Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Καραγεωργίου: «Θα φτάσει ψηλά ο Παναιτωλικός»

Καραγεωργίου: «Θα φτάσει ψηλά ο Παναιτωλικός»  | onsports.gr

Απογοητευμένος από την ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό, αλλά αισιόδοξος για την συνέχεια, εμφανίστηκε ο Νίκος Καραγεωργίου.

Ο Έλληνας τεχνικός ηγέτης της ομάδας του Αγρινίου, μετά το τέλος του αγώνα, στην συνέντευξη Τύπου εξέφρασε την πεποίθησή του για την επόμενη… μέρα των «καναρινιών».

«Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και αυτό μας κάνει να στεναχωριόμαστε και κυρίως στεναχωριέμαι περισσότερο για το φίλαθλο κόσμο, δεν στεναχωριέμαι ούτε για τους παίκτες μου, ούτε για τον εαυτό μου γιατί εγώ ξέρω πως θα έρθει η ώρα πως αυτή ομάδα θα φτάσει ψηλά», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Στεναχωριέμαι για τον κόσμο γιατί περιμένει περισσότερα πράγματα από εμάς αυτή τη χρονική στιγμή, διάφορες ατυχίες και συγκυρίες μας έχουν καθηλώσει εκεί. Τέτοιες είναι τα άσχημα αποτελέσματα μέσα στην έδρα μας σε παιχνίδια όπου ήμασταν καλύτεροι αλλά χάσαμε, οι απώλειες παικτών από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι σήμερα. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε και να φτάσουμε ψηλά».

Ακόμα, ο Καβαλιώτης προπονητής, υποστήριξε: «Ο Παναιτωλικός ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, όχι όμως μέσα στη μεγάλη περιοχή, παίξαμε καλά με πλαγιοκοπήσεις, κάθετες μπάλες και με ψηλές μπαλιές. Η μπάλα ήρθε πολλές φορές μέσα στη μεγάλη περιοχή όμως εκεί η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας».

Όσον αφορά για την συνέχεια, είπε: «Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι, βλέπουμε τα παιδιά μας αν είναι εντάξει, αν έχουν προβλήματα. Οι μέρες είναι λίγες και ετοιμαζόμαστε».

Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου