Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Θεοδωρίδης: «Δεν λέω όχι...»


Ο Γιώργος Θεοδωρίδης τόνισε ότι δεν κλείνει την πόρτα σε καμία ομάδα και θυμήθηκε την καλή συνεργασία του με τον Άγγελο Χαριστέα στον Άρη.

Ο πρώην αρχηγός του Παναιτωλικού έλυσε το συμβόλαιό του μετά τον υποβιβασμό των Αγρινιωτών και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πρώτα όμως, ο... γάμος του, που του προκαλεί μεγαλύτερο άγχος! Ο Θεοδωρίδης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και τόνισε ότι προς το παρόν δεν έχει αποφασίσει οριστικά για το μέλλον του.

Αναλυτικά:

Για το γάμο του που θα γίνει προσεχώς: «Θα αγχωθώ πιο πολύ στο γάμο από όσο στο γήπεδο. Στον αγώνα είναι μόνο ένα δεκάλεπτο πριν ξεκινήσει, ενώ αυτό διαρκεί κάτι ημέρες. Είναι ένα ευχάριστο γεγονός και το χαίρομαι ιδιαίτερα. Επίσης, είναι ευχάριστο το ότι κουμπάρος μου θα είναι ο Χαριστέας».

Για τη συνεργασία του με τον Χαριστέα στον Άρη: «Μας είχαν φέρει ο Μιχαλήτσος με τον Σεμερτζίδη στον Άρη το 1995 και ζήσαμε αρκετές ωραίες καταστάσεις μαζί».

Για το ενδεχόμενο να ξανασυνεργαστούν μετά τη συνύπαρξή τους στον Παναιτωλικό: «Δεν το γνωρίζω αυτό, ποτέ δεν ξέρεις. Πέρυσι με είχε ρωτήσει ο πρόεδρος για τον Άγγελο και του είπα τη γνώμη μου».

Για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και το αν αυτός θα μπορούσε να είναι ο Άρης: «Σε αυτό τον κόσμο δεν πρέπει να λες όχι. Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή. Υπάρχει αρκετός χρόνος να δω τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Εγώ δεν θα πω ποτέ όχι σε καμία ομάδα. Λέγονται και γράφονται πολλά και εμείς οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι αν έχουμε ομάδα στις εποχές που ζούμε».

Πηγή : www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου