Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Τέλος ο Μπαμόγκο, πρόταση διαζυγίου στον Καμαρά!

Τέλος ο Μπαμόγκο, πρόταση διαζυγίου στον Καμαρά!

Το πρώτο θύμα των εκκαθαρίσεων στον Παναιτωλικό, ακούει στο ονοματεπώνυμο, Χαμπίμπ Μπαμόγκο! Οπως αποκάλυψε το Onsports την περασμένη Πέμπτη(1/12) και διαψεύστηκε (!) από κύκλους της ΠΑΕ, οι δύο πλευρές ξεκίνησαν τις τελευταίες ημέρες επαφές για την λύση της συνεργασίας τους!

Τελικά και αφού βρέθηκε η χρυσή τομή, ο 29χρονος επιθετικός υπέγραψε σήμερα (6/12) την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίο του. Ο χορός των πρόωρων διαζυγίων ωστόσο, μόλις ξεκίνησε στο Αγρίνιο, αφού θα υπάρξει και συνέχεια ενδεχομένως ακόμη και με παίκτες φαινομενικά υπεράνω πάσης υποψίας!

«Ο Χαμπίμπ Μπαμόγκο έλυσε σήμερα κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό. Τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συνεργασία και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα…» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός, μέσω της οποίας έπεσαν οι τίτλοι τέλους στην ολιγόμηνη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή από την Μπουρκίνα Φάσο.

Παρότι το περασμένο καλοκαίρι η μεταγραφή του Μπαμόγκο προκάλεσε μεγάλο θόρυβο (λόγω του πλούσιου βιογραφικού που συνόδευε τον άλλοτε άσο της Μαρσέιγ) ο παίκτης δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον και στην περίπτωση του, κολλάει γάντι το «πέρασε και δεν ακούμπησε».

Με την φανέλα του Παναιτωλικού είχε τέσσερις συμμετοχές, με συνολικό χρόνο συμμετοχής μόλις 54 λεπτά (χωρίς κανένα γκολ) νούμερα τα οποία καταδεικνύουν την μηδαμινή προσφορά του. Ετσι φτάσαμε στο πρόωρο διαζύγιο που μάλλον λύτρωσε και τις δύο πλευρές, αφού και ο ποδοσφαιριστής κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος ήταν από την παραμονή του στο Αγρίνιο.

Οπως προαναφέραμε όμως τα διαζύγια δεν θα σταματήσουν εδώ . Ο Χάρης Παππάς - όπως επίσης έγραψε το Onsports -έχει συμφωνήσει για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του, ενώ τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν και οι Τάσος Δέντσας, Μουχαμαντού Σέγε και Βαλερί Μεζάκ. Αλλού όμως θα σκάσει η μεγάλη «βόμβα», έτσι και τελικά ο παίκτης συμφωνήσει να αποχωρήσει έξι μήνες πριν από την λήξη του συμβολαίου του με τα «καναρίνια».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports, οι Αγρινιώτες επικοινώνησαν προ ημερών με τον ατζέντη του Ανρί Καμαρά, του εξέφρασαν την επιθυμία τους να χωρίσουν με τον Σενεγαλέζο επιθετικό και του ζήτησαν να ψάξουν να βρουν ομάδα. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι ο Μπάμπης Τεννές δεν θα υπολογίζει τον 34χρονο ποδοσφαιριστή, για όσο διάστημα παραμένει στην ομάδα, ακόμη και μέχρι την λήξη της χρονιάς.

Το εκρηκτικό ξεκίνημα του Καμαρά στην κούρσα του πρωταθλήματος, δεν συνοδεύτηκε από ανάλογη συνέχεια. Ο Αφρικανός παίκτης βρίσκεται σε πτωτική πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ τα διάφορά προβλήματα (μικρά και μεγάλα) που έχει δημιουργήσει κατά καιρούς με τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά του, ωρίμασαν στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας την ιδέα της πρόωρης διακοπής της συνεργασίας τους.

Από την πλευρά του ο κοσμογυρισμένος Καμαρά παρότι από την πρώτη στιγμή δεν δήλωσε ενθουσιασμένος από τους χαμηλούς ρυθμούς ζωής στην πόλη του Αγρινίου, έχει αρχίσει πλέον και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα μετά την πρόταση των ανθρώπων του Παναιτωλικού να πάνε σε διαζύγιο μεσούσης της τρέχουσας σεζόν…

Πηγή : www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου