Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Περιμένουν την απάντηση Κάμπορα


Περιμένουν την απάντηση Κάμπορα
Η πρόταση του Παναιτωλικού στον Χαβιέ Κάμπορα είναι συγκεκριμένη και στο Αγρίνιο περιμένουν την απάντηση του ποδοσφαιριστή.
Οι «κυανοκίτρινοι» θέλουν να συνεργαστούν με τον Αργεντινό επιθετικό, εντούτοις σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να … κρεμαστούν από το δικό του «ναι». Στο Αγρίνιο έχουν εναλλακτικές λύσεις από το εξωτερικό για την γραμμή κρούσης και διατηρούν τις επαφές τους και με εκείνους τους ποδοσφαιριστές.
Όπως λένε κύκλοι της ΠΑΕ, θα περιμένουν λίγο ακόμα την απάντηση του Κάμπορα στην πρόταση που του έχουν κάνει, ελπίζοντας ότι αυτή θα είναι θετική. Στα υπόλοιπα μέτωπα, δηλαδή την θέση του αμυντικού μέσου και του αριστερού μπακ δεν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις.
Το ενδεχόμενο να γίνει κάποια μεταγραφή πριν την «πρώτη» που θα γίνει την Δευτέρα (04/07) είναι μικρό, όμως κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει.
Πηγή : www.onsports.gr

Όνειρα για επαναπατρισμό


Όνειρα για επαναπατρισμό
Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Τζαφάρ Ντακάρ για να κλείσει την καριέρα του αποκάλυψε ο Ανρί Καμαρά.
Ο Σενεγαλέζος επιθετικός του Παναιτωλικού μίλησε στην εφημερίδα της πατρίδας του, «APS», και εκμυστηρεύτηκε ότι θα ήταν υπέροχο για εκείνον να ολοκληρώσει την σπουδαία καριέρα που έχει πραγματοποιήσει στην ομάδα στην οποία ξεκίνησε.
«Θα είναι ένα φανταστικό δώρο πριν αποσυρθώ. Να τελειώσω από όπου ξεκίνησα. Θα ήθελα πραγματικά να το κάνω και πιστεύω ότι μπορεί να συμβεί», τόνισε ο Καμαρά.
Επιπλέον, ο επιθετικός του Παναιτωλικού ελπίζει να έχει την ευκαιρία να συμπληρώσει 100 συμμετοχές με την εθνική Σενεγάλης. Αυτή τη στιγμή ο Καμαρά είναι ο πρώτος σε συμμετοχές με την φανέλα με το εθνόσημο στην πατρίδα του, έχοντας 99. Όπως δήλωσε ο ίδιος στην «APS», θα επιδιώξει να είναι ανταγωνιστικός για να καταφέρει να χριστεί ξανά διεθνής.
«Η εθνική Σενεγάλης είναι γεμάτη από παίκτες με ταλέντο. Θα ήταν υπέροχο να καταφέρω να επιστρέψω. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαι ανταγωνιστικός με τον Παναιτωλικό και όταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σενεγάλης με καλέσει, τότε θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος!»
Πηγή : www.onsports.gr

Απόλυτη επιτυχία στο τουρνουά

Απόλυτη επιτυχία στο τουρνουά
Σε εξέλιξη βρίσκεται το τουρνουά ποδοσφαίρου Δυτικής Ελλάδας που διοργανώνει ο Παναιτωλικός στο Emileon SportCenter.
Στο τουρνουά αυτό συμμετέχουν παιδικές ομάδες τριών κατηγοριών. Η Α’ κατηγορία με γεννηθέντες τα έτη (1995-1996), η Β’ κατηγορία τα έτη (1997-1998) και η Γ’ κατηγορία με γεννηθέντες τα έτη (1999-2001).
Στο φετινό τουρνουά οι ομάδες που μετέχουν είναι ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΑΡΤΑ 2004, ΑΕ ΠΑΤΡΑ, ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΜ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008, ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ και ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ.
Οι αγώνες ξεκίνησαν την Τρίτη (28/6) και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο (2/7).
ΑΓΡΙΝΙΟ: Γιάννης Τσιρώνης
Πηγή : www.onsports.gr

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Πρώτη με κόσμο

Πρώτη με κόσμο
Η νέα σεζόν για τους παίκτες του Παναιτωλικού ξεκινάει τη Δευτέρα (04/07) με προπόνηση παρουσία φιλάθλων.
Η παρουσία της ομάδας στη Super League τη νέα σεζόν επιβάλλει την έναρξη της προετοιμασίας στις αρχές Ιουλίου. Έτσι, παίκτες και τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού έχουν προγραμματίσει το πρώτο τους «ραντεβού» τη Δευτέρα (04/07), με προπόνηση στις 7 το απόγευμα την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά και οι φίλαθλοι.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Ιουλίου και ώρα 19.00 στο γήπεδο 5 του EMILEON SportCenter, με είσοδο ελεύθερη για τους φιλάθλους. Νωρίτερα, στις 17.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του EMILEON SportCenter θα δοθεί συνέντευξη τύπου στην οποία θα παραστούν εκπρόσωποι της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών. Το βράδυ της Δευτέρας, στον ίδιο χώρο, η διοίκηση θα δεξιωθεί τους εκπροσώπους του τύπου».
Πηγή : www.onsports.gr

«Ζεστός» για Αγρίνιο ο Κάμπορα

«Ζεστός» για Αγρίνιο ο Κάμπορα
Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό, εμφανίζεται ο Χαβιέ Κάμπορα.
Σύμφωνα με την «Goal», ο 31χρονος επιθετικός αναμένεται να αποχωρήσει από την Ουρακάν και εμφανίζεται «ζεστός» στο να επιστρέψει στην Super League.
Ο πρώην επιθετικός του Άρη, είναι από τους βασικότερους στόχους του Παναιτωλικού για την επίθεση και ήδη η ομάδα του Αγρινίου έχει ήδη κάνει μια διερευνητική κρούση, προκειμένου να μάθει τις απαιτήσεις του παίκτη.
Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού φέρονται διατεθειμένοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση στον έμπειρο επιθετικό και είναι αισιόδοξοι πως ο παίκτης θα απαντήσει θετικά και ίσως μέχρι το Σάββατο να έχει ανακοινωθεί από τα «καναρίνια».
Βέβαια, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα πρέπει πρώτα ο παίκτης να ρίξει τις υπερβολικές απαιτήσεις του, ενώ ακόμη ένα «αγκάθι» στην περίπτωσή του, είναι ότι τον εκπροσωπούν πολλοί μάνατζερ οι οποίοι αξιώνουν χρήματα για να βάλει την υπογραφή του ο Κάμπορα.
Πηγή : www.onsports.gr

Μελισσάς για Παναιτωλικό!

Μελισσάς για Παναιτωλικό!
Έντονο ελληνικό… χρώμα σχεδιάζανε στο Αγρίνιο να ΄χει το «κάδρο» του Παναιτωλικού, ενόψει της πρόκλησης που ακούει στο όνομα, Super League και της συμμετοχής τους στη «μεγάλη κατηγορία».
Ωστόσο με εξαίρεση τον Δημήτρη Κουτρομάνο ο οποίος άνοιξε τον… χορό των μεταγραφών, τα «καναρίνια» δεν έχουν έρθει σε συμφωνία με κανέναν άλλον Ελληνα παίκτη, από τους δεκάδες που τους προτείνονται σε καθημερινή βάση.
Ισως για αυτό οι ιθύνοντες της ομάδας αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν στροφή στην ξένη αγορά, όπου οι επιλογές είναι περισσότερες και τα κασέ των παικτών πιο συγκρατημένα…
Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι κόβονται… μαχαίρι οι βόλτες στο εγχώριο μεταγραφικό στίβο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports, μία από τις μεταγραφικές περιπτώσεις που εξετάζεται στο Αγρίνιο, είναι του Πασχάλη Μελισσά.
Ο 29χρονος μέσος ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο, βρίσκεται στην λίστα που έχουν καταρτίσει οι Μπάμπης Τεννές και Μάκης Μπελεβώνης. Πέρα απ΄ότι πρόκειται για έναν παίκτη με προσιτό κασέ, είναι ένας πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια στο αριστερό άκρο της άμυνας , αλλά και στα χαφ.
Μπορεί να μην βρίσκεται στις πρώτες επιλογές των ανθρώπων του Παναιτωλικού για την ενίσχυση της αριστερής πτέρυγας, εφόσον όμως δεν βρεθεί κάποια άλλη καλύτερη περίπτωση, τότε στο Αγρίνιο θα σκεφτούν σοβαρά να κινηθούν για την απόκτηση του…
Πηγή : www.onsports.gr

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Στο ακουστικό τους…


Στο ακουστικό τους…
Όλα τα πρωτοφανή που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν επηρεάσει και την καθημερινότητα του Παναιτωλικού.
Στη διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου παρακολουθούν έκπληκτοι όλα τα τεκταινόμενα και ένας από τους λόγους για τους οποίους έχουν «παγώσει» τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι είναι και αυτό το γεγονός.
Στο Αγρίνιο ελπίζουν να βγουν οριστικά συμπεράσματα στο ΔΣ της Football League την Παρασκευή (01/07), αφού θέλουν να επικυρωθεί η βαθμολογία και να προχωρήσουν παρακάτω. Ωστόσο, στον Παναιτωλικό έχουν θορυβηθεί από τις κατά καιρούς δηλώσεις του Σοφοκλή Πιλάβιου και του Παναγιώτη Μπιτσαξή που αναφέρεται ότι μπορεί να μην διεξαχθεί το πρωτάθλημα τη νέα χρονιά.
Οι Αγρινιώτες θέλουν να πιστεύουν ότι όλα αυτά θα ξεπεραστούν και τα πάντα θα μπουν στη θέση τους. Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει τη Δευτέρα (04/07) και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει παρά το γεγονός ότι υπάρχει ενδεχόμενο να μετατεθεί η έναρξη της Σούπερ Λίγκας.
Στα μεταγραφικά ζητήματα δεν υπάρχουν εξελίξεις, αφού οι «κυανοκίτρινοι» περιμένουν να δουν πως θα διαμορφωθεί η αγορά εφόσον τιμωρηθούν κάποιοι σύλλογοι που είναι μπλεγμένοι στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια.
Πηγή : www.onsports.gr

Πιθανή μία προσθήκη σύντομα


Πιθανή μία προσθήκη σύντομα
Aπαντήσεις περιμένουν στον Παναιτωλικό, αναφορικά με περιπτώσεις παικτών στους οποίους έχουν καταθέσει προτάσεις και επιθυμούν να τους φέρουν στο Αγρίνιο.
Οι περιπτώσεις αυτές αφορούν ξένους ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται στις θέσεις στις οποίες στο Αγρίνιο έχουν προκρίνει πάση θυσία ότι χρειάζονται άμεση ενίσχυση. Ένας επιθετικός, ένας αμυντικός μέσος και αριστερός οπισθοφύλακας, είναι αυτοί που απασχολούν.
Οι προσπάθειες των ανθρώπων του Παναιτωλικού εντείνονται έτσι ώστε τουλάχιστον μέχρι την πρώτη προπόνηση της Δευτέρας, να έχει κλείσει μία ακόμη μεταγραφή.
Πιο κοντά από όλες τις περιπτώσεις, φέρεται αυτή του Χαβιέρ Κάμπορα, χωρίς όμως να αποκλείονται οι υπόλοιπες.
ΑΓΡΙΝΙΟ: Γιάννης Τσιρώνης
Πηγή : www.onsports.gr

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Σύσκεψη κορυφής


Σύσκεψη κορυφής
Συνάντηση με τον Μάκη Μπελεβώνη στο Αγρίνιο είχε σήμερα (27/06) το απόγευμα ο Μπάμπης Τεννές.
Ο τεχνικός του Παναιτωλικού συζήτησε με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου για τα μεταγραφικά ζητήματα, χωρίς ωστόσο να παρθούν αποφάσεις. Εξάλλου κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατον να συμβεί από τη στιγμή που δεν έχει επικυρωθεί καν η βαθμολογία της Football League.
Στο Αγρίνιο ακούστηκε το όνομα του Ντάνιελ Φερνάντες, εντούτοις ο Πορτογάλος τερματοφύλακας αξιώνει αρκετά χρήματα και υπάρχει διαφορά στο οικονoμικό κομμάτι ανάμεσα στις δύο πλευρές. Στα υπ΄όψιν των «κυανοκίτρινων» παραμένουν πάντα οι Λίμα και Κάμπορα, όμως δεν πρόκειται να γίνουν νέες επαφές με τους δύο ποδοσφαιριστές πριν το τέλος αυτής της εβδομάδας.
Πηγή : www.onsports.gr

Το «όχι» του Κοβάσεβιτς

Το «όχι» του Κοβάσεβιτς
Προ των πυλών του Ερυθρού Αστέρα ο πρώην μεταγραφικός στόχος του Παναιτωλικού.
Η ομάδα του Αγρινίου εδώ και αρκετές ημέρες έχει εγκαταλείψει την υπόθεση απόκτησης του Νέναντ Κοβάσεβιτς. Οι «κυανοκίτρινοι» γνώριζαν ότι η περίπτωσή του ήταν εξαιρετικά δύσκολο να προχωρήσει και αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις του Σέρβου μέσου της Λανς.
«Η επιθυμία μου είναι να παίξω ξανά στο Μαρακανά. Υπάρχουν προσφορές, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας είναι η ομάδα μου και εάν η συμφωνία επιτευχθεί, είμαι έτοιμος να επιστρέψω», είπε ο Κοβάσεβιτς, ενώ τα σερβικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα η ιστοσελίδαwww.novosti.rs είχε τίτλο τη Δευτέρα (27/6) σε σχετικό δημοσίευμα: «Ο Κοβάσεβιτς είπε όχι στους Ελληνες και περιμένει τον Ερυθρό Αστέρα».
Πηγή : www.onsports.gr

Δεν… ψήνεται ο «Βέρπα»


Δεν… ψήνεται ο «Βέρπα»
Το… τσουνάμι που έχει πνίξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, λειτουργεί αποτρεπτικά για την παραμονή του Μάρις Βερπακόφσκις στην χώρα μας και με την μεταπήδησή του σε άλλο σύλλογο της ημεδαπής, έπειτα από το διαζύγιο με τον Εργοτέλη…
Μπορεί πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύματα στην Λετονία να ανέφεραν ότι ο 31χρονος επιθετικός βρίσκεται στην μεταγραφική ατζέντα του Παναιτωλικού, ωστόσο ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε με φίλους του στην Ελλάδα, δεν δίνει πολλές πιθανότητες να βρίσκεται κοντά μας και την νέα σεζόν…
Ο «Βέρπα» βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Λέφσκι Μπακού του Αζερμπαϊτζάν στον πάγκο της οποίας κάθεται ο εκλέκτορας της Εθνικής Λετονίας, Αλεξάντερ Στάρκοφ.
Πηγή : www.onsports.gr

Κωστούλας: Κάτι καλό θα προκύψει


Όλα καλά με Γιαννάκη
Αισιόδοξος πως η δικαιοσύνη θα πράξει τα δέοντα στην υπόθεση με τους στημένους αγώνες και το παράνομο στοίχημα, εμφανίστηκε, μιλώντας στο Sportaction, ο Φώτης Κωστούλας.
Παράλληλα, ο πρόεδρος του νεοφώτιστου Παναιτωλικού σχολίασε τις σκέψεις περί καθυστέρησης της έναρξης του πρωταθλήματος, μίλησε για τους στόχους της ομάδας του ενόψει της νέας σεζόν ενώ υποστήριξε πως δεν «έπεσε από τα σύννεφα», από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.  
Δείτε τι είπε ο Φώτης Κωστούλας για τη μεταγραφική πολιτική του Παναιτωλικού αλλά και για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία της Σούπερ Λίγκας.
Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε ο Φώτης Κωστούλας:  
Για τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση των στημένων αγώνων: Όλοι υποψιαζόμασταν πως τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πάνε και τόσο καλά…Καταλαβαίναμε πως γίνονταν παρατυπίες και παράνομες πράξεις, που σίγουρα λειτουργούσαν εις βάρος του αθλήματος. Οπότε τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας δεν μας κάνουν και ιδιαίτερη εντύπωση.
Για το αν είναι αισιόδοξος πως οι ένοχοι(εφόσον υπάρχουν τέτοιοι) θα τιμωρηθούν: Πιστεύω πως θα βγει κάτι καλό από όλα αυτά. Ελπίζω η δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της και να τιμωρήσει όσους μεταχειρίστηκαν παρασκηνιακά κόλπα για ίδιον όφελος.
Για τις σκέψεις που υπάρχουν περί καθυστέρησης της έναρξης του πρωταθλήματος: Υπάρχουν αρκετές σκέψεις και μία από αυτές κάνει λόγο για καθυστέρηση της έναρξης του επόμενου πρωταθλήματος. Εγώ είμαι θετικός σε κάτι τέτοιο. Αν είναι να βγει κάτι καλό και να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που πρέπει, ας καθυστερήσει η έναρξη του πρωταθλήματος. Αρκεί να μη χαθεί χρόνος και στο τέλος δεν γίνει και τίποτα…
Για την αρνητική δημοσιότητα που εισέπραξε το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά τα όσα βγήκαν στο φως: Πάντοτε είναι κακό να τραβάμε πάνω μας τα βλέμματα για αρνητικούς λόγους. Η έκταση που πήρε η υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια και το παράνομο στοίχημα σίγουρα δεν κάνει καλό στο ποδόσφαιρο. Τα διεθνή Μέσα ασχολούνται μαζί μας, προβάλουν εκτενώς το θέμα και βρισκόμαστε για τους λάθους λόγους στο επίκεντρο. Τουλάχιστον να προκύψει κάτι καλό από όλα αυτά.
Για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την προεδρία της Σούπερ Λίγκας:Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ επί αυτού του ζητήματος. Εγώ δεν θα συμμετάσχω στην αυριανή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, αφού δεν έχει επικυρωθεί ακόμη η βαθμολογία. Ως εκ τούτου δεν επιθυμώ να σχολιάσω το οτιδήποτε.
Όσοι ψήφισαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως πρόεδρο, ας βάλουν κάτω τα δεδομένα, και ας αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν. Επίσης, πρέπει και ο κ. Μαρινάκης να πάρει θέση. Το τι θα κάνει είναι πάντως δικό του θέμα.
Για την κατάσταση στον Παναιτωλικό: Κάνουμε μία προεργασία ενόψει της νέας χρονιάς. Σε όλους τους τομείς υπάρχουν εξελίξεις σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, εκτός από τα μεταγραφικά. Εκεί υπάρχει μία στασιμότητα, μία αναμονή. Περιμένουμε και μεις να δούμε τι θα γίνει. Εξάλλου, ο Παναιτωλικός δεν πρόκειται να προχωρήσει σε πολλές προσθήκες. Και εκτός αυτού ίσως δοθεί και παράταση στις μεταγραφές. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να βιαστούμε. Ας ξεκαθαρίσει πρώτα το τοπίο και έπειτα βλέπουμε.
Για τους στόχους της ομάδας την επόμενη σεζόν: Στόχος μας του χρόνου θα είναι η παραμονή στην κατηγορία. Από κει και πέρα θα κοιτάξουμε να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται ώστε να πλασαριστούμε σε μια καλή θέση. Ωστόσο πρωταρχικός στόχος θα είναι η αποφυγή του υποβιβασμού. 
Πηγή : www.sportaction.gr

Στο Αγρίνιο ο Τεννές

Στο Αγρίνιο ο Τεννές
Σήμερα το μεσημέρι αφίχθη στο Αγρίνιο ο Μπάμπης Τεννές όπου αναμένεται να παραμείνει για δύο περίπου ημέρες.
Σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, αναμένεται να επανακαθορίσουν θέματα που αφορούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό και την προετοιμασία του Παναιτωλικού.
Ο μέχρι τώρα σχεδιασμός βρίσκεται στον αέρα πια, λόγω των εξελίξεων με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, και κατά συνέπεια δημιουργούνται νέα δεδομένα τα οποία πρέπει και επιβάλλεται να εξεταστούν.
Ανοιχτό αφήνουν το ενδεχόμενο στον Παναιτωλικό, του να ασχοληθούν μεταγραφικά με ποδοσφαιριστές που θα ελευθερωθούν από ομάδες της Super League, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα.
Στο Αγρίνιο βρίσκεται και ο Φώτης Κωστούλας, οπότε οι συσκέψεις και οι επαφές που αναπόφευκτα θα γίνουν, κρίνονται καθοριστικές για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας.
ΑΓΡΙΝΙΟ: Γιάννης Τσιρώνης
Πηγή : www.onsports.gr

«Παράδειγμα ο Παναιτωλικός»

Μπελεβώνης: «Aπό μικρό παιδάκι»
Την επιθυμία του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό, εξέφρασε για ακόμη μια φορά ο Μάκης Μπελεβώνης.
Ο αρχηγός του Παναιτωλικού, μιλώντας στην «Εξέδρα», χαρακτήρισε την πρότυπο την ομάδα του Αγρινίου, μίλησε για τις αποκαλύψεις με τα «στημένα», για το συμβόλαιό του που λήγει στις 30 Ιουνίου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Ανρί Καμαρά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε να ξετυλίγεται  το κουβάρι της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πως το σχολιάζεις αυτό;
«Εμείς, ως Παναιτωλικός, είμαστε χαρούμενοι γιατί ο δύσκολος δρόμος που διαλέξαμε να ακολουθήσουμε όλα αυτά τα χρόνια, νιώθουμε ότι θα βρει μιμητές. Δεν θα είναι και τόσο μοναχικός. Ο Παναιτωλικός αποτελεί πρότυπο και παράδειγμα».
Θα φέρουν αποτέλεσμα πιστεύεις αυτά που διαδραματίζονται αυτές τις ημέρες σχετικά με την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου;
«Εφόσον υπάρχουν αποδείξεις και εφόσον ασχολούνται με τον θέμα εισαγγελείς, που φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να το τραβήξουν μέχρι τέλους, κάτι ασυνήθιστο μέχρι τώρα για τα ελληνικά δεδομένα, ελπίζουμε να εφαρμοστούν οι νόμοι. Μακάρι από δω και στο εξής το ελληνικό ποδόσφαιρο να πορευτεί διαφορετικά».
Πως σχολιάζεις το γεγονός ότι φέρονται εμπλεκόμενοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές σε όλα αυτά;
«Το εύκολο χρήμα, δυστυχώς, συγκινεί τους πάντες. Εύχομαι να μην αποδειχτεί  ότι εμπλέκονται συνάδελφοι σε όλο αυτό το παρασκήνιο, αν και δυστυχώς, με τα μέχρι τώρα στοιχεία, φαίνεται πως μάλλον εμπλέκονται».
Το συμβόλαιό σου με τον Παναιτωλικό έχει λήξει. Βρίσκονται σε εξέλιξη επαφές για την υπογραφή νέου;
«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε αναμονή για το συγκεκριμένο θέμα. Επιθυμία μου φυσικά είναι να παραμείνω στην ομάδα να ολοκληρώσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα σε αυτήν. Άλλωστε, νιώθω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και θεωρώ πως έχω να δώσω πολλά ακόμη. Ουσιαστικά περιμένω να έχω μια τελική κουβέντα με τον πρόεδρο για αυτό, γιατί εξάλου ο πρόεδρος έχει τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση».
Έχεις εξετάσει το ενδεχόμενο να προσφέρεις από κάποιο άλλο πόστο;
«Θα ήταν ότι καλύτερο. Ελπίζω να μου δοθεί η δυνατότητα να προσφέρω και να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ. Από οποιοδήποτε πόστο κριθεί ότι μπορεί η προσφορά να είναι πιο ωφέλιμη».
Ο Παναιτωλικός ανέβηκε μετά από 33 χρόνια στην Super League. Θεωρείς ότι έχει μέλλον σε αυτήν;
«Μια ομάδα όπως η δική μας, με την διοίκηση, τις υποδομές, τον κόσμο και γενικά την δυναμική που έχει, σίγουρα έχει τύχη στη Super League. Από τη στιγμή μάλιστα που φαίνεται κα καθαρίζει το τοπίο από όσους λυμαίνονταν αυτά τα χρόνια, οι καθαρές ομάδες, όπως ο Παναιτωλικός, σίγουρα θα έχουν μόνο κέρδος στο επόμενο πρωτάθλημα».
Από ό, τι φαίνεται, στο Αγρίνιο θα έρθουν ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου, όπως ο Ανρί Καμαρά, που αναμένεται να αναλάβει ηγετικό ρόλο. Πως το σχολιάζεις αυτό;
«Σίγουρα προσθέτουν κύρος ποδοσφαιριστές αυτού του βεληνεκούς. Η αλήθεια είναι ότι οι ηγέτες φαίνονται και αναδεικνύονται μέσα στο γήπεδο. Μακάρι να αποδειχτεί ηγέτης, γιατί έτσι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα και θα αποτελέσει μια πολύ καλή και σημαντική προσθήκη».
Αν ζητήσει το νούμερο 7, θα του το παραχωρήσεις;
«Εντάξει, δεν νομίζω ότι αυτό είναι που απασχολεί τόσο πολύ. Άλλωστε, αν δεν κάνω λάθος, σε σχετικές δηλώσεις του ανέφερε ότι δεν έχει πρόβλημα να πάρει κάποιον άλλο αριθμό».
Πηγή : www.onsports.gr

Παρατηρητές των εξελίξεων

Παρατηρητές των εξελίξεων
Για ακόμα μια μέρα στον Παναιτωλικό δεν κινήθηκε κάτι στον μεταγραφικό τομέα.
Οι «κυανοκίτρινοι» έχουν «παγώσει» όλα τα μεταγραφικά τους ζητήματα και παραμένουν παρατηρητές των εξελίξεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν σταματήσει τις επαφές τους με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους που έχουν. Απλώς, κατά κάποιον τρόπο «τρενάρουν» τις διαπραγματεύσεις περιμένοντας να δουν πως θα διαμορφωθεί το πεδίο από την υπόθεση που μαστίζει το ποδόσφαιρο.
Στο μεταξύ, η διοίκηση προετοιμάζει ήδη το πρόγραμμα της προετοιμασίας που θα ξεκινήσει στις 4 Ιουλίου. Ο Παναιτωλικός θα δώσει αρκετά φιλικά, τόσο κατά την παραμονή του στο Καρπενήσι, όσο και όταν επιστρέψει στο Αγρίνιο. Ένα από αυτά θα είναι με τον Αστέρα Τρίπολης στις 23 Ιουλίου στο Καρπενήσι.
Πηγή : www.onsports.gr

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Επαναπατρισμός για Κοβάσεβιτς

Επαναπατρισμός για Κοβάσεβιτς
Κοντά στη συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα είναι ο Νέναντ Κοβάσεβιτς.
Ο Σέρβος μέσος, που αποτέλεσε μεγάλο στόχο του Παναιτωλικού, φαίνεται πως αποφάσισε να επαναπατριστεί και βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα. Μάλιστα, ο Κοβάσεβιτς με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του μίλησε με χαμηλούς τόνους για το ενδεχόμενο να φορέσει τα ερυθρόλευκα της ομάδας του Βελιγραδίου:
«Εχω κάνει μια συνάντηση με τους ιθύνοντες του Ερυθρού Αστέρα και τίποτα παραπάνω. Το μόνο βέβαιο είναι ότι πλέον είμαι ελεύθερος από τη Λανς. Εχω αρκετές προτάσεις, κάποιες τις έχω απορρίψει και μερικές τις σκέφτομαι. Πάντως, μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να έχω αποφασίσει που θα συνεχίσω την καριέρα μου».
Πάντως, παρά τα λεγόμενα του Σέρβου αμυντικού μέσου, στην πατρίδα του θεωρούν με βεβαιότητα ότι την επόμενη σεζόν ο παίκτης θα αγωνίζεται στο Μαρακανά.
Πηγή : www.onsports.gr

Μπελεβώνης: «Aπό μικρό παιδάκι»

Μπελεβώνης: «Aπό μικρό παιδάκι»
Κορυφαία στιγμή για την καριέρα του χαρακτήρισε την συμμετοχή του στην Super League με τον Παναιτωλικό, ο Μάκης Μπελεβώνης.
Ο αρχηγός των Πρωταθλητών της Football League, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» υποστήριξε πως θα ήθελε να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην ομάδα εκπληρώνοντας όνειρο που είχε από μικρό παιδάκι, να αγωνιστεί με την ομάδα του Αγρινίου στην πρώτη κατηγορία.
Χαρακτηριστικά, ο Μάκης Μπελεβώνης μίλησε για:
Την παραμονή του στον Παναιτωλικό: «Νιώθω δυνατός και ξέρω ότι ο κύριος Τεννές είπε στη διοίκηση να μείνω. Το θέμα είναι της διοίκησης. Αν δεν ένιωθα καλά θα έλεγα πρώτος εγώ ότι σταματάω. Θα είναι η κορυφαία στιγμή για μένα να παίξω με τον Παναιτωλικό στη Super League. Το θέλω από μικρό παιδάκι».
Την υπόθεση που ταλανίζει τις τελευταίες μέρες το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Το εύκολο κέρδος συγκινεί τους πάντες. Είναι δύσκολο να ελεγχθεί το σύστημα. Δυστυχώς θα υπάρχουν πάντα αυτά τα φαινόμενα. Το χειρότερο είναι ότι έχουν μπλεχτεί και συνάδελφοί μου. Θέλω να πιστεύω ότι είναι θύματα των προέδρων κι όχι του εύκολου κέρδους».
Την στάση του προέδρου του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα: «Μας είχε ξεκαθαρίσει εξ’ αρχής ότι θα ανεβούμε με την αξία μας. Μας είχε πει ότι δεν θα μπει ποτέ σε άλλα μονοπάτια για να ανεβούμε κατηγορία. Αυτό το πλήρωσε ο Παναιτωλικός τα πρώτα χρόνια. Θέλω να ελπίζω ότι το παράδειγμα του Παναιτωλικού θα βρει και άλλους μιμητές».
Την δίψα των φιλάθλων των Αγρινιωτών: «Οι δικοί μας φίλαθλοι είναι «άρρωστοι» με την ομάδα. Θα φτάσουν τα 4.500 τα διαρκείας, νούμερο «τρελό» για επαρχιακή ομάδα. Θα στηρίξουν την ομάδα. Ό,τι τιμές να είχαν τα διαρκείας θα πωλούνταν. Ο κόσμος δυσκολεύεται αλλά η αγάπη για την ομάδα είναι πάνω απ' όλα».
Τις δυσκολίες για την ομάδα την ερχόμενη σεζόν: «Από τη στιγμή που θα κρατηθεί ο περσινός κορμός και κάνοντας καλές προσθήκες, θα κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Παίζει ρόλο και μια καλή κλήρωση. Έχοντας και τη βοήθεια του κόσμου θα έχουμε στόχο τη γρήγορη κι εύκολη παραμονή».
Την έναρξη της προετοιμασίας του Παναιτωλικού: «Στις 4 Ιουλίου έχουμε την πρώτη μας προπόνηση. Θέλουμε να δείξουμε ότι δίκαια βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση».
Πηγή : www.onsports.gr

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Τη Δευτέρα (4/7) η πρώτη

Τη Δευτέρα (4/7) η πρώτη
Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η αβεβαιότητα για το ποια θα είναι η μορφή του μετά από όλα αυτά, έχουν οδηγήσει τους ανθρώπους του Παναιτωλικού σε στάση αναμονής.
Αυτό έχει ως συνέπεια να παγώσουν σε ένα σημαντικό βαθμό οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, καθώς θεωρείται πως η βιασύνη δεν εξυπηρετεί σε τίποτα και φρόνιμο είναι να υπάρχει μία σχετική αυτοσυγκράτηση.
Χαρακτηριστικό της γενικότερης ρευστότητας που επικρατεί είναι το ότι ακόμη δεν έχει επικυρωθεί επίσημα η άνοδος της ομάδας στη Super League. Κάτι που βέβαια θα γίνει, όμως δείχνει το πόσο πίσω έχουν μείνει κάποια πράγματα. Επίσης ουδείς γνωρίζει ποιες ομάδες θα μετέχουν στο νέο πρωτάθλημα, αφού υπάρχει ορατό το ενδεχόμενο υποβιβασμού ομάδων της Super League. Αυτό είναι λογικό να έχει επιπτώσεις και στον σχεδιασμό, αλλά και στο τοπίο αναφορικά με τα μεταγραφικά δεδομένα.
Όπως έχει γίνει γνωστό, η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν θα γίνει στο αθλητικό κέντρο Emileon την Δευτέρα 4 Ιουλίου. Μέχρι τότε, ακριβώς λόγω όλων των παραπάνω, είναι πιθανό ακόμη και το να μην γίνει κάποια άλλη μεταγραφή στην ομάδα του Αγρινίου.
Αγρίνιο: Γιάννης Τσιρώνης
Πηγή : www.onsports.gr

Η φανέλα της Super League

Η φανέλα της Super League
Με την Δανέζικη εταιρεία αθλητικών ειδών HUMMEL θα συνεργάζεται τη νέα σεζόν ο Παναιτωλικός, όπως έκανε γνωστό με σημερινή ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.
Μάλιστα τονίζεται πως οι νέες εμφανίσεις θα έχουν ειδική σχεδίαση για την ομάδα του Αγρινίου και  υπάρχει και το ανάλογο φωτογραφικό υλικό που δίνει μια πρώτη ιδέα για το πώς θα είναι αυτές.
Αναλυτικά το κείμενο της σχετικής ανακοίνωσης:
«Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την HUMMEL, μέσω της BodyArt Α.Ε., επίσημου αντιπροσώπου της στην Ελληνική αγορά. Η HUMMEL ανέπτυξε για τον Παναιτωλικό μια ολοκαίνουργια, ειδικά σχεδιασμένη εμφάνιση, την οποία χαρακτηρίζει η υψηλή ποιότητα. Η εμφάνιση θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση τον Αύγουστο. Ευχαριστούμε την HUMMEL για τη συνεργασία και προσδοκούμε να συνδυαστεί με επιτυχίες στη αγωνιστική σεζόν 20011-2012».
ΑΓΡΙΝΙΟ: Γιάννης Τσιρώνης
Πηγή : www.onsports.gr

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

«Βερπακόφσκις για Παναιτωλικό»

«Βερπακόφσκις για Παναιτωλικό»
Τα λετονικά ΜΜΕ υπενθυμίζουν ότι η ομάδα του Αγρινίου είναι μία από τις ενδιαφερόμενες για την απόκτηση του 31 ετών επιθετικού.
Ο Μάρις Βερπακόφσκις αποχωρίστηκε πρόσφατα τον Εργοτέλη και λίγες ημέρες μετά τα σενάρια ήθελαν την ομάδα του Αγρινίου να τον έχει στη λίστα της. Ωστόσο, τα «καναρίνια» δεν είχαν προσεγγίσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι θα ήθελε να μείνει στη χώρα μας και να αγωνιστεί με τα «κυανοκίτρινα».
Την Παρασκευή (24/6), λοιπόν, η λετονική ιστοσελίδα zinas.nra.lv ανέφερε ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας της Λετονίας, Αλεξάντερ Στάρκοφ, ο οποίος είναι προπονητής στη Λέφσκι Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Ωστόσο, στο δημοσίευμα έγινε αναφορά στο ενδιαφέρον του Παναιτωλικού, που έχει μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι.
Πηγή : www.onsports.gr