Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Κωστούλας: «Αλλάξτε ή… πόλεμος»

Κωστούλας: «Αλλάξτε ή… πόλεμος» | onsports.gr

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού παραμένει αμετακίνητος στη θέση του για το κλείσιμο του πετάλου των οργανωμένων και προειδοποιεί πως θα σκληρύνει ακόμα περισσότερο τη στάση του αν δεν αλλάξει η συμπεριφορά των οπαδών.

Ο Φώτης Κωστούλας μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» για τη διαμάχη που έχει με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, μετά την απόφασή του να κλείσει το πέταλο που χρησιμοποιούσαν οι δεύτεροι, αναφέροντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός προειδοποίησε πως αν δεν αλλάξουν στάση οι οπαδοί τότε θα υπάρχουν ακόμα πιο δραστικά μέτρα από την πλευρά του.

«Αυτό που έχει γίνει είναι ότι έκλεισαν οι πόρτες και αφαιρούνται τα καθίσματα για να μην μπορεί κανείς να τα χρησιμοποιήσει. Αυτό το κάνουμε γιατί είναι εύκολο να μπει κανείς από τον αγωνιστικό χώρο γιατί δεν υπάρχουν κάγκελα», ανέφερε αρχικά ο Φώτης Κωστούλας για το τι έχει γίνει ως τώρα με το συγκεκριμένο θέμα.

Όσο για το γιατί κλείνει το πέταλο, σχολίασε: «Το πέταλο αυτό το έφτιαξα πέρυσι γιατί το ζητούσαν οι οργανωμένοι. Κάτι… εκατομμυριάκια μου κόστισε. Προτιμώ αυτό παρά να ξοδέψω και άλλα. Γιατί μπαίνει ο καθένας εκεί και χαλάει ή διαλύει τα όσα έγιναν».

Σε ερώτηση για τη διαμάχη με τους οργανωμένους, απάντησε: «Έχουμε μια διαμάχη με τους οργανωμένους. Έχουν τις θέσεις και τις απόψεις και δεν συνάδουν με τις δικές μας. Αυτό ήταν ένα από τα τελευταία επεισόδια. Τους λέω ότι υπάρχουν και άλλες θέσεις. Αν συνεχίσουν κατ΄ αυτόν τον τρόπο θα κλείσω και τις άλλες θύρες. Αυτό θα γίνει αν συνεχίσουν να καταστρέφουν το γήπεδο».

Τέλος, ο πρόεδρος του Παναιτωλικού υποστήριξε πως: «Άμα μπαίνουν χωρίς να πληρώσουν και τα σπάνε δεν τους θεωρώ πελάτες. Περιμένω να αλλάξουν συμπεριφορά. Τους είπα ότι ή αλλάζεται ή ανοίγουμε πόλεμο. Αν κάνουν κάτι και στις υπόλοιπες θύρες τότε θα κλείσω την είσοδο σε όλο το γήπεδο. Δεν πιστεύω ότι θα φτάσουμε εκεί όμως. Στο Αγρίνιο οι οργανωμένοι είναι στην ουσία 100 άτομα. Ο υπόλοιπος κόσμος είναι σοβαρός. Αγαπά την ομάδα και τη φροντίζει. Αυτούς τους ανθρώπους προσπαθώ να προστατέψω».

Πηγή : www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου