Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Η κλήρωση του Κυπέλλου

Χωρίς ντέρμπι μέχρι τον τελικό

Πολλές είναι οι πιθανότητες να δούμε κάποιο ντέρμπι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά την κλήρωση της προημιτελικής και ημιτελικής φάσης που έγινε σήμερα.

Ο Ολυμπιακός θ’ αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο, ενώ ο νικητής του αποψινού αγώνα, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, θα βρει μπροστά του τον περυσινό φιναλίστ, Ατρόμητο. Οι ομάδες που θα πάρουν τις προκρίσεις δεν διασταυρώνονται μεταξύ τους, στους «4», αλλά με κάποιες εκ των Παναιτωλικού, ΟΦΗ ή Πανσερραϊκού, Αστέρα Τρίπολης και Κέρκυρας. 

Το μεσημέρι της Τετάρτης (18/1) στα γραφεία της ΕΠΟ έγινε η κλήρωση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» να ξεχωρίζει, με τον νικητή να υποδέχεται στο πρώτο ματς των ημιτελικών το νικητή της αναμέτρησης του Παναιτωλικού ή ΟΦΗ - Πανσερραϊκού.

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ πάρει την πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ (18/1, 20:00) θα έχουμε «επανάληψη» του περσινού τελικού, καθώς αντίπαλος των δύο «Δικέφαλων» είναι ο Ατρόμητος και ο νικητής θα παίξει απέναντι στο νικητή της αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με την Κέρκυρα. 

Η κλήρωση της 6ης φάσης:

1. ΠΑΟΚ-ΑΕΚ – Ατρόμητος
2. Παναιτωλικός-ΟΦΗ – Πανσερραϊκός
3. Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα
4. Ολυμπιακός – Πανιώνιος

Η κλήρωση της 7ης φάσης:

Νικητής 1 – Νικητής 3
Νικητής 4 – Νικητής 2

Οι αγώνες της φάσης των ημιτελικών είναι διπλοί.

Πηγή : www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου