Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Δεν προχωρά του Ιβανίλντο στον Παναιτωλικό

Δεν προχωρά του Ιβανίλντο στον Παναιτωλικό

Ηρθε, είδε, εντυπωσιάστηκε, αλλά απήλθε ο Ιβανίλντο και δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό. Βουνό τα προβλήματα ενόψει Κέρκυρας.

Πολύ σύντομο ήταν το πέρασμα του Ιβανίλντο Σοάρες από το Αγρίνιο. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός της Ολανένσε, ο οποίος αφίχθη στη χώρα μας τη Δευτέρα προκειμένου να δοκιμαστεί, δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο στον Μπάμπη Τεννέ με αποτέλεσμα ο τελευταίος να μην δώσει τη συγκατάθεσή του για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Στον Παναιτωλικό έχουν εντείνει αυτές τις μέρες τις επαφές με επιθετικούς και το πιθανότερο σενάριο θέλει τον εκλεκτό να προέρχεται από την αγορά του εξωτερικού.

Παράλληλα, βέβαια, το μυαλό «τρέχει» και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η ήττα από τον ΟΦΗ και ο αποκλεισμός από το Κύπελλο απογοήτευσαν άπαντες στον σύλλογο, εντούτοις περιθώρια για σκέψεις και χρόνος για δάκρυα δεν υπάρχουν. Οι κυανοκίτρινοι υποδέχονται την Κυριακή την Κέρκυρα και θα πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψουν στις νίκες, αν δεν θέλουν να χάσουν κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία.

Το δυσάρεστο για τον Τεννέ είναι ότι έχει πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός από τους δεδομένους απόντες Θεοδωρίδη, Κουτρομάνο και Εντζεγκέλε, στη λίστα με τους αδύναμους να βοηθήσουν προστέθηκαν άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές. Ο Χαριστέας υπέστη θλάση, ο Κάστρο διάταση, ενώ ο Φερναντές αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς και είναι τιμωρημένος.

Πηγή : www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου