Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Τεννές: Επτά εώς εννέα μεταγραφές

Τεννές: Επτά εώς εννέα μεταγραφές
Τυχερός που βρίσκεται στον πάγκο του Παναιτωλικού, δήλωσε ο Μπάμπης Τεννές, μιλώντας αποκλειστικά στο Sportaction. Ο πολύπειρος τεχνικός, μίλησε για τον μεταγραφικό προγραμματισμό, τονίζοντας πως η ομάδα του θα κινηθεί για επτά εώς εννέα προσθήκες, ενώ… έσταζε μέλι για την διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας.
Ξεκινώντας τις δηλώσεις του, σχολιάζοντας το γεγονός πως κάθε ημέρα βρίσκεται στο προσκήνιο και ένα νέο όνομα που απασχολεί την ομάδα του, τόνισε: «Ο Παναιτωλικός αυτή την στιγμή έχει μια πολύ καλή κίνηση στην αγορά, μια διοίκηση με τρομερή συνέπεια, η οποία θα πραγματοποιήσει ότι υποσχεθεί και όπως είναι φυσικό έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών μάνατζερ που θέλουν να προωθήσουν τους παίκτες τους».
Μιλώντας, για το πόσο μεγάλη θα είναι η ενίσχυση στο ρόστερ της ομάδας, ανέφερε πως: «Θα πραγματοποιήσουμε από επτά εώς εννέα μεταγραφές, όμως πρέπει να δουλέψουμε με πολύ προσοχή, ώστε να περιορίσουμε την πιθανότητα του λάθους. Κινούμαστε για ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις. Έχουμε την τύχη να δουλεύουμε με ένα εξαιρετικό τμήμα σκάουτινγκ και πιστεύω ότι και η δική μου εμπειρία θα βοηθήσει ώστε να έχουμε σωστή ενίσχυση».
Ταυτόχρονα, ο Έλληνας τεχνικός, έδειξε να στηρίζει το ρόστερ που ανέβασε την ομάδα στην Super League: «Δεν τίθεται θέμα πως υπολογίζονται όλοι ανέβασαν την ομάδα ως εδώ. Ήδη οι περισσότεροι έχουν ανανεώσει το συμβόλαιο τους, ενώ κάποιοι βρίσκονται σε συζητήσεις. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από όλους».
Για το ενδεχόμενο να δούμε στο ρόστερ έναν παίκτη που θα προκαλέσει «αμόκ» στους φίλους της ομάδας, ο κ. Τεννές δεν το απέκλεισε: «Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι εκτός από την φήμη που κουβαλάει ο κάθε ποδοσφαιριστής, είναι να είναι ικανός να προσφέρει και να βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Εάν βρούμε έναν παίκτη που θα έχει και το όνομα και την ίδια φιλοσοφία με εμάς, τότε ναι, γιατί όχι».
Στη συνέχεια, δεν δίστασε να αναφερθεί στους στόχους της νέας σεζόν, τονίζοντας χωρίς φόβο πως: «Αυτό που θα κοιτάξουμε ξεκινώντας το πρωτάθλημα, είναι να  εδραιώσουμε όσο δυνατόν γρηγορότερα την θέση μας στην κατηγορία και από κει και πέρα, δεν το κρύβω ότι ο στόχος δεν περιορίζεται στην σωτηρία της ομάδας. Κοιτάμε ψηλότερα».
Κλείνοντας, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος καθημερινά εκφράζει την αγάπη του για τον Παναιτωλικό: «Όπως έχω πληροφορηθεί, οι πωλήσεις των διαρκείας έχουν φτάσει ήδη στις 3.000, χωρίς καν να έχουμε πραγματοποιήσει κάποια τρανταχτή μεταγραφή. Αυτό και μόνο είναι ενδεικτικό της αγάπης αυτού του κόσμου. Πιστεύω πως από εδώ και πέρα, η έδρα μας στο Αγρίνιο, θα είναι μόνιμα sold-out».
Πηγή : www.sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου