Αγρίνιο ο Νιγηριανός.

Το φλερτ ανάμεσα στον πρώην επιθετικό της Καβάλας και τους κυανοκίτρινους χρονολογείται εδώ και αρκετό καιρό. Πρόσφατα μάλιστα, θεωρήθηκε ως σχεδόν βέβαιη η μετακίνησή του στον Παναιτωλικό, εντούτοις την τελευταία στιγμή, η Λεμεσός αποφάσισε την τελευταία στιγμή να μην τον αποδεσμεύσει, αλλά να ζητήσει χρήματα για να τον παραχωρήσει με μεταγραφή.

Ο Ονουάτσι κατάφερε τελικά να μείνει ελεύθερος το πρωί της Τετάρτης και έχοντας ήδη συμφωνήσει προφορικά με τους ανθρώπους των «καναρινιών», πήρε άμεσα το αεροπλάνο για την Ελλάδα. Η άφιξή του στο Αγρίνιο θα γίνει αργά το απόγευμα και αν δεν προκύψει κάποιο συνταρακτικό απρόοπτο, οι δύο πλευρές θα περάσουν βέρες και ο Μπάμπης Τεννές θα έχει μία επιπλέον ποιοτική λύση για τη γραμμή κρούσης.

Σε ό,τι αφορά στον υπό δοκιμήν Αγγλο δεξιό μπακ, Γιαβάν Βιντάλ, ίσως μείνει για κάποιες μέρες στο Αγρίνιο ώστε να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τις ικανότητές του.

Πηγή : www.onsports.gr

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Γιαβάν Βιντάλ ο υπό δοκιμήν στον Παναιτωλικό

Γιαβάν Βιντάλ ο υπό δοκιμήν στον Παναιτωλικό

Ο Γιαβάν Βιντάλ είναι ο Αγγλος αμυντικός ο οποίος θα δοκιμαστεί αυτές τις μέρες από τον Μπάμπη Τεννέ.

Ο 22χρονος Βιντάλ είναι προϊόν των Ακαδημιών της Μάντσεστερ Σίτι και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ. Συμμετοχές στην πρώτη ομάδα των «πολίτών« δεν έχει, αγωνίστηκε ωστόσο με τις ρεζέρβες του συλλόγου, πριν το 2008 δοθεί δανεικός στην Γκρίμσμπι.

Εκτοτε, ο νεαρός αμυντικός αλλάζει κάθε χρόνο ποδοσφαιρική στέγη, κάθε φορά ως δανεικός από τη Σίτι. Το 2009 έκανε 13 συμμετοχές με την Αμπερντίν στην Πρέμιερ Σκοτίας, το 2010 αγωνίστηκε 1 φορά στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ με τη φανέλα της Ντέρμπι Κάουντι, ενώ μέχρι πρότινος βρισκόταν στην Τσέστερφιλντ.

Ο Βιντάλ θα κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μπάμπη Τεννέ και θα παραμείνει στο Αγρίνιο για κάποιες ημέρες. Αν πείσει για τις ικανότητές του, θα γίνει ο εκλεκτός των κυανοκίτρινων για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. 

Πηγή : www.onsports.gr

Προπόνηση Δευτέρας

Προπόνηση Δευτέρας

Ρεπό είχαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και στα δύο πρόσφατα παιχνίδια, πρόγραμμα αποκατάστασης οι υπόλοιποι και πλήρες πρόγραμμα όσοι είχαν μικρή ή καθόλου συμμετοχή. Θεραπεία έκανε ο Ρότσα και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Θεοδωρίδης, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, οι οποίοι μαζί με τους Φερνάντες, Μπλάζιτς, Τσενάμο, Μπαμπανιώτη, θα προπονηθούν και αύριο.
Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση με τη συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών είναι την Τετάρτη (ώρα 3.00 μ.μ.) στο EMILEON SportCenter.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Δοκιμάζει Άγγλο ο Παναιτωλικός


Δοκιμάζει Άγγλο ο Παναιτωλικός

Έναν αμυντικό από την Αγγλία, ελεύθερο και διεθνή με τις «μικρές» εθνικές της χώρας του, θα δοκιμάσει στις προπονήσεις του Παναιτωλικού ο Μπάμπης Τεννές.

Ο νεαρός αμυντικός θα περάσει από το μικροσκόπιο του Τεννέ και αν αφήσει καλές εντυπώσεις ίσως γίνει κίνηση για την απόκτησή του. Πάντως θεωρείται δύσκολο να γίνει η μεταγραφή από τη στιγμή που ο παίκτης αγωνίζεται σε θέση στην οποία ο Παναιτωλικός δεν αναζητά άμεσα ενίσχυση.

Σε ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στην ομάδα του Αγρινίου, στασιμότητα επικρατεί στις περιπτώσεις των Μπερνς και Τόχα, ενώ χωρίς καμία εξέλιξη συνεχίζει να είναι το θέμα του Ιβανίλντο.

Πηγή : www.onsports.gr

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Τεννές: «Κανονικό το γκολ στις καθυστερήσεις»

Τεννές: «Κανονικό το γκολ στις καθυστερήσεις»

Στα διαιτητικά λάθη στάθηκε ο Μπάμπης Τεννές, στη συνέντευξη Τύπου, υποστηρίζοντας πως το γκολ στις καθυστερήσεις ήταν κανονικό.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, ναφέρθηκε επίσης στα προβλήματα που δημθουργούν στην ομάδα του τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά και στις πολλές απουσίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάμπη Τεννέ:

«Είναι κάποια πράγματα που συμβαίνουν μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, τα οποία πρέπει να επισημάνουμε. Ο προγραμματισμός των αγώνων από Πέμπτη-Κυριακή και Τετάρτη-Κυριακή μας δημιουργεί προβλήματα. Όπως στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη έτσι και σήμερα έγιναν ορισμένα  διαιτητικά λάθη εις βάρος μας. Στην Τρίπολη ήταν πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ μας, και σήμερα το γκολ που πετύχαμε στις καθυστερήσεις, όπως μου είπαν ήταν κανονικό. Από 'κει και πέρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τα παιδιά και τους έδωσα συγχαρητήρια. Υπολογίζοντας και τον Κουτρουμάνο, είχαμε έξι απουσίες βασικών παικτών».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Το ρόστερ μας είναι επαρκές για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Εξακολουθώ να πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας. Είχαμε πει ότι θα κάνουμε τρεις μεταγραφές. Πιστεύω ότι θα γίνουν. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να βρούμε παίκτες με τις προϋποθέσεις που θέλουμε, αφού είναι κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να πετύχουμε. Τα θέματα των μεταγραφών τα χειρίζεται το τμήμα σκάουτινγκ και είναι θέμα της διοίκησης, να σας πει, τι θα γίνει».

Για τους τραυματίες: «Θεωρώ σίγουρο πως στα Γιάννενα θα επιστρέψουν οι Ρότσα, Θεοδωρίδης και Εντζεγκουέλε, ενώ  πιθανότητες έχει και ο Χαριστέας».

Πηγή : www.onsports.gr

Σιόντης: «Δεν καταστραφήκαμε»

Σιόντης: «Δεν καταστραφήκαμε»

Δεν ικανοποιήθηκε από το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στην Κέρκυρα ο Στέφανος Σιόντης, ωστόσο τόνισε πως δεν είναι και καταστροφή.

Ο αμυντικός του Παναιτωλικού, δήλωσε μετά τη λήξη του ματς πως η ομάδα του έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ενώ περιμένει πως και πως τις επιστροφές των τραυματιών.

«Δεν μας ικανοποιεί το 1-1. Θέλαμε τη νίκη και δεδομένων των απουσιών δεν παίξαμε άσχημα. Θα πάμε καλύτερα στο μέλλον», δήλωσε αρχικά ο Σιόντης.

«Μπορούσαμε να καθαρίσουμε το ματς με ένα δεύτερο γκολ, όμως αντί να γίνει αυτό, δεχθήκαμε ένα περίεργο γκολ. Η ισοπαλία δεν είναι καταστροφή. Εμείς πρέπει να αποφύγουμε τα εύκολα γκολ που τρώμε και όταν όλες οι ομάδες συμπληρώσουν τα ίδια ματς, θα δούμε σε τι θέση βρισκόμαστε».

Όσο για την τελευταία φάση του παιχνιδιού, τόνισε: «Δεν έχω προσωπική άποψη γιατί ήμουν στον πάγκο. Οι συμπαίκτες μου, είπαν πως είναι κανονικό γκολ».

Πηγή : www.onsports.gr

Κούσας: «Ήμασταν καλύτεροι»

Κούσας: «Ήμασταν καλύτεροι»

Πως η ομάδα του έπρεπε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Κέρκυρα δήλωσε ο Γιώργος Κούσας, μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

«Χρειαζόμασταν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Μπήκαμε πιο δυνατά στο ματς, είχαμε τις καλές ευκαιρίες και παρ'ότι προηγηθήκαμε, ήμασταν άτυχοι με το γκολ που δεχθήκαμε», τόνισε αρχικά ο Κούσας.

«Εύχομαι να επιστρέψουν γρήγορα οι τραυματίες, να δέσουμε περισσότερο σαν ομάδα. Εμείς κοιτάμε να παίρνουμε ό,τι καλύτερο από κάθε ματς. Δεν είναι δικαιολογία οι τραυματισμοί, αλλά είμαστε κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια», συμπλήρωσε.

Όσο για την τελευταία φάση του αγώνα, τόνισε: «Πιστεύω πως το γκολ που πετύχαμε στις καθυστερήσεις ήταν καθαρό».

Πηγή : www.onsports.gr

Χόρτασαν... θέαμα Παναιτωλικός και Κέρκυρα


Μπορεί το 1-1 ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Κέρκυρα να μην αφήνει ικανοποιημένες τις δύο ομάδες σε ό,τι αφορά το βαθμολογικό σκέλος, ωστόσο το θέαμα αντάμειψε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο του Αγρινίου.

Ο Καμαρά άνοιξε το σκορ στο 6’ για τους γηπεδούχους, με απευθείας κόρνερ στο 26’ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους ο Γραμμόζης

Η Κέρκυρα μπορεί να αισθάνεται περισσότερο ικανοποιημένη καθώς πήρε εκτός έδρας βαθμό και προσπέρασε τον ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας πλέον 12 βαθμούς, ωστόσο με βάση την εικόνα του παιχνιδιού θα μπορούσε να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Το ίδιο μπορεί όμως να υποστηρίζει και ο Παναιτωλικός που κατά διαστήματα είχε πολύ καλή εικόνα και σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες έτσι ώστε να πάρει το τρίποντο και να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την παραμονή του στη Super League.

Πως έπαιξαν…

Ο Μπάμπης Τεννές επέλεξε τον Μπλάζιτς για τη θέση κάτω από τα δοκάρια και τους Άντι, Ντολεζάι, Κούσα και Παλαιολόγο από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή πήραν θέσεις οι Μουμίν, Μητρόπουλος και Σιόντης με τους Καμαρά και Μπουμάλ να ειναι τα στηρίγματα του μοναδικού προωθημένου, Καραμαλίκη.

ο Χάβι Γκράθια από την πλευρά του επέλεξε τον Αναστασόπουλο κάτω από τα δοκάρια και τους Σακελλαρίου, Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς και Γκουστάβο από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή πήραν θέσεις οι Οσμάν και Γραμμόζης ενώ στα άκρα κινήθηκαν οι Καλαντζής και Αγρίτης, με τον Ιωάννου να συνεργάζεται στην επίθεση με τον Μάρτιν.

Φορτσάτος Παναιτωλικός, κομβικός Γραμμόζης

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που μπήκε πολύ δυνατά και με τη δύναμη της έδρας θέλησε να φτάσει πρώτος στο γκολ και να μπει σε θέση οδηγού στο ματς. Η πρώτη μεγάλη στιγμή μάλιστα έγινε πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού, αφού στο 54’’ ο Καραμαλίκης βρέθηκε απέναντι από τον Αναστασόπουλο αλλά ο Έλληνας τερματοφύλακας ήταν νικητής στη «μονομαχία».

Η πίεση των γηπεδούχων αυξήθηκε και στο 6’ ήρθε η μεγάλη ευκαιρία για το προβάδισμα. Μετά από ωραία μπαλιά προς τον Σιόντη που είχε προωθηθεί στη μεγάλη περιοχή της Κέρκυρας, ο Βέντσελ ανέτρεψε καθαρά τον παίκτη του Παναιτωλικού με τον διαιτητή Κουκουλάκη να δείχνει, σωστά, την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ανρί Καμαρά και δεν αστόχησε για το 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Η Κέρκυρα από αυτό το σημείο κι έπειτα άρχισε να ισορροπεί την κατάσταση, αν και ο Παναιτωλικός είχε τις δικές του στιγμές με τον Καμαρά σε τρεις περιπτώσεις να φτάνει κοντά στο δεύτερο γκολ, και με κινητήριο μοχλό τον αρχηγό της, Δημήτρη Γραμμόζη, διεκδίκησε με αξιώσεις την ισοφάριση. Οι «Φαίακες» κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ στο 26’ όταν ο Γραμμόζης… εξέθεσε τον Μπλάζιτς σκοράροντας με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ενώ παρά τις ευκαιρίες που είχαν και οι δυο ομάδες το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα που «σφράγισε» τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών στο πρώτο μέρος.

Φάσεις ναι, γκολ όχι…

Στο δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες παρουσίασαν ακόμα πιο όμορφο θέαμα ωστόσο το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο στο μεγαλύτερο μέρος του. Ο Μπάμπης Τεννές θέλησε να αλλάξει πράγματα στην εικόνα του Παναιτωλικού και πέρασε στο ματς τους Μπελεβώνη και Πασά ενώ ο Χάβι Γκράθια επέλεξε να ρίξει στο ματς τον Μπάρκογλου για να δώσει περισσότερη δύναμη στην επιθετική του γραμμή.

Οι δυο ομάδες είχαν αρκετές καλές ευκαιρίες με τον Παναιτωλικό να έχει τη σημαντικότερη στο 58’ όταν από σέντρα του Καμαρά ο Πασάς έκανε κεφαλιά από τη μικρή περιοχή και ο Αναστασόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ, κρατώντας το 1-1 για την Κέρκυρα η οποία δεν κλείστηκε και «χτύπησε» το ματς χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ παρά και την είσοδο ενός ακόμα επιθετικού, με τη χρησιμοποίηση του Τσίγκα, προς το τέλος του παιχνιδιού.

Στα τελευταία λεπτά, από το 80’ κι έπειτα, ο Παναιτωλικός πίεσε ακόμα περισσότερο για να γίνει αυτός η ομάδα που θα καταφέρει να πάρει τη νίκη φτάνοντας σε ένα δεύτερο γκολ ωστόσο δεν τα κατάφερε. Τόσο η κινητικότητα του Καμαρά όσο και οι προσπάθειες του Άντι από αριστερά δεν έφεραν αποτέλεσμα καθώς στο 90’ ο Αναστασόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά το δυνατό φάουλ του Ντολεζάι ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ακυρώθηκε γκολ του Παναιτωλικού με, αμφισβητούμενη, υπόδειξη οφσάιντ του βοηθού Τάτση.

Έτσι, το 1-1 «σφράγισε» τις προσπάθειες των 22 παικτών για όλο τη διάρκεια του παιχνιδιού με τις δυο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό στη «μάχη» που δίνουν για την παραμονή τους στη Super League.
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  •  
Πηγή : www.onsports.gr

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

«Βλέπει» Λαγό ο Παναιτωλικός

«Βλέπει» Λαγό ο Παναιτωλικός

Τον αριστερό μέσο της Ένωσης, σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, θέλει να αποκτήσει η ομάδα του Αγρινίου.

Η ενίσχυση στα άκρα είναι κάτι που θέλουν στον Παναιτωλικό και ο Παναγιώτης Λαγός αποτελεί μια λύση στην οποία δεν θα έλεγε «όχι» ο Μπάμπης Τεννές. Οι Αγρινιώτες θα ασχοληθούν ωστόσο με την περίπτωση του 27χρονου μέσου μόνο σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Σε διαφορετική περίπτωση θα αναζητήσουν άλλες λύσεις για να καλύψουν το κενό που έχουν εντοπίσει διοίκηση και τεχνική ηγεσία του συλλόγου στα άκρα της μεσαίας γραμμής.

Πηγή : www.onsports.gr

Η αποστολή του αγώνα με την Κέρκυρα

Η αποστολή του αγώνα με την Κέρκυρα

Την αποστολή του αγώνα με την Κέρκυρα ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Μπάμπης Τεννές μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης που έγινε στο EMILEON SportCenter. Σ’ αυτή συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Τσενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Μπουμάλ, Πασάς, Παλαιολόγος, Καπνόπουλος, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά, Ζέρης.

Απουσιάζουν ο τιμωρημένος Φερνάντες, οι τραυματίες Κουτρομάνος, Θεοδωρίδης, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Ρότσα, καθώς και ο Μπαμπανιώτης, Σμίλτος, Μεταξούλης.

Σε αγώνα για το πρωτάθλημα Κ20 που έγινε σήμερα στο EMILEON SportCenter, ο Παναιτωλικός κέρδισε με σκορ 3-1 την Κέρκυρα. Τα γκολ της ομάδας μας σημείωσαν οι Κούσης, Μαυρόπουλος, Μήλιος.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Δεν προχωρά του Ιβανίλντο στον Παναιτωλικό

Δεν προχωρά του Ιβανίλντο στον Παναιτωλικό

Ηρθε, είδε, εντυπωσιάστηκε, αλλά απήλθε ο Ιβανίλντο και δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό. Βουνό τα προβλήματα ενόψει Κέρκυρας.

Πολύ σύντομο ήταν το πέρασμα του Ιβανίλντο Σοάρες από το Αγρίνιο. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός της Ολανένσε, ο οποίος αφίχθη στη χώρα μας τη Δευτέρα προκειμένου να δοκιμαστεί, δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο στον Μπάμπη Τεννέ με αποτέλεσμα ο τελευταίος να μην δώσει τη συγκατάθεσή του για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Στον Παναιτωλικό έχουν εντείνει αυτές τις μέρες τις επαφές με επιθετικούς και το πιθανότερο σενάριο θέλει τον εκλεκτό να προέρχεται από την αγορά του εξωτερικού.

Παράλληλα, βέβαια, το μυαλό «τρέχει» και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η ήττα από τον ΟΦΗ και ο αποκλεισμός από το Κύπελλο απογοήτευσαν άπαντες στον σύλλογο, εντούτοις περιθώρια για σκέψεις και χρόνος για δάκρυα δεν υπάρχουν. Οι κυανοκίτρινοι υποδέχονται την Κυριακή την Κέρκυρα και θα πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψουν στις νίκες, αν δεν θέλουν να χάσουν κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία.

Το δυσάρεστο για τον Τεννέ είναι ότι έχει πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός από τους δεδομένους απόντες Θεοδωρίδη, Κουτρομάνο και Εντζεγκέλε, στη λίστα με τους αδύναμους να βοηθήσουν προστέθηκαν άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές. Ο Χαριστέας υπέστη θλάση, ο Κάστρο διάταση, ενώ ο Φερναντές αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς και είναι τιμωρημένος.

Πηγή : www.onsports.gr

Προπόνηση Παρασκευής

Προπόνηση Παρασκευής

Πρόγραμμα αποκατάστασης περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΟΦΗ και παιχνίδια με μπάλα για τους υπόλοιπους. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Θεοδωρίδης, ενώ δεν συμμετείχαν οι τραυματίες Κουτρομάνος, Ετζενγκέλε. Ο Άγγελος Χαριστέας και ο Αντρέ Ρότσα, που τραυματίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι, υποβλήθηκαν σε εξετάσεις. Ο πρώτος υπέστη θλάση στο δικέφαλο και ο δεύτερος διάταση. Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στο EMILEON SportCenter.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Αγωνία στον Παναιτωλικό για Χαριστέα

Αγωνία στον Παναιτωλικό για Χαριστέα

Ανησυχία επικρατεί στον Παναιτωλικό για τον τραυματισμό του Άγγελου Χαριστέα, καθώς εκφράζονται φόβοι για μεγάλη του απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο έμπειρος επιθετικός της ομάδας του Αγρινίου τραυματίστηκε στο 33' της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ και έγινε αλλαγή με τον Καραμαλίκη, με τους ανθρώπους του Παναιτωλικού να αγωνιούν για την κατάστασή του.

Μάλιστα, υπάρχουν φόβοι ότι ο Χαριστέας μπορεί να έχει υποστεί θλάση και αν αυτό επιβεβαιωθεί από τις εξετάσεις που θα κάνει, τότε τα «καναρίνια» θα στερηθούν για μεγάλο διάστημα την παρουσία του.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του Χαριστέα από το παιχνίδι της Κυριακής (22/01) με την Κέρκυρα.

Πηγή : www.onsports.gr

Κωστούλας: «Υπάρχουν και οι ήττες»

Κωστούλας: «Υπάρχουν και οι ήττες»

Για την ήττα-αποκλεισμό από τον ΟΦΗ με 3-1, μίλησε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας.

Η ομάδα του Αγρινίου δεν θα συνεχίσει στο θεσμό του Κυπέλλου, αφού χθες (19/01) ηττήθηκε σε αγώνα νοκ-άουτ από τον ΟΦΗ με 3-1. Ο Φώτης Κωστούλας, απάντησε σε όσους κατέκριναν την ομάδα, μίλησε για πιθανή μεταγραφική ενίσχυση, ενώ τόνισε πως ο Παναιτωλικός βρίσκεται εντός των στόχων που έχει θέσει.

Αναλυτικά όσα είπε στον «Sentra 103,3»:

Για τις ανακοινώσεις συνδέσμων που άσκησαν σκληρή κριτική: «Τα ακούμε εδώ και χρόνια. Τα ίδια πράγματα λένε. Στο πρώτο κακό αποτέλεσμα φωνάζουν για τη διοίκηση, τους παίκτες, τον προπονητή. Δεν ανέχονται τις ήττες. Αν κερδίζαμε μόνο, θα ήμασταν όλοι πρωταθλητές. Η πλειοψηφία του κόσμου, ωστόσο, μας στηρίζει».

Για την αγωνιστική πτώση της ομάδας: «Όντως έχουμε κάνει... κοιλιά. Με τον ΟΦΗ δεν παίξαμε άσχημα, ήμασταν άτυχοι. Θα επανέλθουμε όμως».

Για το ματς με την Κέρκυρα: «Όλοι λένε πως πρέπει να κερδίσουμε την Κέρκυρα. Δεν είναι καταστροφή αν δεν κερδίσουμε. Είμαστε ακόμα μέσα στους στόχους μας».

Για μεταγραφές: «Αν πάρουμε παίκτες, θα είναι για να κάνουν τη διαφορά. Δεν θέλουμε να πετάξουμε λεφτά. Προς το παρόν δεν έχουμε βρει κάτι αξιόλογο».

Πηγή : www.onsports.gr

Εισιτήρια για τον αγώνα με την Κέρκυρα

Εισιτήρια για τον αγώνα με την Κέρκυρα

Άρχισε σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα πρωταθλήματος Super League με την Κέρκυρα που διεξάγεται την Κυριακή 22.01.2012 και ώρα 3.00 μ.μ. Τα εισιτήρια διατίθενται από το ΠΑΝSport στο γήπεδο σήμερα μέχρι τις 2.00 μ.μ. και αύριο από τις 8.30 π.μ. έως 2.00 μ.μ. Την Κυριακή θα διατεθούν από τα εκδοτήρια από τις 10.00 π.μ. και μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Φόβοι για Χαριστέα

Φόβοι για Χαριστέα

Φαίνεται πως ο αποκλεισμός από την συνέχεια του Κυπέλλου από τον ΟΦΗ δεν ήταν το μόνο κακό για τον Παναιτωλικό. Πιο συγκεκριμένα ο Άγγελος Χαριστέας αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση και όπως φαίνεται έχει αποκομίσει ένα πρόβλημα τραυματισμού. 

Έτσι θεωρείται δεδομένο πως ο έμπειρος επιθετικός θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στην Κέρκυρα, ενώ οι φόβοι που υπάρχουν κάνουν λόγο για θλάση. 

Φυσικά την Παρασκευή αναμένεται ο παίκτης να κάνει εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς και να ξέρει ο Μπάμπης Τεννές αν μπορεί να υπολογίζει ή όχι στον έμπειρο επιθετικό. 

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Πηγή : www.sport-fm.gr