Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Τελετή λήξης για τα Τμήματα Υποδομής

 Τελετή λήξης για τα Τμήματα Υποδομής

Με τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν και την ολοκλήρωση των προπονήσεων οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, το ιατρικό και λοιπό προσωπικό, των Τμημάτων Υποδομής του Παναιτωλικού, παραβρέθηκαν στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο EMILEON SportCenter. Παρόντες ήταν ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας και μέλη της απερχόμενης διοίκησης, ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Βασίλης Σταρακάς, που όλη τη χρονιά βρέθηκε στο πλευρό των ομάδων και πολλοί γονείς των ποδοσφαιριστών.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις δύο ομάδες των Τμημάτων Υποδομής του Παναιτωλικού, οι οποίες αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες. Είναι η ομάδα Κ15 και η ομάδα Κ13, που κατέκτησαν τον τίτλο στο Παιδικό και Προπαιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Εξαιρετική πορεία είχαν και οι ομάδες Κ20 και Κ17, οι οποίες για πρώτη φορά συμμετείχαν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα Υποδομής της Super League.

Στους ποδοσφαιριστές παρατέθηκε δείπνο, δόθηκαν αναμνηστικά δώρα και εκφράστηκαν ευχαριστίες για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη σεζόν. Τονίστηκε ότι πέρα από τα οφέλη που αποκόμισαν μέσα από την εξάσκηση και βελτίωση των ποδοσφαιρικών τους δεξιοτήτων, τα εφόδια και οι αρχές που πήραν πρέπει να τους συνοδεύουν στα επόμενα βήματα που θα κάνουν και στην προσωπική τους ζωή.
Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο αρχηγός της ομάδας Κ20 Γιώργος Καντάνης και απευθυνόμενος στον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, για όσα μας προσφέρατε, καθώς σταθήκατε αρωγοί και στις αγωνιστικές μας προσπάθειες, αλλά και στη διαμόρφωση του αθλητικού μας χαρακτήρα.

Η ιδέα και μόνο της αποχώρησής σας, εκτός του ότι μας λυπεί αφάνταστα και αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τον Παναιτωλικό και τον αθλητισμό, μας καθιστά “αδύναμους” να συνειδητοποιήσουμε την επόμενη μέρα χωρίς εσάς.

Η προσφορά σας όλα αυτά τα χρόνια, υπήρξε μεγάλη και αναμφισβήτητη, καθώς προήγατε μια διαφορετική κουλτούρα σο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό.
Νιώθουμε και είμαστε δικά σας παιδιά με όλη τη σημασία των λέξεων. Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε πάντα σε σας!»

Σε αντίθεση με τα αγωνιστικά τμήματα που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους, η Ακαδημία ποδοσφαίρου θα συνεχίσει τις προπονήσεις μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου