Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Η ώρα της αλήθειας


Ο Φώτης Κωστούλας είχε επαφή με επιχειρηματία που έδειξε ενδιαφέρον για τον Παναιτωλικό. Μέχρι τις 20 Ιουνίου θα ξεκαθαρίσει το θέμα.

Από δύο πλευρές υπήρξε πρόσφατα ενδιαφέρον για την αγορά του Παναιτωλικού. Ο Φώτης Κωστούλας τις τελευταίες ώρες συνέλεξε για αμφότερες εξονυχιστικές πληροφορίες.

Η μία περίπτωση μπήκε στο συρτάρι, καθώς ο πρόεδρος των «κυανοκίτρινων» δεν θέλησε να προχωρήσει σε ουσιαστικές επαφές. Η άλλη όμως φαίνεται πως είναι αρκετά σοβαρή και από χθες έχει τεθεί επί τάπητος. Πρόκειται για έναν επιχειρηματία που δεν κατάγεται από το Αγρίνιο, στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με ερασιτεχνική ομάδα και πλέον εξετάζει αρκετά σοβαρά το ενδεχόμενο να μπει στον επαγγελματικό χώρο.

Συναντήθηκε χθες βράδυ με τον Κωστούλα και συζήτησαν για την ομάδα. Επί τάπητος τέθηκαν και οικονομικοί όροι και πλέον το θέμα θα ξεκαθαρίσει άμεσα. Ο μεγαλομέτοχος των «καναρινιών» του μετέφερε πως τα χρονικά περιθώρια δεν είναι πολλά και θα πρέπει άμεσα να αποφασίσει αν θα μπει στην ΠΑΕ.

Ο υποψήφιος επενδυτής που δείχνει έμπρακτο ενδιαφέρον θα μεταφέρει τα δεδομένα που άκουσε  στον αδερφό του, με τον οποίο από κοινού δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά, και άμεσα θα υπάρξει νέα επαφή των δύο πλευρών. Ο Κωστούλας δείχνει διατεθειμένος να περιμένει για μία εβδομάδα ή το πολύ 10 ημέρες να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα, καθώς μετά θα πρέπει να «τρέξει» η ομάδα. Αρα στο Αγρίνιο δείχνουν να βρίσκονται μπροστά στη στιγμή της αλήθειας, αναφορικά με την επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Συμπέρασμα. Ο Κωστούλας δείχνει πλέον αποφασισμένος να εγγυηθεί για την επόμενη ημέρα της ομάδας, εάν τελικά δεν υπάρξει διάδοχη κατάσταση. Το έχουμε ξαναπεί, ο Παναιτωλικός είναι «παιδί» του και δεν θα το αφήσει να χαθεί. Αλλωστε έχει αποδείξει πως μπορεί. Παράλληλα όμως ότι έκατσε στο ίδιο τραπέζι με υποψήφιο αγοραστή, ενώ «έκαψε» έναν άλλο, αποδεικνύουν πως ο επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ έχει τόσο το οικονομικό υπόβαθρο όσο και ότι πρόκειται για άτομο σοβαρό και αξιόπιστο, που θα μπορέσει να κρατήσει τον Παναιτωλικό ψηλά. Σε διαφορετική περίπτωση και αυτή η υποψηφιότητα θα είχε «καεί».

Πηγή : www.sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου