Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

«Ο Μπλάζιτς είναι καλύτερος»


Ο Μπόμπαν Μπάικοβιτς του Ερυθρού Αστέρα βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και το gazzetta.gr ζήτησε την άποψη κορυφαίου Μαυροβούνιου δημοσιογράφου, που τόνισε ότι ο Μπλάζιτς του Παναιτωλικού είναι καλύτερος!

Δημοσιεύματα από την Σερβία αναφέρουν ότι ο τερματοφύλακας του Ερυθρού Αστέρα Μπόμπαν Μπάικοβιτς ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Ο Μαυροβούνιος πορτιέρο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και στην Σερβία αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες ίσως προσπαθήσουν να τον κλείσουν για το καλοκαίρι. Ο 26χρονος πορτιέρο δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό και το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Μίλος Άντιτς συνάδελφο από το Μαυροβούνιο που γνωρίζει καλά τον Μπάικοβιτς.

«Ο Μπάικοβιτς είναι 26 ετών και εδώ και ενάμιση χρόνο αγωνίζεται βασικός στον Ερυθρό Αστέρα. Την περσινή χρονιά ήταν πολύ καλός πραγματοποιώντας ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις», ήταν το αρχικό σχόλιο του Άντιτς για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Έχει γεννηθεί στην Τσετίνγιε του Μαυροβουνίου και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της πόλης του την Λόβτσεν. Σε ηλικία 18 ετών το 2003 μετακόμισε στο Βελιγράδι και τον Ερυθρό Αστέρα ο οποίος τον παραχωρούσε δεξιά και αριστερά δανεικό. Μπορεί να μην είναι ο πιο ταλαντούχος τερματοφύλακας του κόσμου, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια έχει βελτιωθεί πολύ, δουλεύει αρκετά και αυτό οφείλεται στον προπονητή του τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι ο οποίος του έδωσε την ευκαιρία και ο ίδιος την εκμεταλλεύτηκε».

Το ενδιαφέρον για τον Μπάικοβιτς αφορά τον χαρακτήρα του αφού όπως μας δηλώνει ο Άντιτς είναι λίγο περίεργος. «Σαν άνθρωπος είναι λίγο περίεργος. Έχει κάνει ένα τεράστιο τατουάζ μπροστά στο σώμα του, ενώ όπως δήλωνε ήθελε να κάνει τον ίδιο τον προπονητή του Προσινέτσκι επειδή του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ και ο ίδιος παρότι Μαυροβούνιος είχε εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί με την εθνική Σερβίας.  Γενικότερα τα πρώτα χρόνια που δεν αγωνιζόταν στην ομάδα δεν έκανε και την καλύτερη ζωή, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που τον είχαν πιάσει να ξενυχτάει. Βέβαια, τώρα έχει σοβαρευτεί  και αυτά ανήκουν στο παρελθόν».

Τέλος, για το αν αξίζει ο Μπάικοβιτς να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό ο Άντιτς δήλωσε χαρακτηριστικά.«Δεν ξέρω αν αξίζει να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, άλλωστε δεν γνωρίζω και το επίπεδο των τερματοφυλάκων που έχει αλλά μπορώ να πω με σιγουριά το εξής. Ο Μπλάζιτς που είναι επίσης Μαυροβούνιος και αγωνίζεται στην Ελλάδα και στον Παναιτωλικό είναι καλύτερος του».

Πηγή : www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου