Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Τη Δευτέρα οι τελικοί του Σχολικού Ποδοσφαίρου



Οι τελικοί του Τουρνουά Σχολικού Ποδοσφαίρου που διεξάγεται στο EMILEON SportCenter θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Δευτέρα 30 Μαΐου. Έτσι θα πέσει η αυλαία μιας διοργάνωσης που κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη και πρόθεση όλων είναι να καθιερωθεί.


Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ διοργάνωσε το Τουρνουά Σχολικού Ποδοσφαίρου, σε συνεργασία με το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ν. Αιτωλοακαρνανίας και τη συμβολή της ΕΠΣΝΑ, στη διαρκή προσπάθεια που κάνει να βρίσκεται κοντά στη νεολαία της Αιτωλοακαρνανίας και θέλοντας να τονίσει την Φιλεκπαιδευτική δράση του Συλλόγου στο πλαίσιο του εορτασμού των 85 χρόνων από την ίδρυσή του. Μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της περιοχής πήραν μέρος στους αγώνες που άρχισαν στις 18 Μαΐου, απολαμβάνοντας το παιχνίδι στις άρτιες εγκαταστάσεις μας, ερχόμενοι κοντά στην ομάδα του Παναιτωλικού.


Στα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης της Παρασκευής το 2ο Δημοτικό Αγρινίου αντιμετώπισε το 5οΔημοτικό Αγρινίου και νίκησε με σκορ 4-2.
Το Δημοτικό Παναγία Προυσιώτισσα αντιμετώπισε το 16ο Δημοτικό Αγρινίου και στην κανονική διάρκεια ο αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2. Στη διαδικασία των πέναλτι επικράτησε με 3-2 το Δημοτικό Παναγία Προυσιώτισσα.


Οι δύο ηττημένες ομάδες της ημιτελικής φάσης, το 5ο Δημοτικό Αγρινίου και το 16ο Δημοτικό Αγρινίου, θα αγωνιστούν τη Δευτέρα στις 9.30 το πρωί στον μικρό τελικό για να διεκδικήσουν την 3ηθέση.


Στις 11.00 το πρωί θα βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό για να διεκδικήσουν τον τίτλο το 2ο Δημοτικό Αγρινίου με το Δημοτικό Παναγία Προυσιώτισσα.
Αμέσως μετά θα γίνει η τελετή λήξης στην οποία θα δώσουν το παρόν ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ κ. Τάκης Παπαχρήστος, ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιτωλοακαρνανίας κ. Συμεών Γκοργκόλης, ο Προϊστάμενος Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ν. Αιτωλοακαρνανίας κ. Ασημάκης Γιώτης, μέλη της ΠΑΕ και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού, καθώς και άλλοι επίσημοι.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ έχει αθλοθετήσει κύπελλα για τις νικήτριες ομάδες, μετάλλια για τους ποδοσφαιριστές τους, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές έχει δώσει αναμνηστικά δώρα.

Πηγή : www.panaitolikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου