Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Μητρόπουλος: «Θέλω να πάω στον ΟΦΗ»

«Θέλω να πάω στον ΟΦΗ»

Λένε "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά". Κάτι τέτοιο φαίνεται πως ισχύει και στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού, Παύλου Μητρόπουλου και του ΟΦΗ. Μάλιστα, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο sport-fm.gr ο νεαρός αμυντικός θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο του Ηρακλείου. 

Αν και η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο και οι Αγρινιώτες είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν μόνο με το κατάλληλο οικονομικό αντίτιμο. 

Αναλυτικά, όσα είπε στον Θέμη Λιουδάκη: 

Για το αν υπάρχουν επαφές ανάμεσα σε εκείνον και τους ανθρώπους του ΟΦΗ: 

«Υπάρχουν επαφές με εμένα και τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Αρχικά είχαμε μιλήσει το περασμένο καλοκαίρι, όμως η διοίκηση του Παναιτωλικού την απέρριψε. Ωστόσο, ελπίζω στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να βρεθεί μία λύση μεταξύ των ομάδων. Θέλω να αλλάξω παραστάσεις και να πάω σε έναν σύλλογο, όπως είναι ο ΟΦΗ». 

Για το αν έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες, πλην των Κρητικών: 

«Όχι. Ακόμη δεν έχω μιλήσει με κάποια άλλη ομάδα. Τώρα όσα ακούγονται για εμένα και την ΑΕΚ δεν ευσταθούν». 

Για τη φετινή πορεία του Παναιτωλικού στη Football League: 

«Σίγουρα είναι μία ιστορική ομάδα με πολλούς φιλάθλους δίπλα της και πιστεύω πως δεν της αρμόζει να βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Ο Παναιτωλικός είναι ένας σύλλογος που διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και αποτελεί ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα». 

Για το ποιες ομάδες, πέρα του συλλόγου του Αγρινίου, έχουν πιθανότητες για ένα «εισιτήριο» για τη Σούπερ Λίγκα: 

«Πιστεύω πως μετά τον Παναιτωλικό πολλές πιθανότητες για να πάρουν μία από τις θέσεις που οδηγούν στην Σούπερ Λίγκα έχουν οι Καλλονή, Ηρακλής και Λάρισα, αφού διαθέτουν ποιοτικούς παίκτες». 

Για το γεγονός πως ο Παναιτωλικός τα πάει καλύτερα εκτός έδρας: 

«Πάντα όταν παίζουμε στο Αγρίνιο υπάρχει μία πίεση που κάποιες φορές αποτελεί μπούμερανγκ για εμάς. Ωστόσο, σε αρκετά παιχνίδια ήμασταν και άτυχοι, με αποτέλεσμα να μην έχουμε τα αποτελέσματα που θα θέλαμε».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου