Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Κόκκινο για Κορομίνας

Κόκκινο για Κορομίνας


Το θερμόμετρο στο Αγρίνιο χτυπά «κόκκινο» όχι μόνο λόγω των 40 βαθμών αλλά και λόγω της αναμονής για τον Φεράν Κορομίνας!

Ο Παναιτωλικός εξακολουθεί να το «παλεύει», περιμένοντας βασικά τις συζητήσεις που κάνει ο 28χρονος μεσοεπιθετικός με τη διοίκηση της Εσπανιόλ (έχουν ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο), ώστε να μείνει ελεύθερος.


Ο παίκτης προσπαθεί να καρπωθεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο συμβόλαιό του και να αποχωρήσει, σε αντίθεση με την Εσπανιόλ, που χωρίς να τον υπολογίζει στα πλάνα της, θέλει να απαλλαγεί «αναίμακτα» από τον ίδιο και, αν μπορέσει, να αρπάξει κάτι από τον ενδιαφερόμενο, εν προκειμένω από τον Παναιτωλικό.

Φυσικά τα «καναρίνια» πέρα από τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή (υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία) δεν φέρεται να είναι διατεθειμένα να κάνουν άλλου είδους ανοίγματα δίνοντας μία ακόμη διορία στην πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Το έψαξε για Μαρτίνες

Εναν ακόμη παίκτη από την Εσπανιόλ είχαν βάλει στο στόχαστρό τους οι Αγρινιώτες. Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για τον 28χρονο Αργεντινό αμυντικό χαφ Ρομάν Μαρτίνες (το όνομά του «έπαιξε» για Ολυμπιακό), ο οποίος τα δυο τελευταία χρόνια είχε δοθεί και αυτός δανεικός σε Τενερίφη και Τίγκρε αντίστοιχα, αφού δεν υπολογιζόταν από τον προπονητή Μαουρίτσιο Ποκετίνο.
Τελικά, ο δανεισμός του στην Τίγκρε θα συνεχιστεί και τη νέα περίοδο, γι' αυτόν το λόγο και ο Παναιτωλικός έκανε στροφή στην περίπτωση του 23χρονου Γάλλου Γκραντί Ενγκόι. Ο Ενγκόι είναι σαφώς πιο εύκολη περίπτωση κι αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο, θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας.
ΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
Πηγή : www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου