Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Χωρίς νικητή το ντέρμπι του «Πανθεσσαλικού»

Ολυμπιακός Βόλου-Παναιτωλικός: Χωρίς νικητή το ντέρμπι του «Πανθεσσαλικού»  | onsports.gr

Σε ένα ματς με λίγες ευκαιρίες Ολυμπιακός Βόλου και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 στο «Πανθεσσαλικό», αποτέλεσμα που «χαλάει» και τις δύο ομάδες.

Τη νίκη για να ανέβει ακόμα περισσότερο τη βαθμολογία ήθελε τόσο ο Ολυμπιακός Βόλου, όσο και ο Παναιτωλικός, ωστόσο οι δύο «μονομάχοι» έμειναν στο 0-0.

Στα πρώτα 45 λεπτά οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγοστές και καμία ομάδα δεν έφτασε με αξιώσεις στην επίτευξη του γκολ. Στο 43' σημειώθηκε μία καλή φάση με τον Μύγα να σουτάρει δυνατά, ωστόσο με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε ο Γκίτκος.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57' ο Γιάβεφ εκτέλεσε το φάουλ, όμως και πάλι ο Γκίτκος είπε «όχι». Στο 82' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το «τρίποντο», όταν ο Κόλεφ σούταρε, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Στουρνάρας, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Γόγολος (75' Τσιάτσιος), Πινδώνης, Στογιάνοφ, Γιενγκά, Ογιαρμπίδε (85' Παππάς), Ανιέτε (46' Μπολάτι), Κόλεφ.

Παναιτωλικός (Καραγεωργίου): Τακίδης, Κούσας, Ιωάννου, Ακουάρο, Γκόλιας, Μπογκντάνοβιτς, Σφακιανάκης, Μύγας (46' Μπακάκης), Καμαρά (80' Κουτσοσπύρος), Φαβάλι, Γιάνεφ (72' Πασάς).

Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου