Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Καούνος: Πήραμε αυτό που αξίζαμε

«Πήραμε αυτό που αξίζαμε»
Την πεποίθησή του ότι ο Παναιτωλικός δικαιούταν την πρώτη θέση στηνFootball League, εξέφρασε μέσω του Sportaction ο Βαγγέλης Καούνος. Το «βαρύ πυροβολικό» των Αγρινιωτών ξεκαθάρισε πως η άνοδος ήταν ο μόνος στόχος της ομάδας και υποσχέθηκε στον κόσμο το καλύτερο δυνατό στα μεγάλα σαλόνια.

Αναλυτικά τα λεγόμενά του στο Sportaction:

Για το σχόλιό του σχετικά με την πορεία της ομάδας στην Football League:

«Είμαστε ευχαριστημένοι. Η άνοδος ήταν ο πρώτος μας στόχος και ήμασταν καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν μέσα σε αυτόν. Πάντα κοντά στην κορυφή ή και σε αυτήν. Στο τέλος πήραμε αυτό που αξίζαμε από την αρχή του πρωταθλήματος, δηλαδή την πρώτη θέση και το πρωτάθλημα».

Πλέον έρχονται τα δύσκολα και η Superleague…:

«Σίγουρα, πρώτος στόχος τώρα θα είναι η παραμονή στην κατηγορία. Ο Παναιτωλικός απουσιάζει 33 χρόνια από την πρώτη εθνική και θέλουμε πρωτίστως θέλουμε να σωθούμε. Πάντως, αν στην πορεία υπάρξει κάτι άλλο, θα είναι καλοδεχούμενο».

Για το τι θα του μείνει χαραγμένο, θετικό και αρνητική, στην μνήμη από την χρονιά που πέρασε:

«Αυτό που θα θυμάμαι και θα με στεναχωρεί, είναι η άδικη ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο (1-1 με τους Ηπειρώτες να μην τηρούν το Fair Play και να ισοφαρίζουν στο τέλος). Ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε να κερδίσουμε. Σαν θετικό θα κρατήσω την χαρά που πήρα τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου, όταν εξασφαλίσαμε και μαθηματικά την άνοδο. Υπέροχα συναισθήματα».

Για το αν δικαιώθηκαν οι κόποι τους που έφεραν την ομάδα στην πρώτη κατηγορία 33 χρόνια μετά:

«Σίγουρα η άνοδος αποτελεί δικαίωση για όλους. Το πιστεύαμε όλοι, ήμασταν σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος. Ξέραμε τις δυνάμεις μας, γνωρίζαμε τις δυνατότητές μας και στο τέλος χαμογελάσαμε».

Για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος την νέα χρονιά από τον Παναιτωλικό:

«Πρώτα απ’ όλα τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Η συμπαράστασή του ήταν εντυπωσιακή, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Να ξέρουν ότι θα δώσουμε το καλύτερο δυνατό για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της Superleague».

Σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον…:

«Έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα και σκοπεύω να το εξαντλήσω. Με θέλουν, θέλω να μείνω και δεν τίθεται θέμα αποχώρησης από τον Παναιτωλικό. Θα μείνω και θα προσφέρω ότι μπορώ στην ομάδα, όπως έκανα όλη τη χρονιά».

Πηγή : www.sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου