Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Κωστούλας: Δικαίωση η άνοδος

Στους στόχους του Παναιτωλικού για την νέα χρονιά, που θα βρει τους Αγρινιώτεςστην Superleague μετά από 33 χρόνια απουσίας, αναφέρθηκε ο Φώτης Κωστούλας με δηλώσεις του στο Sportaction. Ο ισχυρός άνδρας των «κυανοκιτρίνων» τόνισε πως η άνοδος αποτελεί δικαίωση για όλους μέσα στην ομάδα, που πάλεψαν τόσα χρόνια για αυτή την επιτυχία.

Ακόμα, ο κ. Κωστούλας αναφέρθηκε και στις εργασίες που γίνονται για την αύξηση χωρητικότητας του γηπέδου, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι σχετικά με τα μεταγραφικά σενάρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Sportaction:

Σχετικά με τα μεταγραφικά σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες (Καμαρά, Ουντότζι) και αν όντως υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από την πλευρά του Παναιτωλικού;

«Ειλικρινά ο τελευταίος άνθρωπος που μαθαίνει για τις μεταγραφές είμαι εγώ. Υπάρχει ένα τιμ ανθρώπων, αρμόδιων για τις μεταγραφές, με τον προπονητή επικεφαλή, που καθορίζουν ποιες θέσεις θέλουν ενίσχυση και ποιες όχι. Σε εμένα έρχονται στο τέλος και μου λένε τα ονόματα και αναλόγως πράττω».

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας για την νέα περίοδο στην Superleague;

«Φυσικά πρώτος στόχος είναι η σωτηρία της ομάδας. Για πολλά χρόνια ήμασταν στις χαμηλότερες κατηγορίες και όπως είναι κατανοητό, υπάρχει έλλειψη εμπειρίας. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία και να σωθούμε γρήγορα, ώστε να συνεχίσουμε απαλλαγμένοι από το άγχος. Πάντως, αν στην πορεία προκύψει και κάτι καλύτερο από την σωτηρία, φυσικά δεν θα πούμε όχι. Αλλά πρέπει να γίνουν όλα τα βήματα ένα-ένα».

Για το αν η άνοδος στην Superleague για τον Παναιτωλικό, 33 χρόνια μετά, αποτελεί μια δικαίωση για τον ίδιο και για τους αγώνες που έκανε για τον Παναιτωλικό όλα αυτά τα χρόνια…

«Σίγουρα αποτελεί δικαίωση, πρώτα απ’ όλα για τους παίκτες, που τα έδωσαν όλα, όσο και για το προπονητικό τιμ, που πάλεψε μέχρι τέλους για αυτό το στόχο και φυσικά για εμένα, που τόσα χρόνια δίνω τα πάντα στην ομάδα για να μπορέσει ο κόσμος να δει επιτέλους την ομάδα μας να αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια. Κάναμε πολύ καλή δουλειά φέτος, είχαμε πολύ καλές υποδομές και αυτά φάνηκαν στο γήπεδο με τα γνωστά αποτελέσματα».

Σχετικά με τις εργασίες που θα γίνουν στο γήπεδο, ώστε να αυξηθεί η χωρητικότητα…

«Αρχικά σκοπεύουμε να αυξήσουμε την χωρητικότητα περίπου 1000 θέσεις. Θέλουμε παραπάνω, αλλά δυστυχώς δεν μας το επιτρέπουν οι συνθήκες. Το γήπεδο είναι μέσα στην πόλη και δεν υπάρχει χώρος για να γίνει μεγάλη αύξηση θέσεων, ούτε πέταλο δεν μπορούμε να φτιάξουμε. Αν και το πέταλο δεν θα μας ευνοούσε ιδιαίτερα, δεν θα έδινε όσες θέσεις θα θέλαμε. Ελπίζω πέραν των 1000 θέσεων, στην συνέχεια να μπορέσουμε να αυξήσουμε λίγο ακόμα την χωρητικότητα, ώστε να δει όλο και περισσότερος κόσμος την ομάδα στην Superleague».

Για το αν οι εργασίες αύξησης θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου;

«Θα είναι σίγουρα έτοιμο. Δουλεύουμε ήδη επάνω σε αυτό το θέμα, οι κατάλληλες εργασίες ξεκίνησαν με το που τελείωσαν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και θα είμαστε έτοιμοι για την νέα χρονιά. Έχω να πω στον κόσμο ότι θα βλέπει την ομάδα στο σπίτι του και δεν θα αναγκαστεί να ταξιδεύει σε άλλες πόλεις».

Πηγή : www.sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου