Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Καραγεωργίου: «Όποιος δε μπορεί να φύγει»

Καραγεωργίου: «Όποιος δε μπορεί να φύγει» | onsports.gr

Τόσο σκληρός, όσο και κυνικός εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα με 3-0 από τη Νίκη Βόλου, ο προπονητής του Παναιτωλικού, Νίκος Καραγεωργίου.

Αναλυτικά τόνισε στη συνέντευξη Τύπου:

«Όποιος δεν μπορεί να προσαρμοστεί, δεν έχει θέση στην ομάδα. Πολλά μπορεί να πει κάποιος για το παιχνίδι, όμως από την πλευρά μόνο της Νίκης Βόλου. Ήρθαμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά μάλλον μείναμε πάνω ψηλά στα βουνά. Δεν είχαμε πάθος και γενικά δεν βρεθήκαμε στο γήπεδο. Η νίκη του αντιπάλου είναι δίκαιη. Είχαμε προετοιμαστεί γι' αυτό το παιχνίδι, ξέραμε τις δυσκολίες του αλλά δεν μπήκαμε καν στο γήπεδο», είπε αρχικά ο Καραγεωργίου και πρόσθεσε:

«Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε την κατάσταση και με τα νέα παιδιά που θα έρθουν. Δεν είμαι ευχαριστημένος από κανέναν. Όποιος δεν μπορεί να προσαρμοστεί δεν μπορεί να έχει θέση στην ομάδα. Συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου και όλοι μας με εξαίρεση τον Τζούνιορ και τον Μύγα δεν μπήκαμε καν στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε την κατάσταση. Μια ομάδα που διεκδικεί την άνοδο δεν μπορεί να έχει τέτοια εμφάνιση. Εμείς δεν θέλαμε σήμερα να διεκδικήσουμε τίποτα».

Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου