Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Χάβος: ”Πήγαμε να βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας”

Εικόνα 154

Χαμογελαστός και ευδιάθετος ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη της ομάδας τουεπί της Παναχαϊκής. Λογικό μετά τα 12 ματς αήττητου σερί. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι στενοχωρημένος, γιατί ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να πάρει πανηγυρικό χαρακτήρα και πήγαμε να βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας. Σημαντικό βέβαια ότι πήραμε τους 3 βαθμούς της νίκης. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Χωρίς καμία ευκαιρία από την Παναχαϊκή, φάγαμε 3 γκολ. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράστασή του που γέμισε το γήπεδο. Κοιτάμε την συνέχεια. Φάγαμε γκολ από αυτογκόλ και στο δεύτερο φοβήθηκε ο Μελισσάς μην κάνει φάουλ και πάρει δεύτερη κίτρινη κάρτα. “Από το κάθε παιχνίδι δεν κρατάς μόνο τα θετικά. Κρατάς τα αρνητικά και τα δουλεύεις στην προπόνηση. Δεν έχτισα εγώ αυτή την ομάδα και προσπαθώ με κάθε τρόπο να βλέπω το συμφέρον της. Σε κάθε παιχνίδι βάζω πάντα τους 11 καλύτερους. Αν δεν γινόταν το 3-1 πριν το ημίχρονο, θα κερδίζαμε πολύ πιο άνετα. Ο Παναιτωλικός είναι μεγάλη ομάδα και έχει πίεση, αλλά δουλεύουμε για να ανταποκρινόμαστε όλοι σε αυτή την πίεση.»

Σε ερώτηση για τον Ιορδασνίδη απαντησε: «Ο Ιορδανίδης έχει καλά τεχνικά στοιχεία, αλλά δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση για να τον βοηθήσουμε σε θέματα τακτικής»

Τον λόγο έπειτα  πήρε ο Γιώργος Κούσας: “Μπήκαμε δυνατά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο χαλαρώσαμε και δεχτήκαμε ένα ανόητο δεύτερο γκολ. “Βάλαμε την Παναχαϊκή ξανά στο παιχνίδι με τα λάθη μας, τα οποία θέλουμε να μην ξανακάνουμε. Πάμε παντού για νίκες. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία τους, μας δίνει δύναμη”.

Πηγή: allsportsagrinio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου