Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Οι δηλώσεις από τον αγώνα Παναιτωλικός – Επανομή

xavos3


Πολύ ικανοποιημένος εμφανίστηκε στη Συνέντευξη Τύπου ο Μάκης Χάβος, ο οποίος τόνισε ωστόσο ότι τα επόμενα τρία παιχνίδια είναι κομβικής σημασίας («θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την άνοδο της ομάδας»). Πιο συγκεκριμένα όσα δήλωσε:

«Το γρήγορο γκολ μας βοήθησε να λυθούν τα πόδια μας και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την ίδια επιθετικότητα όπως στο πρώτο, όμως πάλι χάσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, ενώ θα μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερο. Ο κόσμος του Παναιτωλικού σήμερα χάρηκε ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Το θετικό είναι ότι σιγά σιγά οι παίκτες αφομιώνουν τα τακτικά κομμάτια που κάνουμε στην προπόνηση και η κάθε μέρα είναι κέρδος για εμάς και αυτό το ξέρουν και τα παιδιά».

Ο κόουτς του Παναιτωλικού στάθηκε και στην πολύ καλή εμφάνιση του Μπακάκη ως αμυντικός χαφ:

«Ο Μπακάκης είναι ένας πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής που έχει παίξει πολλά παιχνίδια σαν δεξί μπακ. Εγώ από την πρώτη εβδομάδα που ήρθα στην ομάδα και συζητώντας μαζί του θεώρησα ότι μπορεί να παίξει και στο κέντρο».

Τους παίκτες του Παναιτωλικού εκπροσώπησε ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος σημείωσε τα εξής:

«Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάρα πολύ, ώστε να είμαστε έτοιμοι για σήμερα Κερδίσαμε σχετικά εύκολα. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πηγαίνουμε πάντα για τη νίκη».

Κ. Βελιτζέλος: Δεν αξίζει η Β΄Εθνική στον Παναιτωλικό

«Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα. Πέρα από τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, είχαμε επιπλέον προβλήματα μέσα στο λεοφωρείο, καθώς ερχόμασταν στο Αγρίνιο, αφού βγήκαν εκτός άλλοι δυο παίκτες που ανέβασαν πυρετό.

Κατεβήκαμε με στόχο να παίξουμε μπάλα και όχι να κλειστούμε πίσω. Δυστυχώς για άλλο ένα παιχνίδι δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ στο ξεκίνημα του αγώνα. Συγχαρητήρια στον κ. Χάβο και την ομάδα του. Δεν αξίζει στον Παναιτωλικό η Β Εθνική».

Δραγανίδης (ποδοσφαιριστής Επανομής): «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια. Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα με οργάνωση και εγκαταστάσεις που δύσκολα βρίσκεις στη Β΄Εθνική. Κομβικό σημείο ήταν το γκολ που δεχθήκαμε στα πρώτα λεπτά που απελευθέρωσε τους παίκτες του Παναιτωλικού».

Πηγή: allsportsagrinio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου