Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Κωστούλας: Οι ψευτοδικαστές της ΕΠΟ!


Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα μέχρι την τελική δικαίωση του Παναιτωλικού, είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας που για ακόμη μια φορά καταφέρθηκε κατά της ΕΠΟ για το... μαγείρεμα όσο αφορά την ένσταση που κατέθεσαν οι Αγρινιώτες!

Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στην ΕΡΑ Σπορ το απόγευμα της Δευτέρας ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Αγρινίου τόνισε μεταξύ άλλων: «Το σκεπτικό της απόρριψης της ένστασής μας ήταν από τον Κουρίδη, το νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, είναι ημιμαθής και εμπαθής.

Αυτές οι ομάδες για τις οποίες κάναμε την ένσταση έκαναν ψευδείς δηλώσεις πως δεν οφείλουν πουθενά και δεν χρωστάνε για να κάνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο.

Αυτό για μας είναι σαν πλαστογραφία. Στις επιτροπές δεν πάνε με το δίκιο, γιατί, αν πάνε, θα χάσουν τη δουλειά τους, είναι δικηγόροι, υπάλληλοι της ΕΠΟ…

Ρεζίλι έγιναν με τις αποφάσεις που έβγαλαν για οποιονδήποτε έχει τελειώσει ένα εξάμηνο Νομικής. Σαν νομικός ο Πιλάβιος θα έπρεπε να έχει τόσο δα τσίπα και να πει τι κάνετε εδώ… Από εκεί και πέρα, ο Κουρίδης τα μαγειρεύει όλα. Το αυτοδιοίκητο έχει γίνει αυτοδικτατορικό στο ποδόσφαιρο».

Όσο για το τι θα κάνει από εδώ και πέρα ο Παναιτωλικός, ο οποίος θα παίζει στη Β’ Εθνική, ο Κωστούλας επισήμανε: «Υπάρχει περίπτωση να πάμε στα δικαστήρια και θα πάμε… Θα κάνω μηνύσεις και αγωγές. Πέρσι η ίδια επιτροπή για πλαστογραφία έριξε τον Ηρακλή, περίμενα πως θα γινόταν κάτι αντίστοιχο φέτος… Με το ίδιο σκεπτικό, έλεος! Δεν πρόκειται να περιμένουμε τους ψευτοδικαστές της ΕΠΟ. Ρίξτε μας στη Δ’, αλλά να ξέρουν πως θα δικαιωθούμε, σε δύο χρόνια θα είμαστε πάλι εδώ».

Πηγή : www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου