Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Πάτησε… γκάζι στο δεύτερο, 3-0 τον Βύζαντα Μεγάρων

Παναιτωλικός: Πάτησε… γκάζι στο δεύτερο, 3-0 τον Βύζαντα Μεγάρων | onsports.gr

Μόνο στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύτηκε απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων η ομάδα του Παναιτωλικού που επιβλήθηκε σχετικά εύκολα με σκορ 3-0 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Football League.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για τους γηπεδούχους οι οποίοι ανεβαίνουν κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ από την πλευρά τους οι ηττημένοι μένουν αρκετά πίσω. Το πρώτο ημίχρονο εξελίχτηκε χωρίς πολλές φάσεις για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι είχαν τρεις καλές στιγμές, ωστόσο δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα και να ανοίξουν το σκορ.  

Στο δεύτερο μισό του αγώνα ο Παναιτωλικός μπήκε αποφασισμένος και κατάφερε να κάνει το 1-0 στο 60’, όταν και μετά από φάουλ του Φαβάλι, ο Κουτσοσπύρος έπιασε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ. Έξι λεπτά αργότερα, ο Πασάς μετά από προσωπική του προσπάθεια κατάφερε να κάνει το 2-0 και να… καθαρίσει ουσιαστικά το ματς. Το τελικό 3-0 έγραψε ο Ακουάρο από κοντά, καθώς μετά από κόρνερ του Φαβάλι, ο Κούσας έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο πρώτος την έστειλε στα δίχτυα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο ο Τακίδης δεν το επέτρεψε.

Παναιτωλικός (Καραγεωργίου): Τακίδης, Μπακάνης, Ιωάννου, Ακουάρο, Δάρλας (57’ Γκόλιας), Κούσας, Πασάς, Φαβάλι, Κουτσοσπύρος, Γιάνεφ (57’ Καμαρά / 75’ Μητρόπουλος).

Βύζας Μεγάρων (Τζαναβάρας): Πουρής, Μπιτσάκος, Γρομητσάρης, Κοκόλης, Βελέτης, Ταμπάκης, Σιώκος (65’ Αρναρέλης), Ρεκλείτης, Μανδύλης, Ντιαλό (49’ Κρητικός), Βλάχος Θ. (75’ Ζούμας).

Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου