Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Πάρντο για τον «άσο»!


Όσα δεν έκαναν τον τελευταίο μήνα, είναι διατεθειμένοι να κάνουν στο Αγρίνιο το τριήμερο που έρχεται στο μεταγραφικό τομέα...
Μετά το φιλικό του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή αποφάσισαν να επισπεύσουν τις διαδικασίες και αυτό που προκύπτει είναι πως μέχρι την Τετάρτη θα έχουν αποκτηθεί τρεις ποδοσφαιριστές!

Πάρντο για τον «άσο»!

Ο ένας, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, αναμένεται να είναι ο Φεράν Κορομίνας. Ο Παναιτωλικός καλύπτει πλήρως τις εγγυήσεις του 28χρονου μεσοεπιθετικού, για τον οποίο απομένουν τα τυπικά ώστε να μείνει ελεύθερος από την Εσπανιόλ.
Ο δεύτερος δεν αποκλείεται να είναι ο Ούρκο Πάρντο! Ο 28χρονος Βελγοϊσπανός κίπερ, που πέρυσι υπερασπιζόταν τα καρέ του πρωταθλητή Ολυμπιακού, έχει επιστρέψει στη Ραπίντ Βουκουρεστίου στην οποία και ανήκει, συμμετέχει στις προπονήσεις της, αλλά εξακολουθεί να αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
Αλλωστε οι Ρουμάνοι δεν μπορούν να καλύψουν το υψηλό συμβόλαιό του, με αποτέλεσμα ο Πάρντο να βρίσκεται στο ψάξιμο και να συζητά με ομάδες, ανάμεσά τους και ο Παναιτωλικός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του προσφέρει συμβόλαιο το οποίο αγγίζει τις 250.000 ευρώ ετησίως. Ο Πάρντο μαζί με τον Φερνάντες είναι οι δυο τερματοφύλακες που έχουν απομείνει στα πιτς και συναγωνίζονται μεταξύ τους. Ο Φερνάντες είναι πιο προσιτός οικονομικά, όμως ο Πάρντο θεωρείται ο πιο κατάλληλος.
Η τρίτη μεταγραφή δεν αποκλείεται να αποτελεί έκπληξη (χθεσινά δημοσιεύματα από την Ισπανία ανέφεραν πως οι Σμίλιανιτς και Μαρτίνες της Εσπανιόλ αναζητούν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους), ενώ παρά το προσωρινό «κόλλημα» αναμένεται να τελειώσει θετικά και η μεταγραφή του Στέφανου Σιόντη.
Τρία φιλικά κλείστηκαν μέσα στον Αύγουστο. Στις 7 με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στις 10 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και στις 12 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ή στην Παιανία. Επίσης, το τετραήμερο 17/8-21/8 αναμένεται να δοθούν φιλικά στη Θεσσαλονίκη με αντιπάλους τον Αρη και τον ΠΑΟΚ.
Πηγή : www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου