Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Νίκη για τον Παναιτωλικό, 1-0 επί του Φωκικού στο Αγρίνιο

Panaitolikos - Fokikos (4)

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του για το πρωτάθλημα της Football League πέτυχε πριν από λίγα λεπτά ο Παναιτωλικός, απέναντι στον Φωκικό στο Αγρίνιο.

Τα «καναρίνια» ήταν καλύτερα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια πήραν τους τρεις βαθμούς, με γκολ του Μελισσά στο 34′, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όταν ο Μανιάτης απέκρουσε το πέναλτι του Καμαρά στο 90′.

Συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Αραμπατζής, Κούσας, Μελισσάς, Γκόλιας, Σφακιανάκης, Τζούνιορ, Φαβάλι (81′ Μπακάκης) Σίσιτς (65′ Καμαρά) Μπελόν (74′ Ιορδανίδης) Μπόγιοβιτς.

Φωκικός (Πέτρος Δημητρίου): Μανιάτης, Μαρτίνος (88′ Γεωργουσόπουλος) Αλμπέρτο (77′ Σουλελές) Λίτσος, Κωστόπουλος, Παπαζούδης, Γουόρντεν, Νάστος, Εσόνο (60′ Καραπέτσας) Χαλούλος, Ταμπάκης.

Φιλμ αγώνα:

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

5′ Γύρισμα του Σίσιτς από πλάγια αριστερά βρίσκει τον Μπόγιοβιτς μέσα στη μεγάλη περιοχή του Φωκικού, ο οποίος όμως έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

14′ Κίτρινη κάρτα για τον Φωκικό στον Μαρτίνο.

18′ Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ από τον Νάστο και φανταστική επέμβαση του Στεφανάκου στην δεξιά του γωνία που παραχώρησε κόρνερ.

20′ Σέντρα του Μπελόν από τα δεξιά και κεφαλιά του Φαβάλι από την καρδιά της περιοχής του Φωκικού, πέρασε άουτ.

28′ Κεφαλιά του Μπόγιοβιτς έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκόλια, ελάχιστα έξω από ρο δεξί κάθετο δοκάρι του Μανιάτη.

30′ Προσωπική ενέργεια του Μπόγιοβιτς που κέρδισε τη μπάλα από τον Μαρτίνο κοντά στην περιοχή του Φωκικού, το σουτ όμως που επιχείρησε κατέληξε αρκετά άουτ.

31′ Σουτ του Σίσιτς από πλάγια αριστερά, πέρασε και αυτό άουτ.

34′ 1-0! Γκολ για τον Παναιτωλικό με τον Μελισσά! Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φαβάλι, ο Μελισσάς έπιασε την κεφαλιά στην καρδιά της μεγάλης περιοχής, για να ανοίξει το σκορ για τα «καναρίνια»!

38′ Πολύ όμορφη γυριστή κεφαλιά του Μπόγιοβιτς έξω (!) από την περιοχή πήγε να κρεμάσει τον Μανιάτη έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Φαβάλι, όμως πέρασε «ξυστά» από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Φωκικού.

40′ Κίτρινη κάρτα για τον Παναιτωλικό στον Γκόλια.

42′ Σέντρα του Μπελόν στον Μπόγιοβιτς που κατέβασε τη μπάλα πολύ όμορφα με το κεφάλι και αφού μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, το σουτ που επιχείρησε απομάκρυνε σε κόρνερ ο Μανιάτης.

43′ Κεφαλιά του Μπόγιοβιτς έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σίσιτς πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Φωκικού.

45+4 Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

B΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

57′ Εξαιρετικός συνδυασμός Φαβάλι και Μπόγιοβιτς με τον πρώτο να βγαίνει τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του Φωκικού, το πλασέ του όμως μπλόκαρε εύκολα ο Μανιάτης.

60′ Αλλαγή για τον Φωκικό, στη θέση του Εσόνο ο Καραπέτσας.

65′ Κίτρινη κάρτα για τον Φωκικό στον Γουόρντεν.

65′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, στη θέση του Σίσιτς ο Καμαρά.

74′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, στη θέση του Μπελόν ο Ιορδανίδης.

75′ Κεφαλιά του Μελισσά έπειτα από σέντρα του Τζούνιορ, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μανιάτη.

77′ Αλλαγή για τον Φωκικό, στη θέση του Αλμπέρτο ο Σουλελές.

80′ Σουτ του Γουόρντεν από το ύψος της μεγάλης περιοχής, πέρασε άουτ.

81′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, στη θέση του Φαβάλι ο Μπακάκης.

88′ Αλλαγή για τον Φωκικό, στη θέση του Μαρτίνου ο Γεωργουσόπουλος.

88′ Σουτ του Ιορδανίδη βρήκε σε χέρι αμυντικού του Φωκικού με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι για τον Παναιτωλικό!

90′ Μετά από αντιπαράθεση με τον Μπόγιοβιτς για το ποιος θα χτυπήσει το πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Καμαρά, το πέναλτι του οποίου όμως απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο Μανιάτης!

90+4′ Λήξη αγώνα.

Μπάμπης Τσιρώνης

Πηγή: aerasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου