Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Η αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό

Η αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό

Είκοσι ποδοσφαιριστές επέλεξε για την αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Τάκης Λεμονής, μετά την απογευματινή προπόνηση. Είναι οι: Τσενάμο, Μπαμπανιώτης, Παλαιολόγος, Μπελεβώνης, Άντι, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Σιόντης, Μητρόπουλος, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Φερνάντες, Ρότσα, Χαριστέας, Καραμαλίκης, Καμαρά, Ακαλέ, Ονουάτσι.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Προπόνηση Παρασκευής

Προπόνηση Παρασκευής

Ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια με μπάλα περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση στην οποία πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός από τον Κούσα και τον Κουτρομάνο, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Η προπόνηση του Σαββάτου θα γίνει στις 5.00 το απόγευμα στο EMILEON SportCenter.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια

Περίπου μία ώρα διήρκησε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό τα οποία διατέθηκαν στο σύνολό τους. Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ευχαριστεί τους φιλάθλους και ταυτόχρονα εκφράζει τη λύπη της που λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του γηπέδου, δεν μπορεί να ικανοποιήσει το σύνολο όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Καλεί τους κατόχους εισιτηρίων (διαρκείας και απλών) να συμβάλουν με τη συμπεριφορά τους στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, ενισχύοντας την ομάδα μας, σεβόμενοι τον αντίπαλο, απολαμβάνοντας το θέαμα και αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι όλοι επιθυμούμε ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΟΡΤΗ, ΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ!

Πηγή : www.panetolikos.gr

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Προπόνηση Πέμπτης

Προπόνηση Πέμπτης

Σε δύο γκρουπ έγινε η σημερινή προπόνηση και περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια με μπάλα σε μικρούς χώρους. Πλήρες πρόγραμμα ακολούθησαν ο Μπλάζιτς και ο Ετζενγκέλε και ατομικό ο Κουτρομάνος και ο Κούσας. Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στις 6.00 το απόγευμα στο EMILEON SportCenter.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης απαντά στις ερωτήσεις των φιλάθλων

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης απαντά στις ερωτήσεις των φιλάθλων

Ο αρχηγός της ομάδας μας Γιώργος Θεοδωρίδης θα παραχωρήσει τη συνέντευξη της εβδομάδας που έχει καθιερώσει η SUPER LEAGUE – ΟΠΑΠ. Οι φίλαθλοι μπορούν να απευθύνουν ερωτήσεις στον ποδοσφαιριστή μέχρι την Κυριακή 1 Απριλίου και ώρα 11.00 μ.μ., μπαίνοντας ταυτόχρονα στην κλήρωση για μια υπογεγραμμένη εμφάνισή του. Οι ερωτήσεις μπορούν να σταλούν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.superleaguegreece.net.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ατομικό για δυο στον Παναιτωλικό


Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κούσας και Κουτρομάνος στη σημερινή προπόνηση του Παναιτωλικού και ήταν τα μοναδικά προβλήματα για τον Τάκη Λεμονή.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, έπειτα από το χθεσινό ρεπό που τους είχε δώσει ο Τάκης Λεμονής. Στη σημερινή ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» είχε μόνο δυο προβλήματα, καθώς είδε τους Κούσα και Κουτρομάνο να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Όσον αφορά την προπόνηση, περιελάμβανε παιχνίδια με μπάλα. Τέλος, η προετοιμασία των Αγρινιωτών θα συνεχιστεί αύριο με προπόνηση το απόγευμα, η οποία θα γίνει σε δυο γκρουπ (16:30 και 18:00) στο Emileon SportCenter.

Πηγή : www.gazzetta.gr

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Τα εισιτήρια με τον Ολυμπιακό

Τα εισιτήρια με τον Ολυμπιακό

Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Απριλίου (ώρα 19.00) θα αρχίσει την Παρασκευή 30 Μαρτίου και από ώρα 4.00 μ.μ. στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Οι τιμές τους έχουν καθοριστεί ως εξής: 

ΘΥΡΑ 2:  30 ευρώ
ΘΥΡΑ 3:  20 ευρώ
ΘΥΡΑ 4:  25 ευρώ
ΘΥΡΑ 5:  20 ευρώ
ΘΥΡΑ 6:  12 ευρώ
ΘΥΡΑ 7:  17 ευρώ
ΘΥΡΑ 8:  30 ευρώ

Κάθε φίλαθλος με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας μπορεί να προμηθευτεί ΜΟΝΟ ένα (1) εισιτήριο, πάνω στο οποίο θα αναγραφεί το όνομα του χρήστη. Για την είσοδο στο γήπεδο απαιτείται επίσης η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Το μυαλό στον Ολυμπιακό

 

Το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κοιτάζουν από σήμερα στον Παναιτωλικό, έπειτα από την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ χθες. Αποθεραπεία περιελάμβανε το πρόγραμμα.

Το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ αποτελεί παρελθόν για τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, που στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Οι Αγρινιώτες μάχονται για την παραμονή τους στη Σούπερ Λιγκ και θέλουν να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από το ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Έτσι, επέστρεψαν στη βάση τους με το μυαλό να είναι μόνο στον αγώνα με την ομάδα του Πειραιά. Στη συνέχεια, έκαναν προπόνηση, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν χθες και παιχνίδια με μπάλα για τους υπόλοιπους. Τέλος, γι' αύριο υπάρχει ρεπό, με την προετοιμασία να ξεκινάει την Τετάρτη το απόγευμα (18:00), όταν είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση στο Emileon SportCenter.

Πηγή : www.gazzetta.gr

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Λεμονής: «Αξίζαμε κάτι καλύτερο»

Λεμονής: «Αξίζαμε κάτι καλύτερο» 

Η εμφάνιση του Παναιτωλικού απέναντι στην ΑΕΚ θα έπρεπε να συνοδευτεί με καλύτερο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον Τάκη Λεμονή.

«Νομίζω πως ο τρόπος που έπαιξε η ομάδα πίστευε για κάτι καλύτερο. Όταν παίζεις με μία ομάδα σαν την ΑΕΚ δεν είναι εύκολο. Μέχρι την επίτευξη του γκολ, τίποτα δεν έδειχνε ότι θα γινόταν φάση στην εστία μας. Σε γενικές γραμμές ήμασταν η ομάδα που είχε τη μπάλα στην κατοχή της και μας έλλειψε και η τύχη στα δύο σουτ που είχαμε», επισήμανε ο τεχνικός του Παναιτωλικού.

Πηγή : www.onsports.gr

Χαριστέας: «Δεν είχαμε τύχη στα τελειώματα»

Χαριστέας: «Δεν είχαμε τύχη στα τελειώματα» 

Στην ατυχία στην τελική προσπάθεια του Παναιτωλικού στάθηκε ο Άγγελος Χαριστέας, επισημαίνοντας ωστόσο ότι θα καταφέρει να σωθεί η ομάδα.

«Είμαστε απογοητευμένοι. Μπήκαμε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε αρκετές ευκαιρίες και πιστέψαμε στην ανατροπή. Δεν είχαμε τύχη στα τελειώματα. Στο σημείο που βρισκόμαστε, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παλεύουμε όλα τα ματς και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», ανέφερε ο επιθετικός των Αγρινιωτών.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Θεοδωρίδης υπογράμμισε: «Δεν αρκεί να κερδίζουμε τις εντυπώσεις. Κάναμε καλό παιχνίδι και κοιτάμε τη συνέχεια».

Πηγή : www.onsports.gr

Λεμονής: «Ήμασταν καλύτεροι, αλλά…»

Λεμονής: «Ήμασταν καλύτεροι, αλλά…» 

Με άδεια χέρια έφυγε από το ΟΑΚΑ ο Παναιτωλικός, καθώς δεν μπόρεσε να βάλει γκολ και να πάρει έναν βαθμό, σύμφωνα με τον Τάκη Λεμονή.

«Πληρώσαμε το γκολ στο 10’. Η ομάδα μας καλύτερη από την ΑΕΚ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως δεν πήραμε όμως ούτε ένα βαθμό. Προχωράμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο», ανέφερε ο προπονητής του Παναιτωλικού αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

Πηγή : www.onsports.gr

ΑΕΚ - Παναιτωλικός 1-0

 

Η ΑΕΚ δεν απέδωσε καλά αλλά το γκολ του Λυμπερόπουλου (10') ήταν αρκετό για να νικήσει τον Παναιτωλικό (1-0) και να βρεθεί πιο κοντά στα πλέι οφ.

Το ζητούμενο για την ΑΕΚ ήταν να πετύχει ένα γκολ νωρίς, ενώ για τον Παναιτωλικό να αποφύγει κάτι τέτοιο. Η Ένωση ήταν αυτή, τελικά, που πέτυχε τον στόχο της καθώς η πολύ καλή ενέργεια του Λεονάρντο από αριστερά και το τελείωμα του Λυμπερόπουλου έφερε το 1-0 για τους Κιτρινόμαυρους στο 10'. Χωρίς άγχος και με τον Παναιτωλικό υποχρεωμένο να παίξει επιθετικά, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου θεωρητικά είχε ό,τι χρειαζόταν για να τελειώσει τον αγώνα από νωρίς, ικανοποιώντας τον κόσμο της που τραγουδούσε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ υπέρ της ομάδας του αλλά και για τους μετόχους και τα λεφτά που πρέπει να βάλουν στην ΠΑΕ...

Οι φιλοξενούμενοι μετά το 15λεπτο πήραν την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαν να βγουν μπροστά αλλά το πρόβλημα ήταν ότι πάντα γινόταν λάθος όταν πλησίαζαν στην περιοχή του Κωνσταντόπουλου, με συνέπεια να μην φανούν απειλητικοί για την ΑΕΚ παρά μόνο με δύο καλά μακρινά σουτ. Η Ένωση, από την πλευρά της, με τους Λεονάρντο και Σιαλμά στα άκρα είχε ευκαιρίες για να τρέξει σε κενούς χώρους αλλά γίνονταν και πάλι λάθη.

Οταν δεν έγιναν, ο Σιαλμάς έχασε τετ α τετ από όμορφο τακουυνάκι του Λυμπερόπουλου, ενώ ο Καφές είδε δύο φορές την μπάλα να φεύγει άουτ. Και κάπως έτσι, χωρίς το τρομερό ποδόσφαιρο και τις πολλές φάσεις, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ στο 1-0.

Με την έναρξη του β' 45λεπτου ο Κωστένογλου πέρασε τον Κλωναρίδη αντί του Σιαλμά, με τον Παναιτωλικό να μην κάνει κάποια αλλαγή αλλά να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο πιο δυνατά και με διάθεση να πιέσει. Η εικόνα της ΑΕΚ, που έμοιαζε κοιμισμένη μέχρι το 55', βοηθούσε τους φιλοξενούμενους αλλά δεν έκαναν κάποια φάση. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού οι παίκτες του Κωστένογλου αποφάσισαν να πιέσουν ψηλά για να δυσκολέψουν την κυκλοφορία της μπάλας από τους φιλοξενούμενους και η αλήθεια είναι ότι τα κατάφεραν.

Τα λεπτά, πάντως, περνούσαν χωρίς κάποια αξιόλογη φάση, με τον Κωστένογλου να ρίχνει στον αγώνα και τον Ρικκα αντί του Γκερέιρο ενώ ο Λεμονής έβγαλε τον Θεοδωρίδη και έβαλε τον Ονουάτσι. Οι Αγρινιώτες ήταν υποχρεωμένοι να ψάξουν με κάθε τρόπο την ισοφάριση αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν πάρα μόνο δοκιμάζοντας κάποια μακρινά σουτ, με τον κόσμο της ΑΕΚ να... ξεχωρίζει σε εκείνο το διάστημα του παιχνιδιού και να δημιουργεί πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Μέχρι και το τέλος του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για την ισοφάριση αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν καθαρή ευκαιρία, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που έχασε μια απίστευτη με το τετ α τετ του Μπέλεκ. Εστω κι έτσι, πάντως, η Ένωση πήρε τη νίκη και είναι πιο κοντά στα πλέι οφ.

Man of the match: Ο κόσμος της ΑΕΚ! Στο πέταλο τραγουδούν πάντα όπως κι αν πάει το ματς αλλά ήταν ευχάριστη έκπληξη αυτό που έγινε σε όλες τις άλλες θύρες. Φωναζαν πιο δυνατά και από τους οργανωμένους, ξεκινούσαν τα συνθήματα και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να βοηθήσουν την ομάδα που ήταν χάλια...

Αδύναμος κρίκος: Ο Θεοδωρίδης δεν έκανε απολύτως τίποτα για να βοηθήσει τον Παναιτωλικό όσο έπαιξε. Μόνο λάθη...

Στο ύψος του: Ο Λυμπερόπουλος επέστρεψε στα γκολ και από τη στιγμή που αυτό το γκολ έκρινε και το ματς, ξεχωρίζει από τους συμπαίκτες του.

Η γκάφα: Την έκανε ο παίκτης που μάρκαρε τον Λεονάρντο στη φάση του 1-0, καθώς έχασε εντελώς τον Βραζιλιάνο, που μπήκε εύκολα στην περιοχή.

Το στραγάλι: Απέφυγε το μεγάλο λάθος ο Δασκαλόπουλος, όπως και οι βοηθοί του. Στα τελευταία λεπτά, πάντως, ο Δασκαλόπουλος κατάφερε να εκνευρίσει τον κόσμο.

Το ταμείο του Gazzetta: Η ΑΕΚ δεν ικανοποίησε με την απόδοση της αλλά πέτυχε τον στόχο της που ήταν η νίκη ώστε να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στα πλέι οφ. Οσο για τον Παναιτωλικό, με αυτή την ήττα δυσκολεύουν κι άλλο τα πράγματα σε ό,τι αφορά την παραμονή του.

























Πηγή : www.gazzetta.gr

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ

Αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ 

Με προπόνηση που έγινε στο EMILEON SportCenter ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο προπονητής Τάκης Λεμονής ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμμετέχουν οι: Τσενάμο, Μπαμπανιώτης, Παλαιολόγος, Άντι, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ντολεζάι, Σιόντης, Μητρόπουλος, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Φερνάντες, Ρότσα, Χαριστέας, Καραμαλίκης, Καμαρά, Ακαλέ, Ονουάτσι.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Χωρίς Εντζεγκέλε με ΑΕΚ ο Παναιτωλικός

Χωρίς Εντζεγκέλε με ΑΕΚ ο Παναιτωλικός  

Χωρίς τον Ουίλιαμ Εντζενγκέλε θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός στην κρίσιμη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (25/03) για την 26η αγωνιστική της Super League.

Ο Γάλλος αμυντικός δεν βγήκε τελικά νικητής στη μάχη με τον χρόνο και μένοντας εκτός του σημερινού (23/03) προγράμματος των «καναρινιών» που αναλώθηκε στην αμυντική τακτική, εκμηδένισε την πιθανότητα να συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Εκεί που δεν θα βρίσκονται επίσης και οι τραυματίες Μπλάζιτς, Κούσας, Κουτρομάνος, οι οποίοι συνέχισαν το ατομικό που ακολουθούν, όχι όμως και ο Στέφανος Σιόντης ο οποίος έβγαλε χωρίς προβλήματα την προπόνηση της Παρασκευής, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Τάκη Λεμονή.

Η προετοιμασία του Παναιτωλικού θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με μία ακόμα προπόνηση στο «EMILEON SportCenter» που είναι προγραμματισμένη για τις 12.00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθούν και οι «εκλεκτοί» της αποστολής για την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο». Μια αναμέτρηση στην οποία το θετικό αποτέλεσμα αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τους Αγρινιώτες, στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στα «μεγάλα σαλόνια».

Πηγή : www.onsports.gr

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Προπόνηση Πέμπτης

Προπόνηση Πέμπτης 

Σε δύο γκρουπ ποδοσφαιριστών έγινε η σημερινή προπόνηση και περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής. Απουσίασε ο ασθενής Μπελεβώνης και ο τραυματίας Κούσας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ετζενγκέλε, Μπλάζιτς, Κουτρομάνος. Ο Σιόντης συμμετείχε σε ένα μέρος του προγράμματος. Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στο EMILEON SportCenter στις 4.00 το απόγευμα.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Όχι άδεια, όχι υποβιβασμός, ναι play off!

 

Το Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ... πρωτοτύπησε! Καταργείται ο υποβιβασμός σε περίπτωση μη αδειοδότησης και αντικαθίσταται από απαγόρευση μεταγραφών. Τι ισχύει για τα πλέι οφ και την ΟΥΕΦΑ!

Ο υποβιβασμός λοιπόν για ομάδες που δεν παίρνουν άδεια από την ΕΠΟ πλέον καταργείται και στη θέση του λαμβάνεται μία διαφορετική ποινή. Αν λοιπόν κάποια ομάδα δεν πάρει άδεια συμμετοχής, θα της επιβάλλεται από εδώ και πέρα απαγόρευση μεταγραφών για ένα χρόνο. Δηλαδή όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και τον Ιανουάριο δεν θα μπορεί να πάρει παίκτες, ενώ δεν θα μπορεί να κάνει ούτε ανανεώσεις συμβολαίων! Το μοναδικό που θα της επιτρέπεται, θα είναι η χρησιμοποίηση παικτών από τα συστήματα υποδομών μέχρι 22 χρονών.

Το άλλο σημαντικό κομμάτι, έχει να κάνει με τις αποφάσεις που λήφθηκαν σε περίπτωση που κάποια ομάδα αποτύχει να πάρει αδειοδότηση από την UEFA. Να θυμίσουμε ότι κατά τα φαινόμενα, κάτι τέτοιο είναι πιθανόν να συμβεί με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Όπως αποφασίστηκε, λοιπόν, από τη Σούπερ Λίγκα, σε περίπτωση που μια ομάδα δεν λάβει άδεια από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα λαμβάνει κανονικά μέρος στα πλέι-οφ. 

Τον Ιούνιο όταν οι ομάδες θα περάσουν από την τελευταία φάση αδειοδότησης της UEFA, αν καταφέρουν να αποφύγουν την τιμωρία, θα αγωνιστούν κανονικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σε αντίθετη περίπτωση, τη θέση τους θα καταλάβουν οι ομάδες που θα έχουν τερματίσει αμέσως μετά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος -ακόμα κι αν δεν θα έχουν συμμετάσχει στα πλέι-οφ.

Ένα από αυτά έχει να κάνει με την αξιοπιστία των πλέι οφ, ενώ έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσει η UEFA στις προθέσεις του συνεταιρισμού να... καλύψει τα μέλη του. Το παρών στο Δ.Σ έδωσε και η ΕΠΟ με τον νομικό της σύμβουλο, ενώ αναμένεται η απόφαση της Λίγκας για τον Παναθηναϊκό.

Οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου

Η Σούπερ Λίγκα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στις λεπτομέρειες των αποφάσεων που πήρε, αλλά και στους λόγους που τις πήρε. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Οι αποφάσεις του Δ.Σ. της Super League, αναφορικά με το σύστημα αδειοδότησης περιόδου 2012-13, είναι οι ακόλουθες:

(α) Τα κριτήρια αδειοδότησης παραμένουν, όπως και πέρυσι, πλήρως εξομοιωμένα με τα κριτήρια της UEFA, για το σύνολο των ΠΑΕ της Super League.

(β) Ωστόσο, αντίθετα με ό,τι ίσχυε πέρυσι, ΠΑΕ της Super League η οποία δε θα αδειοδοτείται (κατά την επικείμενη διαδικασία αδειοδότησης της ΕΠΟ) δε θα υποβιβάζεται στη Football League, θα συμμετέχει κανονικά στο Πρωτάθλημα Super League – ΟΠΑΠ 2012-13, αλλά επ΄αυτής θα ισχύουν οι ακόλουθοι περιορισμοί:

(Ι) η εν λόγω μη αδειοδοτηθείσα ΠΑΕ δε θα δύναται, κατά τις μεταγραφικές περιόδους «Ιουλίου – Αυγούστου 2012» και «Ιανουαρίου 2013» να προβαίνει στην απόκτηση ποδοσφαιριστών, με την εξαίρεση ποδοσφαιριστών κάτω των 22 ετών με δικαίωμα συμμετοχής στις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδος και γηγενών (locally trained), κάτω των 22 ετών. Παράλληλα, η εν λόγω ΠΑΕ, μέχρι και την 30/6/2013 δε θα δύναται να προβαίνει στην ανανέωση ή τροποποίηση των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών της πλην της περίπτωσης ποδοσφαιριστών κάτω των 22 ετών με δικαίωμα συμμετοχής στις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδος και γηγενών (locally trained) κάτω των 22 ετών. Αν από σήμερα και μέχρι και την έκδοση τελεσίδικης απόφασης περί μη αδειοδότησης, ΠΑΕ, η οποία δε θα αδειοδοτηθεί, προβεί σε ανανέωση ή / και τροποποίηση συμβολαίου, κατά παράβαση των ως άνω, τότε για τους εν λόγω ποδοσφαιριστές, θα ανακαλούνται τα δελτία (ωστόσο η εν λόγω ΠΑΕ θα υποχρεούται να σεβαστεί τις οικείες οικονομικές υποχρεώσεις έναντι του εν λόγω ποδοσφαιριστή). Διευκρινίζεται ότι η εν λόγω ρύθμιση γίνεται προκειμένου να αποφευχθεί το φαινόμενο ΠΑΕ να προβούν ήδη από σήμερα μαζικά σε ανανεώσεις / τροποποιήσεις συμβολαίων μέχρι να εκδοθούν οι αποφάσεις περί αδειοδότησης.

(ΙΙ) από τα ποσά που θα αναλογούν στην εν λόγω ΠΑΕ εκ των αμοιβών κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων, η Super League θα παρακρατεί ποσό 20% το οποίο θα καταβάλλεται σε εξόφληση υποχρεώσεων της εν λόγω ΠΑΕ προς ποδοσφαιριστές και προπονητές, δυνάμει αμετάκλητων αποφάσεων των Επιτροπών Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Σκοπός των ως άνω δυο περιορισμών είναι η συμβολή της Super League στην εξυγίανση των εν λόγω ΠΑΕ, δια της αποτροπής της δυνατότητας περαιτέρω επιβάρυνσης των οικονομικών μεγεθών τους και της εξόφλησης οφειλών τους προς ποδοσφαιριστές και προπονητές (Διευκρινίζεται ότι στο σημείο αυτό μειοψήφησαν οι ΠΑΕ Skoda Ξάνθη και Παναιτωλικός, οι οποίες ενέμειναν στην άποψη ότι ΠΑΕ που δεν αδειοδοτείται θα πρέπει να υποβιβάζεται στη Football League).

(γ) ΠΑΕ – μέλος της Super League, που τυχόν δε λάβει αδειοδότηση από την ΕΠΟ, κατά την επικείμενη διαδικασία αδειοδότησης, θα συμμετέχει κανονικά στα play-off της τρέχουσας περιόδου (Απριλίου – Μαίου 2012). Διευκρινίζεται, συναφώς, ότι οι τελεσίδικες αποφάσεις περί αδειοδότησης θα εκδοθούν από την ΕΠΟ, μετά το πέρας των play-off.

(δ) ΠΑΕ – μέλος της Super League που τυχόν τιμωρηθεί τελεσίδικα από την UEFA με αποκλεισμό από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επίσης θα συμμετέχει κανονικά στο Πρωτάθλημα περιόδου 2012/13 καθώς και στα επικείμενα play-off της τρέχουσας περιόδου (Απριλίου – Μαίου 2012). Διευκρινίζεται ότι η απόφαση αυτή δικαιολογείται εκ του γεγονότος ότι από τα play-off προκύπτει η τελική κατάταξη των ομάδων».

Πηγή : www.gazzetta.gr

Πρόστιμα σε τέσσερις ΠΑΕ και Ουζουνίδη

Πρόστιμα σε τέσσερις ΠΑΕ και Ουζουνίδη 

Εν αναμονή της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League για την απόφαση που αφορά τον Παναθηναϊκό, ανακοινώθηκαν οι υπόλοιπες ποινές.

Για την 25η αγωνιστική, στην ΠΑΕ Άρης επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και στην ΠΑΕ Παναιτωλικός πρόστιμο 7.000 ευρώ για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Για την 24η αγωνιστική, στην ΠΑΕ Ξάνθη και στον Μαρίνο Ουζουνίδη επιβλήθηκαν, για τη συμπεριφορά τους στο ματς με την Κέρκυρα, πρόστιμα από 2.500 ευρώ στον καθένα.

Τέλος, στην ΠΑΕ Λεβαδειακός επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Αναμένεται και η απόφαση για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εξαιτίας των επεισοδίων που έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πηγή : www.onsports.gr

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Γεμάτο απουσιολόγιο στο Αγρίνιο

 

Αρκετούς απόντες απ' το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης του είχε για μία ακόμα μέρα ο Παναιτωλικός, που ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα ούτε σήμερα προπονήθηκαν μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους οι Εντζεγκουέλε, Μπλάζιτς, Κούσας και Κουτρουμάνος, αφού όλοι τους ακολούθησαν θεραπεία. Την ίδια στιγμή οι Σιόντης και Μητρόπουλος έκαναν ατομικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή τους στο κυριακάτικο ματς με τον «Δικέφαλο» να παραμένει ένα ερωτηματικό.

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα της προπόνησης αναλώθηκε σε παιχνίδια με μπάλα σε μικρούς χώρους και ο Τάκης Λεμονής ανανέωσε το ραντεβού με τους παίκτες του γι' αύριο το μεσημέρι, όπου και οι Αγρινιώτες θα προπονηθούν σε δύο γκρουπ (12:00, 13:30).

Πηγή : www.gazzetta.gr

Τεννές: «Αξίζει να σωθεί ο Παναιτωλικός»

 

Ο πρώην προπονητής του Παναιτωλικού, Μπάμπης Τεννές, μίλησε για την ομάδα του Αγρινίου και τόνισε μεταξύ άλλων πως αξίζει να παραμείνει στην Super League και την νέα σεζόν.

Ο Μπάμπης Τεννές μίλησε για την πρώην ομάδα του, τον Παναιτωλικό αναλύοντας τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις στα δύο μέρη της σεζόν. Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθλητικό Μετρόπολις αναφέρθηκε και στην γενικότερη κατάσταση στην ζώνη του υποβιβασμού, αλλά και στην κορυφή του πρωταθλήματος, κάνοντας παράλληλα το σχόλιό του για τα επεισόδια του ΟΑΚΑ.

«Ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Βέβαια, πίστευα ότι θα κέρδιζε ο Παναιτωλικός, διότι ο ΠΑΟΚ κυρίως στο πρώτο μέρος ήταν νωχελικός, δεν είχε ευκαιρίες. Μία φάση έδωσε στον ΠΑΟΚ έναν βαθμό και στέρησε από τον Παναιτωλικό δύο πολύτιμους βαθμούς», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε αναφορικά με την πορεία της πρώην ομάδας του:

«Ο Παναιτωλικός στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει κολακευτικά σχόλια για την παρουσία του, τη φιλοξενία που παρείχε, τις εγκαταστάσεις του. Έβγαζε απόλυτη υγεία, με το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου όμως έγινε μια αγωνιστική κοιλιά. Η ομάδα έπαιζε καλά, αλλά δεν έπαιρνε τα αποτελέσματα που εδικαιούτο. Η μεγάλη ζημιά έγινε στα τέσσερα παιχνίδια με τις δύο τελευταίες ομάδες, το Λεβαδειακό και τη Δόξα.

Προσδοκούσε η ομάδα ότι θα έπαιρνε έξι με εννιά βαθμούς και δεν πήρε κανέναν. Ήταν το μεγάλο χτύπημα. Δεν ήταν η ισοπαλία με Ατρόμητο ή με τον Παναθηναϊκό. Τώρα τα πράγματα είναι δύσκολα. Υπάρχει ένα πρόγραμμα με τις μεγάλες ομάδες και πρέπει να κυνηγήσει νίκες για να του δώσουν την παραμονή στην κατηγορία. Θα είναι αμαρτία να πέσει στη Β' Εθνική».

Ο Τεννές ανέλυσε την γενικότερη κατάσταση στην «ουρά» της κατάταξης: «Και ο Λεβαδειακός αλλά και ο ΠΑΣ δεν έχουν εξασφαλίσει την κατηγορία. Ο συντελεστής μπορεί να ανέβει ή και να πέσει αν οι τελευταίες ομάδες δεν κάνουν νίκες. Κάθε Κυριακή μπορεί να αλλάζουν τα δεδομένα. Οι τρεις ομάδες όμως που είναι κάτω από τη γραμμή αυτή τη στιγμή, ο Παναιτωλικός, η Κέρκυρα και η Δόξα που έχει πέσει, έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα».

Και τη μάχη της πρώτης πεντάδας: «Έχει σημασία τόσο ο Άρης όσο και ο Αστέρας Τρίπολης να τερματίσουν ψηλά, γιατί όπως υπάρχουν τα προβλήματα με την αδειοδότηση ενδεχομένως να μην μπορέσουν κάποιες ομάδες να πάρουν μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και ο Αστέρας και ο Άρης πρέπει να παλέψουν μέχρι το τέλος για την καλύτερη θέση. Στην πεντάδα όμως θα είναι πολύ δύσκολο να μπει μία εκ των δύο ομάδων».

Ακολούθησε συνολική του τοποθέτηση αναφορικά με το πρωτάθλημα: «Από το καλοκαίρι περισσότερα ήταν τα αρνητικά παρά τα θετικά. Σίγουρα η πορεία του Ατρομήτου, με αρκετούς Έλληνες παίκτες, η πορεία του Αστέρα στον δεύτερο γύρο είναι θετικά στοιχεία, αλλά είναι πολύ λίγα σε σχέση με τα αρνητικά. Ήταν ένα από τα χειρότερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Τα επεισόδια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Από το καλοκαίρι ξεκίνησαν τα προβλήματα, με τις αδειοδοτήσεις, φτάσαμε τις 25 αγωνιστικές για να έχουν όλες οι ομάδες τα ίδια παιχνίδια. Λεβαδειακός και Δόξα δίκαια φωνάζουν. Μακάρι να μην ξαναγίνει τέτοιο πρωτάθλημα».

Και για τα επεισόδια στο ντέρμπι: «Ήταν τραγικά. Ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να είναι γιορτή διακόπηκε. Όσο παίχτηκε δεν ήταν αντάξιο των ονομάτων των ομάδων όσον αφορά την ποιότητα».

Δεν παρέλειψε να μιλήσει για την Football League: «Βέροια και Πανθρακικός πιστεύω ότι θα είναι οι δύο πρώτες ομάδες. Θα γίνει μάχη για την εξάδα και για το ποια θα είναι η τρίτη ομάδα που θα ανέβει. Προβάδισμα έχει ο Πανσερραϊκός, διότι το μεγάλο όνομα της κατηγορίας, η Λάρισα έμεινε πίσω και δε θα προλάβει να μπει με αξιώσεις στην εξάδα. Ίσως μπει στην έκτη θέση, αλλά με χάντικαπ. Το μεγάλο πρόβλημα είναι το οικονομικό σε αυτή την κατηγορία».

Και για το άμεσο του επαγγελματικό μέλλον: «Είναι μικρό το διάστημα μέχρι το τέλος και θα είναι καλύτερα να παρακολουθήσω απ' έξω τα πράγματα».

Πηγή : www.gazzetta.gr

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Απίθανο για Σιόντη, «τρέχει» ο Εντζεγκέλε

 Απίθανο για Σιόντη, «τρέχει» ο Εντζεγκέλε 

Αγώνα δρόμου για να προλάβει το εκτός έδρας παιχνίδι του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ κάνει ο Εντζεγκουέλε, ωστόσο ο Σιόντης δεν έχει ελπίδες να αγωνιστεί στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Ο Εντζεγκουέλε θα δοκιμάσει να μπει σε μια από τις επόμενες προπονήσεις (σήμερα, Τρίτη, ο Παναιτωλικός είχε ρεπό) και ο Τάκης Λεμονής ευελπιστεί να τον έχει τελικά στη διάθεσή του. Ο Στέφανος Σιόντης, αντίθετα, έβγαλε μαγνητική, ωστόσο έχει μάλλον υποστεί θλάση κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ενισχύσει τον Παναιτωλικό στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, από το οποίο οι Αγρινιώτες ελπίζουν να πάρουν κάτι ώστε αφενός να αυξήσουν τις πιθανότητες παραμονής, αφετέρου να πάρουν ψυχολογική ώθηση για την τελευταία στροφή της σεζόν.

Πηγή : www.onsports.gr

Ανάμεικτα συναισθήματα από Λεμονή

Ανάμεικτα συναισθήματα από Λεμονή 

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Τάκης Λεμονής, τόνισε στους παίκτες του πως υπάρχουν ανάμεικτα συναισθήματα για την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ.

Οι Αγρινιώτες έμειναν στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ και έχασαν πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία, ωστόσο ο Λεμονής τόνισε στους παίκτες του πως ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα.

«Δεν ξέρω αν θα πρέπει να είμαι χαρούμενος ή λυπημένος. Χαρούμενος για τον τρόπο που παίξατε και λυπημένος για το αποτέλεσμα. Προχωράμε. Ακόμα δεν έχει κριθεί κάτι», είπε στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της χθεσινής (19/03) προπόνησης ο Έλληνας τεχνικός.

Στο μεταξύ, όλα δείχνουν πως ο Εντζεγκουέλε δύσκολα θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ειδικά αν δεν καταφέρει να προπονηθεί μέχρι αύριο (21/03).

Πηγή : www.onsports.gr

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Αποθεραπεία στο Αγρίνιο

Αποθεραπεία στο Αγρίνιο 

Πίσω τους θέλουν να αφήσουν άπαντες στις τάξεις του Παναιτωλικού την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ και έχουν στραφεί στο παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ.

Οι Αγρινιώτες το απόγευμα της Κυριακής (18/3) βρέθηκαν πολύ κοντά σε μία σημαντική νίκη, που θα τους έδινε τεράστια βαθμολογική… ανάσα, ωστόσο το γκολ του Τσιρίλο στο 85’ άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Ωστόσο, από την στιγμή που έχουν μείνει ελάχιστες αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του φετινού… μαραθωνίου, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για σκέψεις και άπαντες κοιτούν πλέον την αναμέτρηση με την Ένωση.

Την Δευτέρα (19/3) οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, ακολούθησαν αποθεραπεία, εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά. Την Τρίτη (20/3) οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και από την Τετάρτη (21/3) θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τους «κιτρινόμαυρους».

Πηγή : www.onsports.gr

Θεοδωρίδης: «Είμαστε πικραμένοι αλλά εξαρτάται από εμάς»

Θεοδωρίδης: «Είμαστε πικραμένοι αλλά εξαρτάται από εμάς» 

Την πικρία του για την άδικη, όπως χαρακτήρισε, ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Γιώργος Θεοδωρίδης, ο οποίος ωστόσο δεν παρέλειψε να τονίσει την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες του Παναιτωλικού, χτυπώντας παράλληλα τον κώδωνα του κινδύνου στους συμπαίκτες του.

«Προηγηθήκαμε αλλά δυστυχώς στα τελευταία πέντε λεπτά δεχθήκαμε το γκολ. Είμαστε πικραμένοι γιατί θα μπορούσαμε να βάλουμε και ένα, δύο γκολ ακόμα στις φάσεις που δημιουργήσαμε στο τέλος. Δεν ήρθε όμως, με τον ΠΑΟΚ παίξαμε, δείξαμε ένα καλό πρόσωπο νομίζω, αλλά αυτά δεν έχουν σημασία αν παίζουμε καλά ή όχι. Πρέπει να κερδίσουμε πλέον γιατί είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Είμαστε πάντως πιο πολύ πικραμένοι που φεύγουμε με τον έναν βαθμό», τόνισε αρχικά ο μέσος των «καναρινιών» στην κάμερα της «Nova», για να συμπληρώσει:

«Κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι, πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε ή να πηγαίνουμε για ό,τι καλύτερο καθώς δεν μπορούμε τώρα να χάνουμε τα παιχνίδια, αλλά αν παίζουμε όπως παίζουμε τα τελευταία παιχνίδια δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα παραμονής. Αυτό όμως εξαρτάται από τον καθένα μας ξεχωριστά, να μην τα παρατάμε και ελπίζω να έρθει το αποτέλεσμα».

Για το που αποδίδει την ισοπαλία: «Νομίζω δεν ήμασταν προσεκτικοί. Όταν δεν είσαι προσεκτικός στις λεπτομέρειες με μια τέτοια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, θα το φας και σήμερα λίγο ήμασταν σε αδράνεια και το φάγαμε για μένα άδικα. Μετά πάλι ξεθαρρέψαμε λίγο, κάναμε δυο τρεις ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Νομίζω όμως ότι έπρεπε να κερδίσουμε σήμερα».

Ενόψει της συνέχειας και της μάχης για τη σωτηρία, ο Θεοδωρίδης κατέληξε: «Έχουμε καλή ομάδα, πιστεύουμε στους εαυτούς μας, πιστεύουμε στην ομάδα μας και όπως είπα πρέπει να το κάνουμε όμως αυτό και όχι να μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο και να λέμε όλα λειτουργούν καλά. Πρέπει εμείς οι ίδιοι να προσπαθούμε για να καταφέρουμε κάτι καλό».

Πηγή : www.onsports.gr

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Γκόλιας: «Να επικεντρωθούμε στην ΑΕΚ»

Γκόλιας: «Να επικεντρωθούμε στην ΑΕΚ» 

Την απογοήτευση του για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ισοφάριση από τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Βασίλης Γκόλιας, τονίζοντας ωστόσο πως το μόνο που μπορεί να κάνει τώρα ο Παναιτωλικός είναι να επικεντρωθεί στις ερχόμενες αναμετρήσεις.

«Δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος του παιχνιδιού, αυτό μας στεναχώρησε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα πλέον είναι να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι. Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, θα κοιτάξουμε μόνο το ματς με την ΑΕΚ. Μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε…», τόνισε αρχικά ο αμυντικός των Αγρινιωτών, για να συμπληρώσει:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, καταφέραμε να προηγηθούμε, κρατήσαμε το σκορ μέχρι το τέλος και δεχθήκαμε το γκολ στα τελευταία λεπτά. Αυτό μας στεναχώρησε».

Ενόψει της συνέχειας, ο Γκόλιας κατέληξε: «Από εδώ και πέρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Παίζουμε με την ΑΕΚ την Κυριακή και εκεί επικεντρωνόμαστε».

Πηγή : www.onsports.gr

Λεμονής: «Μάχη μέχρι το τέλος»

Λεμονής: «Μάχη μέχρι το τέλος» 

Την πίστη του στους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού εξέφρασε ο Τάκης Λεμονής, τονίζοντας πως τα «καναρίνια» θα δώσουν μάχη μέχρι τέλους για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ δεν παρέλειψε να εστιάσει στη σημασία της ψυχικής δύναμης γι΄ αυτή τους την προσπάθεια.

«Αν προσέξατε, κλείσαμε καλά έναν από τους καλύτερους πασέρ του πρωταθλήματος, τον Γκαρσία και στο β' μέρος. Ίσως σ' αυτό το διάστημα να παίξαμε λίγο πιο πίσω, αλλά εκτός από μία φάση, δεν θυμάμαι άλλη περίπτωση να έχουμε δεχθεί φάση από μία ομάδα με πολύ καλό μέσο όρο σε τελικές. Εδώ και αρκετές αγωνιστικές γίνεται συνεχής μάχη και θα γίνεται μέχρι το τέλος», τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Αγρινιωτών, για να συμπληρώσει:

«Χρειάζεται και δύναμη ψυχική. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και βλέπω ότι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να σταθούν πολύ καλά απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Πλέον όλα θα κριθούν στην ψυχική δύναμη. Σαν ομάδα έχουμε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το πρώτο διάστημα πριν έρθω. Πλέον δεν δεχόμαστε πολύ εύκολα αντεπιθέσεις, η αμυντική λειτουργία μπαίνει σε καλό επίπεδο».

Ενόψει της συνέχειας, ο Λεμονής κατέληξε: «Το δύσκολο, ίσως όχι τόσο δύσκολο όμως, είναι ότι όλα τα ματς είναι με μεγάλες ομάδες. Ίσως είναι και καλό αυτό, γιατί οι παίκτες περιμένουν με ανυπομονησία τέτοια παιχνίδια. Στις ψυχικές δυνάμεις θα κριθούν τα πάντα».

Πηγή : www.onsports.gr

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 1-1

 

Ο Παναιτωλικός κράταγε για 86' την νίκη, όμως τότε η πίεση του ΠΑΟΚ καρποφόρησε και ο Τσιρίλο «έσωσε» τον βαθμό για την ομάδα του (1-1). Πιο δύσκολη η παραμονή για τους Αγρινιώτες!

Ο αγώνας στο Αγρίνιο ήταν ιδιαίτερα σημαντικός και για τους δύο. Ο γηπεδούχος Παναιτωλικός ήθελε τη νίκη για να μπορέσει να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού και να βάλει βάσεις για την σωτηρία. Ο φιλοξενούμενος ΠΑΟΚ για να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία του Ατρόμητου στην Λιβαδειά και να ανέβει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τελικά κανένας από τους δύο δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τη νίκη, με το 1-1 να αφήνει στεναχωρημένους περισσότερο τους Αγρινιώτες, όχι γιατί η σωτηρία έγινε ακόμα πιο δύσκολη, αλλά γιατί έτσι όπως πήγε το ματς, θα μπορούσαν να κερδίσουν. Ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, έχασαν περισσότερες ευκαιρίες, αλλά σε ένα πεντάλεπτο ολιγωρίας είδαν τους αντιπάλους τους να σκοράρουν και να παίρνουν τον βαθμό.

Ένας βαθμός που για τον ΠΑΟΚ είναι μια χαρά, μιας και η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι παρέμεινε έναν βαθμό πίσω από τον Ατρόμητο. Όσον αφορά τους γηπεδούχους έφτασαν στους 25 βαθμούς και με δεδομένο το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που έχουν, η σωτηρία έγινε ακόμα πιο δύσκολη.

Καλύτερα τα... καναρίνια στο πρώτο

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ματς. Πέτυχαν ένα γκολ, έχασαν ευκαιρίες για περισσότερα, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να απειλήσει μένοντας πίσω, παρότι ο Γκαρσία είχε καταφέρει να κερδίσει τις περισσότερες μάχες στο κέντρο. Από τον Παναιτωλικό κορυφαίος σε αυτό το διάστημα ήταν ο Θεοδωρίδης που τόσο ως οργανωτής, όσο και ως εκτελεστής απειλούσε συνεχώς την εστία του Χαλκιά.

Συνδυασμός για Όσκαρ και 1-0

Μπορεί όπως είπαμε ο Παναιτωλικός να είχε τον έλεγχο, ωστόσο οι φάσεις ήταν λιγοστές και η πρώτη σημαντική έγινε και γκολ. Συγκεκριμένα στο 28' οι γηπεδούχοι έφυγαν στον αιφνιδιασμό, ο Άντι έκανε την σέντρα για τον Χαριστέα, αυτός γύρισε με το κεφάλι στον Θεοδωρίδη που με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ κάνοντας το 1-0.

Μετά το γκολ και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Παναιτωλικός έχασες δύο ευκαιρίες με σημαντικότερη αυτή του Χαριστέα στο 37', ενώ ο ΠΑΟΚ σε αυτό το διάστημα δεν απείλησε σε κανένα σημείο.

Χάλια μέχρι το 70'

Στην επανάληψη το θέαμα μέχρι το 70' ήταν από κακό έως τραγικό. Οι γηπεδούχοι κρατούσαν για πλάκα το μηδέν και προσπαθούσαν στον αιφνιδιασμό να απειλήσουν, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρότι ήταν πίσω στο σκορ δεν μπορούσαν να βγουν μπροστά και να προσπαθήσουν να φέρουν το ματς στα ίσια. Από το 69' όμως και μέχρι το τέλος, χωρίς να έγινε φυσικά ματσάρα, το επίπεδο ανέβηκε κατακόρυφα. Αρχικά ένα λεπτό πριν φτάσουμε στο 70' ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρία που δεν χάνεται, καθώς ο Αθανασιάδης αμαρκάριστος από το ύψος της μικρής περιοχής... κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ. Έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Παναιτωλικού να φτάσει μια ανάσα από το 2-0, αλλά ο Χαλκιάς νίκησε τον Χαριστέα κρατώντας μέσα στο παιχνίδι την ομάδα του.

Η πίεση, η αλλαγή που δεν έγινε, το τραγικό λάθος και το 1-1

Όσο περνούσαν τα λεπτά, φαινόταν πως οι γηπεδούχοι θα μπορέσουν να κρατήσουν το μηδέν και να πάρουν την πολύτιμη νίκη. Δυστυχώς γι' αυτούς όμως ένα δίλεπτο που γύρισαν αδικαιολόγητα πίσω έφτανε για να έρθει η ισοφάριση. Ο Λεμονής ξεχάστηκε και δεν έκανε την τρίτη αλλαγή και στο 85' ο Τσιρίλο με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γκαρσία και αφού ο Τζενάμο δεν έκανε καν έξοδο, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα η μοναδική ευκαιρία ήταν αυτή που έχασε ο Καμαρά ο οποίος στις καθυστερήσεις ανάγκασε τον Χαλκιά να διώξει εντυπωσιακά το δυνατό σουτ που επιχείρησε.

MVP: Και μόνο που πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα κατάφερε να δώσει τον πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του φτάνει για να είναι ο πολυτιμότερος. Ο λόγος για τον Μπρούνο Τσιρίλο ο οποίος στο 85' πήρε παραμάζωμα την άμυνα του Παναιτωλικού και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Χαλκιάς με δύο εξαιρετικές επεμβάσεις στάθηκε στο ύψος του και συνέβαλε τα μέγιστα στο να κατακτηθεί ο βαθμός από τον ΠΑΟΚ.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Εντάξει είχε ατυχία καθώς υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά δεν γίνεται να έχεις φτάσει στο 85', να βλέπεις πως ο αντίπαλος πιέζει συνεχώς στα τελευταία λεπτά και να μην κάνεις την τρίτη αλλαγή σου. Ο Τάκης Λεμονής ολιγώρησε και η ομάδα του το πλήρωσε.

Η ΓΚΑΦΑ: Στο 1-1την γκάφα την έκαναν δύο παίκτες. Αρχικά ο Ονουάτσι που για ακόμα μία φορά ήταν τραγικός, έχασε την μπάλα εύκολα με συνέπεια ο ΠΑΟΚ να κερδίσει κόρνερ. Στην εκτέλεσή του ο Τζενάμο δεν βγήκε καν ούτε στο ύψος της μικρής περιοχής του, δίνοντας την ευκαιρία στον Τσιρίλο να σκοράρει.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Δεν υπήρξε η μεγάλη φάση για τον Γιάχο που πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στο Αγρίνιο.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Τα λάθη πληρώνονται. Ο Παναιτωλικός ήθελε περισσότερο το ματς καθώς παλεύει για να σωθεί. Το έδειξε στο μεγαλύτερο μέρος του όπου σκόραρε πίεσε και έχασε ευκαιρίες. Ωστόσο εκεί που έπρεπε και μπορούσε να το καθαρίσει δεν τα κατάφερε και ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος για να ισοφαρίσει. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως...

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Παναιτωλικός (Τάκης Λεμονής): Τζενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Χαριστέας, Ντολεζάι, Μητρόπουλος (91' Μουμίν), Σιόντης (73' Παλαιολόγος), Άντι (71' Ονουάτσι), Καμαρά.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Αποστολόπουλος (62' Παπάζογλου), Γκαρσία, Γεωργιάδης (69' Νιμανί), Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Λίνο (78' Σταφυλίδης), Φωτάκης, Λάζαρ, Αθανασιάδης.





Πηγή : www.gazzetta.gr

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Η αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Η αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ 

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης ο προπονητής Τάκης Λεμονής ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα στην οποία συμμετέχουν δεκαεννέα  ποδοσφαιριστές. Είναι οι: Τσενάμο, Μπαμπανιώτης, Παλαιολόγος, Μπελεβώνης, Άντι, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ντολεζάι, Σιόντης, Μητρόπουλος, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Φερνάντες, Ρότσα, Χαριστέας, Καραμαλίκης, Καμαρά, Ακαλέ, Ονουάτσι.

- Σε αγώνα για το πρωτάθλημα Κ20 της Super League ΟΠΑΠ η ομάδα του Παναιτωλικού αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ στο EMILEON SportCenter.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Στην αποστολή ο Μαλεζάς




Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό με τον Στέλιο Μαλεζά να συμμετέχει στην τελευταία προπόνηση και να ακολουθεί την αποστολή για το Αγρίνιο.

Ένα πρόβλημα λιγότερο για τον Λάζλο Μπόλονι ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό. Ο Στέλιος Μαλεζάς συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση κάνοντας τον Ρουμάνο τεχνικό να σχεδιάσει τα πλάνα του πιο ήρεμος. Ο Κατερινιώτης αμυντικός θα πάρει φανέλα βασικού και θα έχει παρτενέρ τον Μπρούνο Τσιρίλο.

Οι  Κατσικάς και Ετο συμμετείχαν στο χαλάρωμα και αυτό είναι σημαντικό καθώς μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ετοιμάζονται να μπουν σε φουλ ρυθμούς.

Πηγή : www..gazzetta.gr

Προπόνηση Παρασκευής

Προπόνηση Παρασκευής 

Με τη συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών, εκτός των Κούσα, Κουτρομάνου, Μπλάζιτς, έγινε η σημερινή προπόνηση. Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο EMILEON SportCenter στις 4.30 μ.μ.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Προπόνηση Πέμπτης

Προπόνηση Πέμπτης 

Σε δύο γκρουπ ποδοσφαιριστών έγινε η σημερινή προπόνηση και περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής (άμυνα – επίθεση). Απουσίασε ο τραυματίας Κούσας και ο ασθενής Μπαμπανιώτης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Ρότσα, ο Ακαλέ, ο Μπλάζιτς και ο Κουτρομάνος. Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στο EMILEON SportCenter στις 4.00 μ.μ.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια 

Από τυπογραφικό λάθος η ώρα έναρξης του αγώνα που αναγράφεται σε κάποια  εισιτήρια που κυκλοφορούν από σήμερα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η ώρα έναρξης του αγώνα πρωταθλήματος ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ την Κυριακή 18 Μαρτίου είναι στις 17.15.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ.

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. 

Αρχίζει από το πρωί της Πέμπτης η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ. Η διάθεση θα γίνεται από το ΠΑΝSport (ώρες καταστημάτων) και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί ΕΝΑ εισιτήριο και μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Προπόνηση Τετάρτης

Προπόνηση Τετάρτης 

Παιχνίδια με μπάλα σε μεγάλους χώρους περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση, απ’ την οποία απουσίασαν ο Κούσας (τραυματίας), ο Ακαλέ (άδεια) και οι ασθενείς Ρότσα, Μπαμπανιώτης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Κουτρομάνος και ο Μπλάζιτς. Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στο EMILEON SportCenter σε δύο γκρουπ (12.00 και 13.30).

Πηγή : www.panetolikos.gr

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Κωστούλας: «Βαριά η φανέλα του ΠΑΟΚ»

Κωστούλας: «Βαριά η φανέλα του ΠΑΟΚ» 

Ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Για την απόφαση της Αστυνομίας να μην επιτρέψει την παρουσία φίλων του ΠΑΟΚ στο ματς της Κυριακής (18/03), αλλά και για τον στόχο του Παναιτωλικού στο φετινό πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο Φώτης Κωστούλας. 

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Αγρινίου σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις» είπε αρχικά: ««Στόχος μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία. Ακολουθούν έξι πολύ δύσκολα παιχνίδια από τα οποία χρειάζεται να κερδίσουμε τα τρία. Θέλουμε οπωσδήποτε κάποιες νίκες για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει βαριά φανέλα και περιμένω να γίνει ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για το πρόβλημα με τα εισιτήρια, υπογράμμισε: «Το θέμα με τα εισιτήρια το συζητήσαμε. Θέλαμε να δώσουμε 250 εισιτήρια στον ΠΑΟΚ αλλά η αστυνομία δεν το επέτρεψε για την προστασία της πόλης».

Για το αν θα δώσει πριμ σε ενδεχόμενη επικράτηση επί του ΠΑΟΚ, δήλωσε: «Μετά από νίκες σε μεγάλα παιχνίδια δίνω 20.000 ευρώ πριμ. Το ίδιο θα ισχύσει και τώρα».

Πηγή : www.onsports.gr

Θεοδωρίδης: «Έχει δρόμο το Πρωτάθλημα»

 

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης μίλησε για την προσεχη αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει στο Πρωτάθλημα, ενώ στάθηκε στην καλή δουλειά που γίνεται στο σύλλογο του Αγρινίου.

Ο Θεοδωρίδης θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του και με δηλώσεις που έκανε στο «Αθλητικό Μετρόπολις», μίλησε για την αναμέτρηση, για την φετινή πορεία του «δικέφαλου του Βορρά», καθώς και για την παρουσία του στον Παναιτωλικό.

Ο Θεοδωρίδης δήλωσε:

Για την παρουσία του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα: «Ξεκινήσαμε καλά αλλά στη συνέχεια τα πράγματα δυσκόλεψαν. Κάναμε δύο πολύ σημαντικές νίκες με Ξάνθη και Εργοτέλη και πήραμε βαθιές ανάσες. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει γιατί υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα στο πρωτάθλημα».

Για το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ: «Ήμουν επί εποχής Γούμενου όπου τα πράγματα ήταν δύσκολα. Όποιος έφευγε τότε από την ομάδα γινόταν το μαύρο πρόβατο. Κρατάω όμως την κατάκτηση του κυπέλλου και τις όμορφες Ευρωπαικές στιγμές. Δεν είχα σκοπό να φύγω ποτέ από τον ΠΑΟΚ. Η διοίκηση τότε δεν είχε καλές σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές. Λυπάμαι που δεν ήμουν στον ΠΑΟΚ με άλλη διοίκηση. Ενημερώνομαι για την πορεία του ΠΑΟΚ. Μιλάω με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη με τον οποίο έχω καλή σχέση».

Για το πως αισθάνεται που παίζει στον Παναιτωλικό: «Στον Παναιτωλικό αισθάνομαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και με τις εγκαταστάσεις που υπάρχουν αλλά και με το σωστό τρόπο πληρωμών. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στον Παναιτωλικό και για αυτό πρέπει να μείνει στην κατηγορία».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει μια πορεία σταθερή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό οφείλεται στον βασικό κορμό που έχει μείνει ίδιος τα τελευταία χρόνια και στο ελληνικό στοιχείο που κυριαρχεί. Αυτά είναι τα δύο στοιχεία που κάνουν τον ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί. Είναι μια μεγάλη ομάδα με ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά όπως είναι ο Σαλπιγγίδης, ο Αθανασιάδης και άλλοι.Δεν στέκομαι στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Παίζει ρόλο και η τύχη πολλές φορές στο ποδόσφαιρο. Και εμείς είχαμε 25 τελικές ευκαιρίες με τη Δόξα αλλά χάσαμε. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο όπλο και αυτό είναι το γήπεδο του η Τούμπα».

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: «Φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ. Εμείς είμαστε μια απρόβλεπτη ομάδα. Είμαστε ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο. Τώρα βρίσκουμε τις ισορροπίες μας και τα πατήματα μας στο γήπεδο με το νέο προπονητή. Ωστόσο και εμείς θέλουμε τη νίκη. Είμαστε μια καλή ομάδα και θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγει δεύτερος: «Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ακριβώς τι θα γίνει. Δεν ξέρω τι χρειάζεται να κάνει ο ΠΑΟΚ για να κάνει το κάτι παραπάνω. Πιστεύω ότι θα είναι στις πρώτες θέσεις. Μπορεί κάποια στιγμή να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Βλέπω όμως πως ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί όλα τα χρόνια και αυτό οφείλεται στη σταθερότητα που υπάρχει στο διοικητικό κομμάτι . Απομένουν έξι παιχνίδια και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να καταφέρει να πιάσει τη δεύτερη θέση».

Για τον Άρη: «Είναι στενάχωρο για ομάδες που έχουν τόσο κόσμο να μη βρίσκονται εκεί που πρέπει. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε συνέχεια τον Ολυμπιακό να κατακτά τα πρωταθλήματα. Είναι κρίμα για ομάδες όπως είναι ο Άρης που έχει τόσο κόσμο να μη μπορεί να πρωταγωνιστεί. Το ευχάριστο είναι ότι ο Άρης επενδύει και πάλι σε νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ανέκαθεν ο Άρης κοιτούσε τους νεαρούς του αθλητές και τους προωθούσε. Αυτό είναι το σωστό. Να βγαίνουν ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα του».

Για το που επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του: «Δεν έχει σημασία που θα κλείσω την καριέρα μου. Ο στόχος μου είναι να μη πάθω κατάθλιψη όπως κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές όταν σταματάνε το ποδόσφαιρο».

Πηγή : www.gazzetta.gr

Τζενάμο: «Φταίμε και εμείς!»

Τζενάμο: «Φταίμε και εμείς!» 

Τα… όπλα για την σωτηρία του Παναιτωλικού αποκάλυψε με δηλώσεις του ο Λουίτζι Τζενάμο. «Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας και να μείνουμε στη μεγάλη κατηγορία», δεσμεύτηκε.

Η εντός έδρας νίκη της Κυριακής απέναντι στον Εργοτέλη έδωσε μια σημαντική βαθμολογική ανάσα στον Παναιτωλικό για την αποφυγή του υποβιβασμού του, ο… συναγερμός όμως δεν έληξε!

Οι απώλειες των προηγούμενων αγωνιστικών στο Αγρίνιο έφεραν στο χείλος του γκρεμού την ομάδα, όμως σύμφωνα με τον Λουίτζι Τζενάμο που μίλησε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» η αντεπίθεση παραμονής θα φέρει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Ήταν μια καλή ευκαιρία να εξαργυρώσουμε τη νίκη που κάναμε στην Ξάνθη κόντρα στην τοπική ομάδα. Μια ήττα θα χάλαγε την προσπάθεια που κάναμε. Γνωρίζαμε πως μέσα στην έδρα μας είχαμε τις δυνατότητες για το τρίποντο της νίκης» ήταν τα πρώτα λόγια του έμπειρου πορτιέρο και συνέχισε:

«Η ομάδα έχει ποιότητα και αυτή βγαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς όμως μόνοι μας φέραμε την κατάσταση αυτή. Οι απώλειες που είχαμε στην έδρα μας και ειδικότερα με αντιπάλους μας που είχαμε τους ίδιους στόχους, έφεραν τον Παναιτωλικό σε δύσκολη βαθμολογικά θέση. Όμως ποτέ δεν είναι αργά. Με όπλο το ρόστερ που έχουμε, σύμμαχο τον κόσμο και συμπαραστάτες διοίκηση και τεχνική ηγεσία θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας και να μείνουμε στη μεγάλη κατηγορία….».

«Δεν μπορείς να αλλάξεις 20 παίκτες…»
Η αντικατάσταση του Μπάμπη Τεννέ από τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο ήταν το ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσει η ομάδα και για τον έμπειρο πορτιέρο μια αλλαγή που έφερε έναν άλλον αέρα στον Παναιτωλικό.

«Από τη στιγμή που κάτι δεν πάει καλά σε μια ομάδα, αυτός που την πληρώνει πάντα είναι ο προπονητής. Δεν μπορείς να αλλάξεις 20 παίκτες. Ο προηγούμενος προπονητής έκανε πολύ καλή δουλειά απλά φαίνεται πως χρειάζονταν μια αλλαγή. Ο νέος τεχνικός έχει ρίξει βάρος στη ψυχολογία και το έμψυχο δυναμικό φαίνεται πια πιο αποφασισμένο μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Πηγή : www.onsports.gr

Γκόλιας: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια…»

Γκόλιας: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια…»

Τα πνευμόνια του με καθαρό αέρα… σωτηρίας γέμισε ο Παναιτωλικός μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες σύμφωνα με τον Βασίλη Γκόλια, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί μεταξύ άλλων στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και στην κοιλιά που έκαναν τα «καναρίνια» στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου.

«Υπήρχε πολύ άγχος εδώ και καιρό γιατί δεν μας πήγαιναν και τα αποτελέσματα. Μετά τις δύο τελευταίες νίκες πήγαν λίγο καλύτερα τα πράγματα», τόνισε αρχικά ο αμυντικός των Αγρινιωτών μιλώντας στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», για συμπληρώσει ερωτηθείς για το λόγο που ο Παναιτωλικός έφθασε να παλεύει για την παραμονή:

«Καταφέραμε και κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί και ο Εργοτέλης έχει τον ίδιο στόχο. Άλλαξαν κάποια πράγματα με τον κ. Λεμονή και βγήκε και στο γήπεδο αυτό. Θα πάει έτσι μέχρι το τέλος. Όλες οι ομάδες είναι κοντά. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά γιατί δεν έχουμε περιθώρια να κάνουμε κάτι άλλο. Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, όμως μετά κάναμε μια κοιλιά που μας πήρε από κάτω και τώρα συνεχίζουμε. Είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά προσπαθούμε να συνεχίσουμε».

Για τον κόσμο τέλος ο Γκόλιας σχολίασε: «Ο κόσμος από την αρχή ήταν κοντά μας. Εδώ ζουν για τις Κυριακές και τα παιχνίδια και έτσι θα συνεχίσουμε».

Πηγή : www.onsports.gr

Εκδρομή με ΠΑΟΚ οι Guerreros!


Ικανοποίηση για την νίκη επί του Εργοτέλη και χαμηλούς τόνους ενόψει ΠΑΟΚ διατηρούν οι φίλοι του Παναιτωλικού στην Αθήνα Guerreros που οργανώνουν εκδρομή για το Κυριακάτικο ματς στο Αγρίνιο!

Στο... μήνυμα τους οι Guerreros, μέσω του blog τους (http://guerrerosathens.blogspot.com) αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Η νίκη ήρθε σε μια σημαντική στιγμή για την ομάδα μας αλλά από σήμερα Δευτέρα δεν χωράνε πανηγυρισμοί.
Το μυαλό όλων μας είναι στο σημαντικό ματς με τον Παοκ τη Κυριακή και χρειάζεται από όλους ψυχραιμία,αυτοσυγκράτηση και προσήλωση στον στόχο μας.

Καλούμε όλα τα μέλη μας και τους φίλους του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ στην ΑΘΗΝΑ να είναι σε εγρήγορση και τη Κυριακή 18 Μαρτίου ΟΛΟΙ να δηλώσουμε συμμετοχή στην ΕΚΔΡΟΜΗ των GUERREROS για το ΑΓΡΙΝΙΟ.

Για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η παρουσία όλων στα γραφεία του συλλόγου τη Τετάρτη 14 Μαρτίου (στο γνωστό ωράριο λειτουργίας) για να προγραμματίσουμε-οργανώσουμε τις δράσεις μας.

Όπως επίσης για να ενημερωθούν τα μέλη των GUERREROS υπεύθυνα για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ομάδα σε όλα τα επίπεδα.
(Δηλώσεις συμμετοχής στην ΕΚΔΡΟΜΗ με Παοκ απαραίτητα έως Τετάρτη 14/3 λόγω της αυξημένης ζήτησης και συμμετοχής)
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - Σ.Φ.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 'GUERREROS».

Πηγή : www.gazzetta.gr

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες ο Κούσας

Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες ο Κούσας

Άσχημα ήταν τα… μαντάτα από τις εξετάσεις του Γιώργου Κούσα, καθώς υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός δράσης μέχρι και είκοσι μέρες.

Ο 30χρονος αμυντικός τραυματίστηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη κι έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Οι εξετάσεις έδειξαν πως δεν πρόκειται για ένα απλό διάστρεμμα, όπως έλπιζαν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού, αλλά τελικά πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό.

Ο Τάκης Λεμονής θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του για τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια των Αγρινιωτών χωρίς τον έμπειρο αμυντικό.

Πηγή : www.onsports.gr

Κανονικά ο Εντζενγκουέλε στον Παναιτωλικό

Κανονικά ο Εντζενγκουέλε στον Παναιτωλικό

Ένα ακόμη ευχάριστο γεγονός, μετά τη χθεσινή (11/03) νίκη επί του Εργοτέλη, ήρθε να προστεθεί στον Παναιτωλικό.

Ο Ουίλιαμ Εντζενγκουέλε πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας (12/03) και έτσι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Αντίθετα, οι Κουτρομάνος και Μπλάζιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ δεν πήρε μέρος στην προπόνηση ο Κούσας, ο οποίος θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν σε παιχνίδια με μπάλα σε μικρούς χώρους.

Την Τρίτη (13/03) οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού θα έχουν ρεπό, ενώ η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη στις 13:00.

Πηγή : www.onsports.gr

Χωρίς οπαδούς ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Χωρίς οπαδούς ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ έγινε τη Δευτέρα (12/3), με την αστυνομία να μπλοκάρει τη μετακίνηση των φίλων του «Δικεφάλου του Βορρά».

Τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησε στο Αγρίνιο ο υπεύθυνος ασφαλείας, Σάκης Τονουσίδης και μαζί με τους ανθρώπους του Παναιτωλικού, οι οποίοι ήταν θετικοί για να δοθούν εισιτήρια, προσπάθησαν να πείσουν τους επιτελείς της Αστυνομίας. Τα εισιτήρια που έδινε ο Παναιτωλικός ήταν 150, αλλά η αστυνομία απαγόρευσε οποιαδήποτε μετακίνηση, οργανωμένη ή μεμονωμένη.

Μιλώντας στο Libero 107,4, ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Παναγιώτης Μπεσίνης, επισήμανε: «Από κοινού ψάξαμε τον τρόπο για να φιλοξενηθούν φίλοι του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα λόγω της Αστυνομίας. Το γήπεδο έχει ιδιαιτερότητες και ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα έχοντας μεγαλύτερες ανάγκες. Εμείς μπορούσαμε να δώσουμε περίπου 150 εισιτήρια και θυσιάζοντας ταυτοχρόνως 500 θέσεις για νεκρές ζώνες και ασφάλεια. Το γήπεδο μας δεν έχει κάγκελα και έχει συγκεκριμένες δυνατότητες. Με συνεργασία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε. Η αστυνομία για τους δικούς της λόγους, επιμένει στη θέση της. Εμείς δε δίνουμε παντού εισιτήρια και αυτό θα γινόταν με τον ΠΑΟΚ επειδή έχουμε καλή σχέση. Ήταν κατηγορηματική η άρνηση της Αστυνομίας.

Έχουμε γήπεδο 6.500 θέσεων και έχουν διατεθεί μέσω διαρκείας 4.500 εισιτήρια. Υπάρχει αυξημένη ζήτηση και από ντόπιους για αυτό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θα είναι γεμάτο την Κυριακή το γήπεδο».

Πηγή : www.onsports.gr

Λεμονής: «Σκληρή δουλειά για την παραμονή του Παναιτωλικού»

Λεμονής: «Σκληρή δουλειά για την παραμονή του Παναιτωλικού»

Μέσα από τη σκληρή δουλειά θα έρθει η παραμονή του Παναιτωλικού στη Super League, όπως τόνισε ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος άφησε αιχμές για ότι γινόταν στο Αγρίνιο, πριν αυτός αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

«Ήταν γρήγορα τα πράγματα όταν ήρθα, είχαμε συνεχόμενα ματς. Ήταν δύσκολα. Όταν μπήκαμε σε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα, δουλέψαμε καλύτερα. Είναι δύσκολη περίοδος, δεν εξαρτόμαστε μόνο από τα δικά μας αποτελέσματα, αλλά και των άλλων ομάδων», είπε αρχικά για τον Παναιτωλικό ο Τάκης Λεμονής, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM».

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στην αγωνιστική ανάταση του Άγγελου Χαριστέα: «Έγιναν αρκετά πράγματα που ήταν δύσκολα για τον Άγγελο και την υπόλοιπη ομάδα. Στη συνέχεια ο κόσμος κατάλαβε πως δεν λύνονται έτσι οι παρεξηγήσεις. Αρχίσαμε μετά να δουλεύουμε και με το κλίμα στα αποδυτήρια. Θέλω να υπενθυμίσω ότι είμαστε σε δύσκολη θέση. Μας δίνει αυτοπεποίθηση ότι κερδίσαμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια».

Σε ερώτηση για το όριο που πιστεύει ότι θα πρέπει να πιάσει η ομάδα του για να παραμείνει στην κατηγορία, τόνισε: «Αν κάνουμε υπολογισμούς θα χαθούμε. Ούτε όριο μπορούμε να βάλουμε. Τα χθεσινά αποτελέσματα ανέβασαν τον συντελεστή. Δημιούργησαν μεγαλύτερο όριο».

Παράλληλα, άφησε αιχμές για τη δουλειά που γινόταν πριν στον Παναιτωλικό: «Δεν είναι της ώρας να μιλήσουμε για αυτό το θέμα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται. Δεν νομίζω ότι δεν υπάρχει εξήγηση και δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Είναι συνδυασμός πραγμάτων».

Αναφερόμενος στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, πάλι στο Αγρίνιο, είπε: «Σίγουρα θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα. Χθες γνωρίζαμε τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων και ότι δεν ευνοούσαν. Ξέραμε ότι θα μπαίναμε σε περιπέτειες αν δεν κερδίζαμε. Προσπαθήσαμε να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μόνο σε μας. Και οι δύο ομάδες ήταν ζορισμένες. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή την πίεση».

Ενώ για το αν θεωρεί ότι υπάρχουν ομάδες που αδικούνται από τη βαθμολογική τους θέση, τόνισε: «Και εμείς και ο Εργοτέλης φαίνεται ότι έχουμε πολλές ομοιότητες. Είχαμε άλλους στόχους στον πρώτο γύρο και ξαφνικά είμαστε σε δύσκολη θέση».

Τέλος, για την εντύπωση που έχει αποκομίσει από τις μέρες της παραμονής του στο Αγρίνιο, τόνισε: «Είμαι υπέρ της άποψης ότι όλα μπορούν να βελτιωθούν. Είχα ακούσει πολύ καλά πράγματα για τους ανθρώπους και τις εγκαταστάσεις, αλλά αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι η παραμονή. Μετά υπάρχει χρόνος για βελτιώσεις. Έχει γίνει τρομερή προσπάθεια από τον κόσμο, τη διοίκηση και το ΔΣ για να ανέβει η ομάδα στην κατηγορία, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Χρειάζεται επαγρύπνηση και να δουλεύουμε σωστά».

Πηγή : www.onsports.gr

Στην έξοδο οι… ξενύχτηδες Βιντάλ, Μπράντι

Στην έξοδο οι… ξενύχτηδες Βιντάλ, Μπράντι

Παρελθόν πριν κάνουν ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναιτωλικού αναμένεται να αποτελέσουν οι Βιντάλ και Μπράντι.

Οι δύο παίκτες που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο κλήθηκαν σε απολογία από τη διοίκηση των «καναρινιών» για την κακή τους κακή εξωγηπεδική ζωή, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως είναι επιρρεπείς στα ξενύχτια. Μάλιστα, πρόθεση της ΠΑΕ είναι να τους λύσει τα συμβόλαια, καθώς δε φαίνεται να υπολογίζονται στα πλάνα του Τάκη Λεμονή για τα τελευταία έξι παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Πηγή : www.onsports.gr

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Καμαρά: «Είναι μια φανταστική νίκη»

Καμαρά: «Είναι μια φανταστική νίκη»

Αισιόδοξος ότι ο Παναιτωλικός θα καταφέρει να παραμείνει στη Super League, εμφανίστηκε ο Ανρί Καμαρά, μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη, ο οποίος χαρακτήρισε φανταστική τη νίκη της ομάδας του με 2-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καμαρά:

«Είναι μια φανταστική νίκη. Όλοι δουλέψαμε πολύ σκληρά. Είμαι χαρούμενος για την απόδοση της ομάδας και για μένα που κατάφερα να σκοράρω. Αυτή η νίκη είναι πολύ καλή για το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι γιατί όλοι δούλεψαν σκληρά. Όλη την εβδομάδα είχαμε προπονηθεί πολύ καλά και αυτός ήταν ο λόγος που σήμερα βγήκε όλο αυτό στο γήπεδο».

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει πως οι παίκτες αφομοιώνουν τη δουλειά του Τάκη Λεμονή, ο Καμαρά είπε πως αυτό συμβαίνει, ενώ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί και για την υπόθεση της παραμονής, τόνισε:

«Είναι μεγάλο παιχνίδι αυτό της επόμενης εβδομάδας και αυτή η νίκη που πετύχαμε σήμερα, είναι πολύ καλή για εμάς. Αν πάλι όλοι δουλέψουμε σκληρά αυτή την εβδομάδα, όπως την προηγούμενη, νομίζω πως μπορούμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αν η ομάδα παίξει όπως σήμερα, πιστεύω ότι θα παραμείνει στην κατηγορία».

Πηγή : www.onsports.gr

Χαριστέας: «Κάθε παιχνίδι και τελικός»

Χαριστέας: «Κάθε παιχνίδι και τελικός»

Την ικανοποίησή του για τη νίκη του Παναιτωλικού, αλλά για την καλή του απόδοση, εξέφρασε ο Άγγελος Χαριστέας, μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη.

Ο διεθνής άσος, υποστήριξε πως η διακοπή ωφέλησε την ομάδα του Αγρινίου, τονίζοντας πως από δω και πέρα κάθε παιχνίδι θα είναι ένας τελικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγελου Χαριστέα:

«Είναι πολύ θετικό το ότι γυρίσαμε στις νίκες, στην έδρα μας, μετά από αρκετό χρονικό διάστημα και αρκετά ατυχή αποτελέσματα. Πιστεύω ότι αρχίζουμε και πατάμε καλύτερα σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο τις τελευταίες εβδομάδες. Μας βοήθησε πολύ το ότι δεν παίξαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτή η διακοπή μας έκανε καλό. Δουλέψαμε με τον καινούργιο προπονητή σε πάρα πολλά πράγματα. Είμαι χαρούμενος που πήραμε τους τρεις βαθμούς και ανασάναμε λιγάκι.Για εμάς μέχρι το τέλος θα πρέπει κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε σαν τελικό, όπως σήμερα και όποτε παίζουμε στην έδρα μας όπως θα γίνει και την επόμενη εβδομάδα, χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας».

Ερωτηθείς να σχολιάσει την απόδοσή του, είπε:

«Το χρωστούσα αυτό στον εαυτό μου και στον κόσμο, να γυρίσω και στα γκολ. Είχα αρκετό διάστημα να σκοράρω. Φυσικά για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι επανήλθα στα γκολ και στις καλές εμφανίσεις. Αυτό που θέλω είναι και στα επόμενα παιχνίδια που απομένουν να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, για να βοηθήσω την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι πολύ σημαντικό. Εύχομαι να συνεχίσω έτσι».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, τόνισε:

«Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Από δω και πέρα, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, ούτως ή άλλως. Ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετική. Πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα με την ψυχολογία που έχουμε τώρα, να το παλέψουμε το παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να πάρουμε τη νίκη. Από δω και πέρα πρέπει να παίρνουμε πόντο, ή πόντους σε κάθε παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να παίξουμε όπως παίξαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες σαν ομάδα, όλοι μαζί και πιστεύω ότι έχουμε τις πιθανότητες να κάνουμε κάτι καλό».

Πηγή : www.onsports.gr

Λεμονής: «Να χαμογελάσουμε στο τέλος»

Λεμονής: «Να χαμογελάσουμε στο τέλος»

Σημαντική θεωρεί ο Τάκης Λεμονής τη νίκη του Παναιτωλικού κόντρα στον Εργοτέλη, όμως τόνισε πως στο τέλος θα κριθεί η παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Τάκης Λεμονής μετά τη λήξη του ματς:

«Έχουμε βρεί έναν καλύτερο ρυθμό σαν ομάδα. Βέβαια, το θέμα είναι οι νίκες και η σημερινή νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική. Είμαστε ένα γκρουπ ομάδων που θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για την παραμονή. Ξεπεράσαμε τις δύσκολες καταστάσεις και έχει ανέβει η ψυχολογία μας. Μπορεί να επανήλθε το χαμόγελο με αυτή τη νίκη, όμως ελπίζω να χαμογελάσουμε στο τέλος», τόνισε ο προπονητής του Παναιτωλικού.

Πηγή : www.onsports.gr