Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Λεμονής: «Ματς χωρίς γυρισμό...»


Για την καθοριστική σημασία των επόμενων παιχνιδιών του Παναιτωλικού μίλησε ο Τάκης Λεμονής, ζητώντας απ' τους παίκτες του καθαρό μυαλό.

Ο τεχνικός των Αγρινιωτών υποστήριξε στην κάμερα της Νova αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο ενόψει της αυριανής αναμέτρησης,ε είναι το πως θα παραταχθεί η δική του ομάδα και λιγότερο ο Εργοτέλης, ενώ τόνισε πως την παραμονή στην κατηγορία τη δίνει ένας συνδυασμός πραγμάτων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Λεμονή:

Για τα δύσκολα παιχνίδια του Παναιτωλικού: «Όλα τα ματς είναι χωρίς γυρισμό για εμάς και το ίδιο ισχύει και για τον Εργοτέλη. Ξεκινήσαμε με μγάλα όνειρα φέτος, όπως και ο αντίπαλός μας, που είχε βλέψεις για Ευρώπη. Είχαμε και οι δύο περισσότερες βλέψεις όμως αυτή τη στιγμή παλεύουμε για την παραμονή μας στην κατηγορία».

Σχετικά με το ποιο είναι το στοιχείο που θα εστιάσει την προσοχή του στο αυριανό ματς: «Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι να έχουμε καθαρό μυαλό κατά τη διάρκεια του αγώνα. Και στη Ξάνθη κάναμε καλό παιχνίδι θέσεων, μπορεί να μην ήμασταν απειλητικοί, όμως δεν κινδυνεύσαμε και ιδιαίτερα. Στην επανάληψη όμως είχαμε την ψυχολογία για να κρατήσουμε τη νίκη».

Για τον παράγοντα της ψυχολογίας μετά τη νίκη στην Ξάνθη: «Η ψυχολογία πάντα εξαρτάται απ' το αποτέλεσμα. Εμείς είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα με την Ξάνθη, χαμογελάσαμε, όμως αυτό δεν λέει τίποτα άλλο. Ο συνδυασμός πραγμάτων είναι αυτός που θα καθορίσει την παραμονή της κάθε ομάδας στην κατηγορία».

Σχετικά με το αν έχει εστιάσει την προσοχή του σε συγκεκριμένους παίκτες του Εργοτέλη: «Ναι σίγουρα αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι και μία ομάδα με τον ίδιο προπονητή για πολλά χρόνια. Είναι ένας πολύ καλός και υπολογίσιμος αντίπαλος. Και μόνο το γεγονός πως ξεκίνησε τη σεζόν με βλέψεις για Ευρώπη, το μαρτυράει. Εμείς δουλέψαμε τις τελευταίες 2-3 ημέρες για τον τρόπο που θα παίξουμε κι επισημάναμε τα δυνατά σημεία του Εργοτέλη. Όμως εστιάζω πιο πολύ στο πως θα μπούμε εμείς μέσα στο γήπεδο».

Για το αν περιμένει ένα σφιχτό παιχνίδι: «Ποτέ δεν το ξέρεις αυτό. Μπορεί στο πρώτο πεντάλεπτο να μπει κάποιο γκολ, να έρθει κάποια αποβολή. Έτσι αλλάζουν τ' αγωνιστικά πλάνα της κάθε ομάδας, οπότε δεν μπορείς να το πεις αυτό. Ξέρουμε και οι δύο όμως ένα πλάνο πάνω στο οποίο κια θα κινηθούμε».

Πηγή : www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου