Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Μπελεβώνης: Θα θυμάμαι για όλη μου τη ζωή, την άνοδο με τον Παναιτωλικό

Μπελεβώνης: Θα θυμάμαι για όλη μου τη ζωή, την άνοδο με τον Παναιτωλικό
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού έκανε δηλώσεις αποκλειστικά στο Sportaction.gr, για την ομάδα του, την άνοδο, αλλά και τον ΟΦΗ που έπαιξε στο παρελθόν.

«Έχουμε κάνει μία πρώτη κουβέντα αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο, ελπίζω να υπάρχουν εξελίξεις  την επόμενη εβδομάδα. Εγώ θέλω να μείνω στην ομάδα», δήλωσε αρχικά για την επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναιτωλικό. 

Στη συνέχεια συμπλήρωσε όσων αφορά το μέλλον του, «Για μένα η επόμενη χρονιά είναι ορόσημο γιατί όπως δείχνουν τα πράγματα θα αγωνιστώ με τον Παναιτωλικό στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που είναι μεγάλο κατόρθωμα για εμάς. Από κει και πέρα θα με ενδιέφερε να συνεχίσω στην ομάδα, τώρα δεν ξέρω σαν παίκτης ή από κάποιο πόστο. Το μέλλον μου το ταυτίζω με τον Παναιτωλικό».

Για την χρονιά που πέρασε με την φανέλα των «Καναρινιών» τόνισε: «Η χρονιά που πέρασε είναι κάτι το ανεπανάληπτο. Θα μείνει σε όλους μας χαραγμένη για μία ζωή».

Επίσης, μίλησε και για τον πρώην σταθμό της καριέρας του τον ΟΦΗ: «Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι ο ΟΦΗ ανήκει στη πρώτη κατηγορία, εκεί που ήταν τόσα χρόνια». Τέλος μας είπε πως ανυπομονεί για τις εξελίξεις στην καριέρα του και περιμένει.

Πηγή : www.sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου