Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

«Αγρινιώτης» και ο Κολί!


Παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε και δεν τον άφησε να πάρει μέρος στα φιλικά προετοιμασίας ο Σουλεϊμάν Κολί αποκτήθηκε από τον Παναιτωλικό.

Ο νεαρός Σενεγαλέζος επιθετικός έπεισε τον Νίκο Καραγεωργίου για της δυνατότητες του και έτσι ο έμπειρος τεχνικός... άναψε πράσινο για την απόκτηση του! Όπως όλα δείχνουν ο Κολί είναι και η τελευταία μεταγραφή για τον Παναιτωλικό στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο!

Πηγή : www.gazzetta.gr

Ο Κοντογιάννης στους Κ20 του Παναιτωλικού



Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Κοντογιάννη στον Παναιτωλικό και στους    Κ20 απο την Ακαδημία Μεσολογγίου κ Παλιάτσας σημερα 29-08-2012 μετά απο μια βδομάδα δοκιμών απο τον προπονητή του Παναιτωλικού κ.Νταλακούρα Γιάννη, οποιος εδωσε το πρασινο φως για την αποκτηση του.

Δηλώσεις Παίκτη:

"Ευχαριστώ τον Παναιτωλικό και τον κύριο Νταλακούρα Γιάννη για την ευκαιρία που μου έδωσε να  γίνω μέλος της ομαδας. Υπόσχομαι  οτι δουλευωντας θα δικαιώσω αυτή την επιλογή τους.
Ακολούθως θέλω να ευχαριστήσω ολους τους προπονητές μου εώς τώρα και τον Κ.Χρήστο Ζαμπάτη που συνεργαστήκαμε την περσινή σεζόν  στην Ακαδημία Μεσολογγίου επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον διευθηντή της Ακαδημίας Μεσολογγίου κ. Παλιάτσας για οτι έχει κάνει για μένα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογενειά μου για την στήριξη που μου παρέχει".

Πηγή : www.aitosports.gr

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Κωστούλας: «Όλα είναι παράλογα»

Κωστούλας: «Όλα είναι παράλογα»

Αντίθετος με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Αγρινίου μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Insiders» για τις ομάδες που… ψάχνουν ακόμα κατηγορία, αλλά και για τα όσα έχουν κατά καιρούς ειπωθεί σε συνεδριάσεις των αρχών.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν μια ακόμα μπερδεμένη και παράλογη ημέρα. Δεν θα έπρεπε να συζητάμε καθόλου να λέμε για τις ομάδες και που θα παίζουν. Δεν ανήκει σε εμάς αυτή η αρμοδιότητα. 

Ποτέ δεν έχει γίνει σοβαρή κουβέντα για το ποδόσφαιρο. Όλοι λένε να φτιάξουμε μια οργάνωση με κανόνες και κανονισμούς, αλλά ποτέ δεν γίνεται τίποτα. Είναι παράλογο να λειτουργεί μια εταιρία με αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρουμε που είμαστε τι λεφτά θα δώσουμε δεν ξέρουμε με ποιους κανόνες θα δουλέψουμε την επόμενη χρονιά. 

Εμείς αποφασίζουμε αλλά μας τους αλλάζουμε με το ζόρι, όπως έγινε και με την Σούπερ Λίγκα, που πέσανε ομάδες με σωστούς φακέλους. 

Το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι υπάρχει ένα μόνιμο καπέλο στις ΠΑΕ από πλευράς κράτους, από την ΕΠΟ και από συγκεκριμένους υπουργούς. Τώρα έχουμε ένα καπέλο από τον Ιωαννίδη, ο οποίος έχει κάποιες επιδιώξεις και προσπαθεί να περάσει κάποια πράγματα, τάζοντας χρήματα του κράτους. Δεν αφήνουν τις εταιρίες να δουλέψουν μόνες τους. Να ξέρουν πως θα κινηθούν και αυτές. 

Αυτή την στιγμή η απόφαση που πάρθηκε ήταν να δούμε που βρισκόμαστε. Έγινε ένα παζάρεμα για να μπουν οι ομάδες. Εγώ ήμουν αντίθετος στο να γίνει και η ψηφοφορία. Δεν μπορεί να δώσεις έγκριση για κάτι που θεωρείς παράνομο».

Πηγή : www.sport-fm.gr

Αρνητικό το κλίμα στη Football League

Αρνητικό το κλίμα στη Football League

Πολλές οι αντιδράσεις και τα προβλήματα για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων.

Η Football League, όπως αναμενόταν, απόφαση δεν πήρε για το μέλλον των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή. Αν και οι εξελίξεις έπρεπε να «τρέξουν», επέστρεψε το θέμα της αναδιάρθρωσης στην ΕΠΟ και πρότεινε συνάντηση ως την Τρίτη (04/09) και με την παρουσία της Super League.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί ότι την προσεχή εβδομάδα θα συγκροτηθεί σε σώμα το ΔΣ της Ένωσης, οπότε η «Γενική Συνέλευση» - όπως βαφτίστηκε - είναι παράνομη και οποιοσδήποτε θελήσει μπορεί να την προσβάλει.

Η Super League δεν δέχεται την άνοδο 5 ομάδων και των υποβιβασμό τριών, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις. Ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης πρότεινε ψηφοφορία και εκτός από τον ίδιο ψήφισαν αρνητικά οι ΠΑΕ Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης και Εργοτέλης.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν αρκετά ζητήματα, όπως τα 18 εκατομμύρια ευρώ που πρέπει να δώσει η Super League από παλιές υποχρεώσεις και το αίτημα των εγγυήσεων για τις κλειστές ώρες, ώστε να υπάρχει, επιτέλους, ώρα και για ματς της Football League.

Τουλάχιστον 12 ΠΑΕ διαφώνησαν έντονα στην αναδιάρθρωση και αν εξέλιξη δεν υπάρξει ούτε ως την Τρίτη (04/09) θα γίνει κλήρωση την Πέμπτη (06/09).

Πηγή : www.onsports.gr

Παναιτωλικός: Υπέγραψαν Ιωάννου, Ακουάρο

Παναιτωλικός: Υπέγραψαν Ιωάννου, Ακουάρο

Στο ρόστερ του Παναιτωλικού ανήκουν πλέον οι Γιάννης Ιωάννου, Τζουζέπε Ακουάρο.

Ο πρώην αμυντικός της Παναχαϊκής και ο Ιταλός στόπερ αντίστοιχα υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους και πλέον τέθηκαν στη διάθεση του τεχνικού, Νίκου Καραγεωργίου. Πλέον, μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό η ομάδα του Αγρινίου θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή.

Σημειώνεται ότι ο Ακουάρο έμεινε ελεύθερος από την Καρλσρούη.

Πηγή : www.onsports.gr

Ισόπαλοι και στα δοκάρια ΑΕΛΚ – Παναιτωλικός

Ισόπαλοι και στα δοκάρια ΑΕΛΚ – Παναιτωλικός

Παρουσία 600 φιλάθλων και με τον Χέλγκε Παγιέρ στην εξέδρα η ΑΕΛΚ αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς σκορ με τον Παναιτωλικό.

Το πρώτο φιλικό επί λεσβιακού εδάφους έδωσε η ΑΕΛ Καλλονής και δεδομένου ότι ο αντίπαλος Παναιτωλικός είναι πιο έτοιμος, στάθηκε πολύ καλά. Η ομάδα του Αγρινίου από την πλευρά της έδειξε ότι θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα.

Στο 15’ ο Φαβάλι με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή ο Πασάς με πλασέ αστόχησε, ενώ στο δεύτερο ο ρυθμός έπεσε με τις πολλές αλλαγές. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μανούσο στο 51’ και το δοκάρι του Βλαστέλλη στο 89’. Ο Φαβάλι για τον Παναιτωλικό αστόχησε σε τετ α τετ στο 63’, ενώ σε σουτ του ίδιου στο 77’ ο Μάππάς απέκρουσε.

Σημειώνεται ότι τη διοίκηση του Παναιτωλικού φιλοξένησε η ΠΑΕ ΑΕΛΚ στα επίσημα, με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, Νίκο Καραγεωργίου να δηλώνει: «Δώσαμε ένα δυνατό φιλικό και περιμένουμε μέχρι την τελευταία ώρα να ενισχυθούμε. Με δουλειά θα φέρουμε τον Παναιτωλικό εκεί που του αξίζει».

Ο τεχνικός της ΑΕΛΚ, Τίμος Καβακάς είπε: «Ήμασταν λίγο κουρασμένοι από την προετοιμασία. Είχαμε έναν δυνατό αντίπαλο και θεωρώ ότι με τα φιλικά που θα δώσουμε το Σαββατοκύριακο με Πιερικό και Γιαννιτσά θα μοντάρω την ομάδα και θα έχω την ευκαιρία να δω ακόμα περισσότερα πράγματα».

ΑΕΛ Καλλονής: Μάππας (83’ Γόμος), Σερφά (63’ Λαμπρόπουλος), Κώτσιος (51’ Αναστασιάδης), Χωριανόπουλος (73’ Γάλας), Κριπιντίρης (65’ Σιλιγαρδάκης), Μαρσέλο, Λεοζίνιο (65’ Μανουσάκης), Μανούσος, Γκονζάλες (79’ Βλαστέλλης), Καζάκης (72’ Γιόνδης).

Παναιτωλικός: Τακίδης, Μπακάκης, Γκόλιας, Κούσας, Μουμίν, Μητρόπουλος (80’ Μήλιος), Σφακιανάκης (83’ Τζίτζης), Μίχας (73’ Μπογκντάνοβιτς), Φαβάλα, Δάρλας, Πασάς (85’ Κούσης).

Πηγή : www.onsports.gr

Aκουάρο και Ιωάννου στον Παναιτωλικό!


Μετά την επιθετική ενίσχυση, ο Παναιτωλικός θωρακίζει και την άμυνα του καθώς πλέον μένει μόνο η ανακοίνωση για την απόκτηση του Ιταλού Τζουζέπε Ακουάρο και του Ιωάννου!

Ο Ακουάρο που έμεινε ελεύθερος από την Καρλσρούη (23 συμμετοχές) και για μία πενταετία (2005-2010) αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ελβετίας, όπου πέρασε από Μπελιντσόνα, Βαντούζ και Ααράου, αγωνίστηκε επίσης στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας!

Ο Ιταλός είναι ήδη στο Αγρίνιο και ίσως ανακοινωθεί εντός της ημέρας, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη Ιωάννου (σ.σ έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή) με τον οποίο επίσης έχει επέλθει συμφωνία!

Πηγή : www.gazzetta.gr

Κωστούλας: «Διαφωνούμε και στο νομικό και στο ηθικό κομμάτι»

Κωστούλας: «Διαφωνούμε και στο νομικό και στο ηθικό κομμάτι»

Αντίθετος στην αναδιάρθρωση των κατηγοριών ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Αγρινίου μίλησε στην ιστοσελίδα agrinionews.gr μόλις επέστρεψε από το εξωτερικό και αναφέρθηκε στην επιχείρηση – αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Φυσικά, η αντίδρασή του έδειξε οργή και απογοήτευση…

Αναλυτικά ο Κωστούλας ανέφερε:

«Όταν γυρνάς από το εξωτερικό και ειδικά από χώρα που λειτουργούν οι θεσμοί σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι με όσα συμβαίνουν. Αν με ρωτάτε πως το βλέπω αυτό που συμβαίνει, θα πω ότι εμείς είμαστε αντίθετοι και στο νομικό κομμάτι αλλά και στην «ηθική» που αποπνέει η όλη πρωτοβουλία. Θυμάμαι όταν εμείς προτείναμε να μην πέσουμε κατηγορία οι τρεις που είχαμε το δίκιο με το μέρος μας, η Λίγκα αλλά και οι αρμόδιοι απαντούσαν άλλα.

Τώρα βλέπουμε έναν υπουργό να έχει υποσχεθεί, λέει, την αποκατάσταση αυτών των ομάδων. Πώς; Με ποιανού τα χρήματα; Πώς ξέρει ότι θα βρεθούν τα χρήματα που τάζονται σε μια χώρα που καταρρέει; Εγώ λέω ότι ούτε η Σούπερ Λίγκα δεν έχει αποφασίσει ποιο είναι το συμφέρον οικονομικά γι’ αυτή. Κι αν βγουν και πουν ότι θα ανέβουν αυτές οι τρεις, αλλά τα λεφτά θα είναι λιγότερα;».

Σε ό,τι αφορά στην άποψη οπαδών στο Αγρίνιο ότι η παρέμβαση Ιωαννίδη έχει στόχευση στο εκλογικό σώμα της Θεσσαλονίκης, απάντησε: «Η θέση η δική μου έχει ευθύνη και δεν μπορώ να υιοθετήσω ότι λέγεται, αλλά καμιά φορά αναρωτιέμαι αν έχουν άδικο τελικά οι φίλαθλοι που τα βλέπουν τα πράγματα όπως τα βλέπουν. Μέσα σε τόση έλλειψη δικαιοσύνης τι να περιμένει κανείς; Γι’ αυτό ο κόσμος ζητά παρέμβαση από όπου βρει, λόγω της ανομίας.

Αφήνω στην άκρη αν τελικά στέκουν νομικά όλα αυτά και αν υπήρξε διαλεύκανση για τόσα και τόσα θέματα που εκκρεμούν και ρωτάω: Η περιοχή μας έχει έναν υφυπουργό στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Προσπαθήσαμε να μας βοηθήσει, χωρίς να κάνει καμιά παρανομία απλά να δει αν έχουμε δίκιο, στην Έφεσή μας στο θέμα με την Κέρκυρα όπου όλοι ξέρουν ότι έχουμε δίκιο και απλά αποδέχονται ότι ουδέποτε έγινε αληθινή δίκη! Μας έδωσε να καταλάβουμε ότι δε θέλει να ασχοληθεί και κάποιοι είπαν «λογικό είναι, υπάρχει αυτοδιοίκητο». Και ρωτάω εγώ: Εδώ τώρα δεν υπάρχει αυτοδιοίκητο; Δεν είναι ωμή παρέμβαση αυτό που γίνεται; Εμείς ζητούσαμε πάντα το σωστό και το δίκαιο και μας κατηγόρησαν γιατί δεν παίξαμε αλλιώς. Εδώ λοιπόν πάλι απουσιάζει το σωστό και το δίκαιο».

Πηγή : www.onsports.gr

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ακουάρο για Παναιτωλικό

Ακουάρο για Παναιτωλικό

Ο Ιταλός αμυντικός που απορρίφθηκε από τη Skoda Ξάνθη βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στον Παναιτωλικό.

Ο 29χρονος στόπερ είχε προταθεί εκτός από την ακριτική ομάδα και στον Πανθρακικό, όμως η μεταγραφή του δεν προχώρησε. Έτσι, ο Τζιουζέπε Ακουάρο ειναι πολύ πιθανό να υπογράψει στην ομάδα του Αγρινίου.

Ο Ακουάρο έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Καρλσρούη, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Ααράου, Βαντούζ, Μπελιντσόνα, Κίεβο, Μέλφι και Φότζια. Στη Γερμανία τη σεζόν 2011-12 είχε 23 συμμετοχές και δύο γκολ. Βρίσκεται από το μεσημέρι στο Emileon και όλα δείχνουν ότι εντός της ημέρας θα υπογράψει.

Πηγή : www.onsports.gr

Το… βάρος στην άμυνα για Παναιτωλικό

Το… βάρος στην άμυνα για Παναιτωλικό

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται ο σχεδιασμός του Παναιτωλικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τα «καναρίνια» απέκτησαν τους Ντιμπαλά και Καμαρά, ενισχύοντας σημαντικά την επιθετική τους γραμμή και πλέον άπαντες έχουν στραφεί στις λύσεις για την άμυνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο «στόχαστρο» της ομάδας του Αγρινίου βρίσκονται δύο αμυντικοί.

Για τον λόγο αυτό, ο Φώτης Κωστούλας αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας, κάτι που δείχνει πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Πηγή : www.onsports.gr

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ντιμπαλά: «Στόχος μου το πρωτάθλημα»

Ντιμπαλά: «Στόχος μου το πρωτάθλημα»

Έτοιμος να στεφθεί πρωταθλητής με τον Παναιτωλικό στη Football League δήλωσε ο Πατρίκ Ντιμπαλά, μιλώντας στην εφημερίδα SportDay. Ο Κονγκολέζος επιθετικός τόνισε ότι πρόθεσή του ήταν να μην αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως ο μάνατζέρ του τον έπεισε για τις συνθήκες που θα συναντήσει στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πατρίκ Ντιμπαλά στη SportDay:

Για την μεταγραφή του στον Παναιτωλικό:

«Μετά τον Πανιώνιο δεν ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα! Και αυτό, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που μαστίζουν τη χώρα και κατά συνέπεια τις ομάδες. Ωστόσο, ο μάνατζέρ μου, Νίκος Κουτρούπης, ήταν αυτός που μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναιτωλικό, τους ανθρώπους του και τις συνθήκες εργασίας και στο φινάλε με έπεισε να αλλάξω την αρχική μου σκέψη». 

Για τη νέα του ομάδα:

«Δεν ήξερα πολλά πράγματα για τον Παναιτωλικό. Θέλω να ευχαριστήσω τον διευθύνοντα σύμβουλο, Μάκη Μπελεβώνη και τον προπονητή, Νίκο Καραγεωργίου, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν». 

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Να κερδίσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή και να επιστρέψουμε στη Σούπερ Λίγκα».

Πηγή : www.sport-fm.gr

Νέα κρούση σε Ίβιτς ο Παναιτωλικός!

Νέα κρούση σε Ίβιτς ο Παναιτωλικός!

Μπορεί ο Βλάνταν Ίβιτς να απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Παναιτωλικού, ωστόσο, οι Αγρινιώτες εμφανίζονται έτοιμοι να «παλέψουν» μέχρι τέλος την υπόθεση του Σέρβου μεσοεπιθετικού.

Τα «καναρίνια» έχουν βάλει ως άμεσο στόχο τους την επιστροφή της ομάδας στα σαλόνια της Super League και για τον λόγο αυτό αναζητούν τις καλύτερες λύσεις για το πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει τον επόμενο… σταθμό στην καριέρα του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», την Δευτέρα (27/8) οι άνθρωποι του Παναιτωλικού έκαναν μία ακόμα κρούση στον έμπειρο μεσοεπιθετικό, η οποία αγγίζει τα 130.000 ευρώ για έναν χρόνο, ωστόσο, ο παίκτης δεν δείχνει διατεθειμένος να «πέσει» από τις 200 χιλιάδες ευρώ.

Παράλληλα, ο Σέρβος έχει στα… χέρια του πρόταση από την Βέροια και η παρουσία του Μάκη Χάβου στην τεχνική ηγεσία ίσως αποτελέσει το… βαρόμετρο στην απόφαση του Βλάνταν Ίβιτς.

Πηγή : www.onsports.gr

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Διπλό... χτύπημα για Παναιτωλικό!


Μεγάλη ενίσχυση για τον Παναιτωλικό στην γραμμή κρούσης καθώς αποκτήθηκαν ο Πατρίκ Ντιμπαλά, αλλά και ο Ανρί Καμαρά που μετά από μερικούς μήνες απουσίας επέστρεψε στο Αγρίνιο!

Πρόκειται για δύο σημαντικές μεταγραφές στην προσπάθεια που θα κάνουν τα «καναρίνια» να επιστρέψουν στην Σούπερ Λίγκα. Οι δύο παίκτες βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας στο Εmileon και υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους ο καθένας.

Πλέον τίθενται άμεσα στην διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου. Ειδικά για τον Καμαρά η ικανοποίηση στο Αγρίνιο είναι μεγάλη καθώς στην περσινή αποτυχημένη χρονιά στην Σούπερ Λίγκα ήταν από τους λίγους που... τίμησαν τα χρήματα που πήραν!

Πηγή : www.gazzetta.gr

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Καραγεωργίου: «Μεταγραφές... πρωταθλητισμού»

Καραγεωργίου: «Μεταγραφές... πρωταθλητισμού»

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Νίκος Καραγεωργίου εξήγησε γιατί καθυστερούν οι μεταγραφες.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο φιλικό του Σαββάτου (25/08) με τον Παναιγιάλειο και όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα panaitolikos1926: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας. Προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε στο επιθετικό κομμάτι, αλλά δεν κάναμε τίποτα από όσα δουλέψαμε.

Τα βήματα των παικτών ήταν βαριά, όπως και τα τρεξίματά τους. Περίμενα να παίξουμε καλύτερα».

Για την ενίσχυση είπε: «Δεν θεωρώ ότι έχουμε αργήσει. Είναι δύσκολο το κομμάτι των μεταγραφών. Το γιατί δεν παίρνουμε παίκτες σημαίνει κάτι. Δεν αποκτούμε τον οποιονδήποτε. Κοιτάζουμε να μας κάνει, να νας βοηθήσει στον πρωταθλητισμό. Τελικά θεωρώ ότι θα πάρουμε αυτούς που επιθυμούμε και όταν έρθει η ώρα θα είμαστε έτοιμοι».

Πηγή : www.onsports.gr

Υπέγραψε ο Ντιμπαλά, ακολουθεί ο Καμαρά

Παναιτωλικός: Υπέγραψε ο Ντιμπαλά, ακολουθεί ο Καμαρά

Ο Πατρίκ Ντιμπαλά υπέγραψε στον Παναιτωλικό, ενώ αναμένεται να τον ακολουθήσει ο Ανρί Καμαρά.

Ο Αφρικανός επιθετικός, όπως αναμενόταν, υπέγραψε συμβόλαιο με τους «κυανοκίτρινους», ενώ είναι πολύ πιθανό ως τη Δευτέρα (27/08) να υπογράψει και ο Ανρί Καμαρά, καθώς ομάδα δεν βρήκε και αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση ανανέωσης που του έγινε.

Πηγή : www.onsports.gr

Παναιτωλικός - Παναιγιάλειος 1-0

Παναιτωλικός: Επικράτησε (1-0) του Παναιγιαλείου χωρίς να ικανοποιήσει

Με σκόρερ τον Παύλο Μητρόπουλο ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 του Παναιγιαλείου.

Η ομάδα του Αγρινίου δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της στο φιλικό ματς του Σαββάτου (25/08) με τον Παναιγιάλειο. Έδειξε ότι χρειάζεται ενίσχυση, αλλά επικράτησε 1-0 χάρη σε γκολ του Παύλου Μητρόπουλου στο 52'.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεφανάκος, κουτρουμάνος (13' Μπακάκης), Γκόλιας, Κούσας, Μουμίν, Μητρόπουλος, Σφακιανάκης, Φαβάλι, Πασάς, κουτσοσπύρος, Κίτσας. Έπαιξαν και οι: Δάρλας, Τζίτζης, Μήλιος, Κούσης, Μύγας.

Πηγή : www.onsports.gr

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Στον Παναιτωλικό ο Κίτσας

Στον Παναιτωλικό ο Κίτσας

Παίκτης του Παναιτωλικού είναι από σήμερα (21/08) ο Ευγένιος Κίτσας.

Ο παίκτης υπέγραψε το συμβόλαιό του και αποτελεί την ένατη μεταγραφή της ομάδας από το Αγρίνιο.

Παράλληλα, στο ρόστερ της νέας σεζόν θα βρίσκεται και ο Στεφανάκος που αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ επαγγελματίες έγιναν οι Γιώργος Μύγας, Γιώργος Τζίντζης και Νίκος Μήλιος.

Σειρά αναμένεται να πάρει την Τετάρτη (22/08) ο Πατρίκ Ντιμπαλά, ενώ δεν προχωρούν όπως φαίνεται περιπτώσεις των Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, Ζντράβκο Πόποβιτς και Χρήστου Καλαντζή.

Πηγή : www.onsports.gr

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Καλύτερος αλλά άσφαιρος ο ΠΑΣ


Σε ένα κακό από πλευράς θεάματος παιχνίδι, ΠΑΣ και Παναιτωλικός έμειναν στο στείρο 0-0, με τους δύο προπονητές να κάνουν δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα και να βγάζουν σημαντικά συμπεράσματα.

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το φιλικό ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Παναιτωλικό, με τους δύο προπονητές να βγάζουν πολύ σημαντικά συμπεράσματα για τις ομάδες τους.

Καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια ήταν ο γηπεδούχος ΠΑΣ, όμως εμφάνισε σοβαρά προβλήματα στην επιθετική γραμμή, καθώς δεν έδειχνε πως μπορεί να γίνει επικίνδυνος

Καθόλου καλό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό να είναι εμφανώς επηρεασμένος από τις πολλές αλλαγές που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό. Η μπάλα παιζόταν κυρίως στο κέντρο και οι αξιόλογες φάσεις ήταν ελάχιστες.

ΠΑΣ Γιάννινα: Φέγκρους (81' Μπαμπανιώτης), Μιχαήλ (81'Οικονόμου), Πάντος (76' Ρουμπουλάκος), Κολοβέτσιος (46' Ντάσιος), Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου (76' Τσουκαλάς), Λίλα (55' Κεϊτά), Βίλα (55' Ντε Βινσέντι), Γεωργίου (81' Νικλητσιώτης), Τζάνης (70' Κοροβέσης), Γιάκος (46' Ίλιτς).

Παναιτωλικός: Τακίδης, Κουτρομάνος (89' Κούσης), Γκόλιας, Δάρλας (79' Τζιτζής), Κούσας (84' Σμίλτος), Μπογκντάνοβιτς (57' Μουμίν) , Σφακιανάκης (64' Μπακάκης), Μητρόπουλος, Κίτσας (57' Κουτσοσπύρος), Μύγας (84' Μεταξούλης), Πασάς (70' Μήλιος).

Πηγή : www.gazzetta.gr

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Προς Αγρίνιο ο Ντιμπαλά


Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του Πατρίκ Ντιμπαλά στον Παναιτωλικό, με τον παίκτη να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος Αγρινίου.

Το απόγευμα της Παρασκευής θα γίνουν όπως όλα δείχνουν οι καθοριστικές επαφές των ιθυνόντων του Παναιτωλικού με τον Κονγκολέζο επιθετικό, ώστε να κλείσει το deal και να γίνει από την επόμενη αγωνιστική περίοδο... «καναρίνι».

Εφόσον τελικά προκύψει συμφωνία , είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί ακόμα και σήμερα η απόκτησή του πρώην φορ του Πανιωνίου από τους Αγρινιώτες.

Πηγή : www.gazzetta.gr

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Ευχαριστήριο στην Π.Α.Ε. Παναιτωλικός




Ο Α.Ο. Κασσιώπης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά και δημοσίως την Π.Α.Ε. Παναιτωλικός για την άψογη φιλοξενία της, στα πλαίσια του μεταξύ των δύο ομάδων φιλικού αγώνα, την Κυριακή 12/8, αλλά και για τη δεξίωση που παρέθεσε στην αποστολή της ομάδας μας.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε την Π.Α.Ε. Παναιτωλικός για την ευγενική παραχώρηση στην ομάδα μας του “Emileon Sport Center”, για την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας 13/8. Σε άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις, που αποτελούν πρότυπο για τα δεδομένα της ελληνικής ποδοσφαιρικής περιφέρειας.

Ο Α.Ο. Κασσιώπης υπόσχεται, με την πρώτη ευκαιρία, να ανταποδώσει στην Κέρκυρα την ιδανική φιλοξενία της οποίας έτυχε στο Αγρίνιο. Ευχόμαστε δε, στη φίλη ομάδα του Παναιτωλικού, να έχει καλή πορεία τη νέα αγωνιστική περίοδο και να βρεθεί το συντομότερο στην Κατηγορία που της αρμόζει, τη Super League.

Πηγή : www.aokassiopis.gr

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

«Βόμβα» Ίβιτς θέλουν στον Παναιτωλικό!


Το... μπαμ της Football League με την απόκτηση του Βλάνταν Ίβιτς θέλουν να κάνουν στον Παναιτωλικό, κάνοντας κρούση στον πρώην μέσο του ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και οι Αγρινιώτες τον προσέγγισαν για να γίνει «καναρίνι» από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο 35χρονος άσος δεν απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε, γεγονός που αφήνει ανοιχτή την υπόθεση της μεταγραφής του.

Ο Ίβιτς είχε μία γεμάτη σεζόν πέρυσι με τον ΠΑΟΚ, μετρώντας 29 συμμετοχές με δύο γκολ.

Πηγή : www.gazzetta.gr

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Προς Παναιτωλικό ο Τριποτσέρης

Προς Παναιτωλικό ο Τριποτσέρης

Ο αμυντικός Θοδωρής Τριποτσέρης βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παναιτωλικού.

Η ομάδα του Αγρινίου αναζητούσε μία επιπλέον λύση στην αμυντική της γραμμή και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ψηλά στη λίστα του Νίκου Καραγεωργίου βρίσκεται ο Θοδωρής Τριποτσέρης.

Ο 26χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Δόξα Δράμας (25 συμμετοχές), ενώ τη σεζόν 2010-11 είχε 30 συμμετοχές και 2 γκολ με τη φανέλα του Λεβαδειακού.

Πηγή : www.onsports.gr

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Νέα νίκη Παναιτωλικού, 1-0 την Κασσιώπη

Νέα νίκη Παναιτωλικού, 1-0 την Κασσιώπη

Με γκολ του Κίτσα ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 της Κασσιώπης σε φιλικό παιχνίδι.

Παρουσία περίπου 700 φίλων του ο Παναιτωλικός νίκησε 1-0 την Κασσιώπη σε φιλική αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (12/08) στο Emileon. Το γκολ για τους Αγρινιώτες σημείωσε ο Κίτσας και όλα δείχνουν ότι θα αποκτηθεί. Αντίθετα, δεν έπαιξε λόγω διαστρέμματος ο Λούνα και ο ανέτοιμος Φαβάλι.

Παναιτωλικός: Τακίδης, Κουτρομάνος, Κούσας, Δάρλας, Γκόλιας, Μύγας, Μητρόπουλος, Σφακιανάκης, Πασάς, Κουτσοσπύρος, Κίτσας. Έπαιξαν και οι: Μπακάκης, Βάγκνερ, Μεταξούλης, Μήλιος, Σμίλτος, Μπογκντάνοβιτς, Καπνόπουλος.

Πηγή : www.onsports.gr

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Δοκιμές με Κασσιώπη στον Παναιτωλικό

Δοκιμές με Κασσιώπη στον Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει την Κυριακή την Κασσιώπη στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας.

Ο τεχνικός, Νίκος Καραγεωργίου αναμένεται να αποφασίσει για το μέλλον των Νταμιάν Λούνα, Βάγκνερ Σίλβα στη φιλική αναμέτρηση της Κυριακής (12/08). Ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί την Κασσιώπη στο Emileon στις 19:30 και ανάλογα με το πρόσωπο που θα δείξει ο Αργεντινός και ο Βραζιλιάνος αντίστοιχα θα γίνει και η σχετική εισήγηση.

Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο νεοαποκτηθείς, Λούκας Φαβάλι.

Πηγή : www.onsports.gr

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Εισιτήρια Διαρκείας

Εισιτήρια Διαρκείας

Έως 20.00 ώρα σήμερα 10.08.2012 (τελευταία ημέρα διάθεση των διαρκείας με μειωμένες τιμές) θα παραμείνουν ανοικτά τα γραφεία για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Η διάθεση των διαρκείας θα συνεχισθεί μέχρι 31 Αυγούστου 2012 με τις παρακάτω τιμές:

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2012-2013

ΘΥΡΑ
ΤΜΗΜΑ
ΤΙΜΕΣ
VIP
Άνω διάζωμα
400 
VIP
Κάτω διάζωμα
370 
1
4 (δίπλα στα VIP)
240 
2
6 (δίπλα στα VIP)
240 
1
2 και 3
200 
2
7 και 8
200 
(μικρή κερκίδα)
3,4,5,6 (κεντρικά)
150 
4A (μικρή κερκίδα)
Άνω διάζωμα
240 
(πέταλο)
150 

Έως τώρα έχουν διατεθεί 1012 εισιτήρια διαρκείας.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Άνετα (4-1) με Κόρινθο ο Παναιτωλικός

kitsas

Με δύο γκολ του Κίτσα και τον Φαβάλι στην εξέδρα ο Παναιτωλικός νίκησε 4-1 την Κόρινθο.

Η ομάδα του Αγρινίου υποδέχτηκε την Τετάρτη (08/08) την Κόρινθο στο Emileon και έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Επικράτησε 4-1 με δύο γκολ του υπό δοκιμή Ευγένιου Κίτσα (30', 42') και των Κουτρομάνου (41'), Πασά (45'). Στο 80' είχε δοκάρι ο Κουτσοσπύρος.

Η Κόρινθος μείωσε στο σκορ στο 60' με εκτέλεση πέναλτι του Παππά.

Παναιτωλικός: Τακίδης, Κουτρομάνος, Γκόλιας, Κούσας, Μουμίν, Μπογκντάνοβιτς, Πασάς, Μύγας, Λούνα, Μητρόπουλος, Κίτσας. Έπαιξαν και οι: Σίλβα, Δάρλας, Κουτσοσπύρος, Μεταξούλης, Καπνόπουλος, Σμίλτος.

Κόρινθος: Μέλκας, Φαφούτης, Φίλης, Παππάς, Παπαευθυμίου, Σπυρόπουλος, Κάλφας, Λουμπαρδέας, Ντουντού, Σαμπάνης, Τάνης.

Το φιλικό παρακολούθησε και ο νεοαποκτηθείς μέσος, Λούκας Φαβάλι.

Πηγή : www.onsports.gr

Ο Φαβάλι στον Παναιτωλικό!

Ο Φαβάλι στον Παναιτωλικό!

Την έκπληξη έκανε ο Παναιτωλικός και ανακοινώνει την απόκτηση του Λούκας Φαβάλι.

Ο Αργεντινός μέσος ήταν στο στόχαστρο πολλών ομάδων, αλλά οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών ανέφεραν ότι θα ανανέωνε το συμβόλαιό του με τον Λεβαδειακό. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ο 27χρονος χαφ βρέθηκε την Τετάρτη (08/08) στο Αγρίνιο και έδωσε τα χέρια με τον Παναιτωλικό!

Ο Φαβάλι είχε πέρυσι 23 συμμετοχές και 1 γκολ με τον Λεβαδειακό, ενώ στο παρελθόν φόρεσε για τρία χρόνια τη φανέλα του Ατρόμητου και για δύο του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Πηγή : www.onsports.gr

Φιλικά με Άρη, Παναιτωλικό και Κασσιώπη ο ΠΑΣ

Φιλικά με Άρη, Παναιτωλικό και Κασσιώπη ο ΠΑΣ

Το πρόγραμμα με τα τρία τελευταία φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ως την αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή 10/8 τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 18/8 τον Παναιτωλικό στο ΠΕΑΚΙ, και την Κυριακή 19/8 επίσης εντός έδρας την Κασσιώπη.

Αναλυτικά:

Η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων.

1. Παρασκευή 10/08/2012 και ώρα 19:00 Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ - Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 στο Γήπεδο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ

2. Σάββατο 18/08/2012 και ώρα 18:45 Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 - Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στο Π.Ε.Α.Κ.Ι.

3. Κυριακή 19/08/2012 και ώρα 18:30 Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 - Π.Α.Ε. ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ στο Π.Ε.Α.Κ.Ι.

Πηγή : www.onsports.gr

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012, ώρα 19.30 με ΠΑΣ Κόρινθος στο EMILEON SportCenter.

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012, ώρα 19.30 με Α.Ο. Κασσιώπης στο EMILEON SportCenter.

Πηγή : www.panetolikos.gr

Παναιτωλικός: Ενίσχυση στον άσο με Στεφανάκο

Παναιτωλικός: Ενίσχυση στον άσο με Στεφανάκο

Ο 23χρονος τερματοφύλακας, Μανώλης Στεφανάκος έδωσε τα χέρια με τον Παναιτωλικό.

Η ομάδα του Αγρινίου συμφώνησε με τον πρώην τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η προσπάθεια απόκτησης βασικού τερματοφύλακα σταματάει. Η περίπτωση του Γιώργου Αμπάρη, εξάλλου, συνεχίζει να απασχολεί.

Ο Στεφανάκος πριν φορέσει τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης αγωνίστηκε στο Αιγάλεω και στην ομάδα των Αγίων Αναργύρων.

Πηγή : www.onsports.gr

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Προτάθηκε ο Σκέμπρι στον Παναιτωλικό

Προτάθηκε ο Σκέμπρι στον Παναιτωλικό

Ο Μαλτέζος, Αντρέ Σκέμπρι προτάθηκε στον Παναιτωλικό και οι Αγρινιώτες εξετάζουν την περίπτωσή του.

Ο Σκέμπρι, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Βόλου και Πανιώνιο προτάθηκε στην ομάδα του Αγρινίου και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο της απόκτησής του να εξεταστεί για την ενίσχυση της αριστερής πτέρυγας.

Πηγή : www.onsports.gr

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Δάρλας: «Πρωταθλητισμό με Παναιτωλικό»

Δάρλας: «Πρωταθλητισμό με Παναιτωλικό»

Ο Φίλιππος Δάρλας εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να επιστρέψει στον Παναιτωλικό.

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Γεγονός» παραχώρησε ο 29χρονος αμυντικός, Φίλιππος Δάρλας και εξήγησε, γιατί επέλεξε να γυρίσει στο Αγρίνιο και να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε ώθησαν να επιστρέψεις στο Αγρίνιο;

«Βασικά, πρώτο και κύριο, ήταν ο τρόπος που με πλησίασαν από την ομάδα. Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού έδειξαν το ενδιαφέρον τους. Ότι με ήθελαν πραγματικά. Επίσης, είμαι από εδώ. Από εδώ ξεκίνησα και η επιστροφή αποτελεί μία πρόκληση για μένα. Δεν είναι άγνωστο το περιβάλλον. Φυσικά, έπαιξε σημαντικό ρόλο και η οικογένειά μου, που βρίσκεται εδώ και έτσι μετά από πολλά χρόνια θα τους έχω ξανά κοντά μου».

Πώς είναι οι πρώτες σου μέρες στην ομάδα;

«Από την πρώτη φορά που ήμουν εδώ πολλά έχουν αλλάξει. Πλέον ο Παναιτωλικός είναι το ιδανικό σωματείο, που ζηλεύει κάθε σύλλογος. Για παράδειγμα, τον πρώτο χρόνο, που έπαιζα, δεν υπήρχε καλά καλά γήπεδο για προπόνηση και πλέον αυτά έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Ο Παναιτωλικός αποτελεί ένα οργανωμένο σωματείο, ιδανικό για κάθε παίκτη που έρχεται».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για φέτος;

«Όλα αυτά τα χρόνια στόχος μου είναι ο πρωταθλητισμός, γιατί αυτό μου δίνει κίνητρο. Έτσι φέτος και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν θέσει ως στόχο τον πρωταθλητισμό και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα».

Πώς περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;

«Επειδή βρισκόμαστε σε στάδιο προετοιμασίας, η αλήθεια είναι ότι δε μένει πολύς ελεύθερος χρόνος. Όταν όμως βρίσκω την ευκαιρία, τώρα μάλιστα που επέστρεψα στην πατρίδα μου, συναντώ παλιούς φίλους, συμμαθητές και πηγαίνουμε ή για καφέ ή για φαγητό».

Έχεις σκεφτεί ποτέ σου, ποιο επάγγελμα θα ακολουθούσες, αν δε γινόσουν ποδοσφαιριστής;

«Ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου κάτι συγκεκριμένο. Απλά, από μικρός αγαπούσα το ποδόσφαιρο και ήμουν τυχερός που κατάφερα να κάνω καριέρα και να το έχω σαν επάγγελμα. Γιατί είναι πολύ τυχερός όποιος κάνει επάγγελμα αυτό που αγαπάει».

Αν σου ζητούσαμε να μας περιγράψεις τι σημαίνει το ποδόσφαιρο για σένα με μια λέξη, ποια θα ήταν αυτή;

«Πάθος!».

Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο της ομάδας;

«Ξέρουμε ότι ο κόσμος είναι πικραμένος, επειδή η ομάδα έπεσε κατηγορία. Τώρα όμως στα δύσκολα, ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα. Όπως έκανε πέρσι έτσι πρέπει και φέτος. Κακές στιγμές πάντα υπάρχουν. Το ζητούμενο όμως είναι η ομάδα να επανέλθει ξανά στην πρώτη κατηγορία και αυτό ο Παναιτωλικός δεν μπορεί να το κάνει χωρίς τον κόσμο του. Η ομάδα πρέπει να είναι ένα με τον κόσμο της. Δεν διανοούμαι καν ότι ο Παναιτωλικός την Κυριακή θα είναι στο γήπεδο χωρίς τον κόσμο του. Έτσι μάθαμε και έτσι ξέρει όλος ο κόσμος. Όποια πικρία και προβλήματα υπάρχουν πρέπει να τα ξεπεράσουμε για το καλό της ομάδας».

Πηγή : www.onsports.gr

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Νέο πρόσωπο στις δοκιμές!

kitsas

Με ένα νέο πρόσωπο ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προπόνηση του Σαββάτου στον Παναιτωλικό, καθώς από σήμερα βρίσκεται στο Αγρίνιο ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (Ομάδα Δ' Εθνικής) Ευγένιος Κίτσας (φωτό), για να δοκιμαστεί από τον Νίκο Καραγεωργίου.

Ο Κίτσας αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός και γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1982 (29 ετών). Κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Αιγάλεω, της Καλαμάτας και του Πλατανιά Χανίων, ενώ είναι παλιός γνώριμος του βοηθού προπονητή του Παναιτωλικού Μανώλη Παπαματθαιάκη, από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό Χερσονήσου.

Ο Μακεδόνας επιθετικός θα παραμείνει στο Αγρίνιο μέχρι και την Τετάρτη, όπου θα δοκιμαστεί στο φιλικό απέναντι στην Κόρινθο (ομάδα Δ' Εθνικής).

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση της ομάδας έλαβαν μέρος τόσο ο Λούνα όσο και ο Σίλβα που δοκιμάζονται τις τελευταίες μέρες, ενώ από τον πάγκο παρακολούθησε την προπόνηση ο Σουλεϊμάν Κολί που αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και επίσης δοκιμάζεται.

Μπάμπης Τσιρώνης

Παναιτωλικός: «Δώστε λεφτά για Μητρόπουλο»

Παναιτωλικός: «Δώστε λεφτά για Μητρόπουλο»

Ο Παναιτωλικός σημειώνει ότι αν η ΑΕΚ δεν δώσει χρήματα για τον Παύλο Μητρόπουλο η μεταγραφή δεν θα γίνει.

Από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ προκύπτει ότι ο Παύλος Μητρόπουλος βρίσκεται κοντά στη μετακόμισή του από το Αγρίνιο στην Ένωση. Ωστόσο, η άποψη των ανθρώπων του Παναιτωλικού είναι διαφορετική. Συγκεκριμένα, οι διοικούντες αναφέρουν: «Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο», και σημειώνουν ότι παραχωρείται μόνο με οικονομικά ανταλλάγματα.

Σε ό,τι αφορά στους Νταμιάν Λούνα και Σίλβα, ο πρώτος δείχνει να έχει το προβάδισμα για να αποκτηθεί.

Πηγή : www.onsports.gr

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Παναιτωλικός: Στήριξη σε Κωστούλα με απαντήσεις

Παναιτωλικός: Στήριξη σε Κωστούλα με απαντήσεις

Οκτώ μέλη της ΠΑΕ Παναιτωλικός με ανακοίνωσή τους απάντησαν στη Θύρα 6 και στήριξαν τον Φώτη Κωστούλα.

Η ανακοίνωση των μελών της ΠΑΕ ανέφερε:

«MIA» ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙ «ΠΟΛΛΩΝ» ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ, είναι ο τίτλος της κοινής δήλωσης, που έχει ως εξής:

Μπαίνουμε για πρώτη και σίγουρα για τελευταία φορά στο πειρασμό αντί άλλου σχόλιου σε σχέση με την ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 6-WARRIORS να δηλώσουμε:

ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ εμείς, ο καθένας με την προσωπική του επαγγελματική, κοινωνική, συνδικαλιστική, οικογενειακή διαδρομή ( όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων της ομάδας μας άλλωστε) είχαμε την ΤΥΧΗ να βρεθούμε δίπλα στον ΑΓΡΙΝΙΩΤΗ Φώτη ΚΩΣΤΟΥΛΑ και να ταξιδεύουμε μαζί του σε ένα μακρύ και δύσκολο αλλά συνάμα απίστευτο και γοητευτικό ταξίδι, συνεργάτες του και συνοδοιπόροι σε ένα όραμα για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ και στην επιλογή του να περπατήσουμε τον δύσκολο δρόμο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς «κλακαδόροι, ευθυνόφοβοι, υποτακτικοί κ.λπ.» στους εμπνευστές τους που δεν εκπροσωπούν για μας τίποτε παρά μόνο τους εαυτούς τους (άντε και λίγους ακόμη-130 άραγε;;), παρόλο που οι ίδιοι αρέσκονται να μιλούν για λογαριασμό ή να θεωρούν ότι εκπροσωπούν όλο το «ΛΑΟ» του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.

Ξεκαθαρίζουμε ότι η δική μας ενεργή συμμετοχή στα δρώμενα της ομάδας αρχίζει και τελειώνει με την παρουσία σε αυτή του Φώτη Κωστούλα.

Άλλωστε:

-«Επαγγελματίες» ποδοσφαιρικοί παράγοντες δεν υπήρξαμε ποτέ και δεν φιλοδοξούμε να γίνουμε!!

-Γυρολόγοι «φωστήρες» της ποδοσφαιρικής παρακμής δεν ήμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ!!

-Όψιμοι θαυμαστές περιφερόμενων εκκολαπτόμενων παραγοντίσκων «επενδυτών» (βλέπε Π. Παπαϊωάννου και άλλους) δεν θα κάνουμε την χάρη σε κανέναν να δηλώσουμε!!!

Υ.Γ 1. Είμαστε βέβαιοι ότι και φέτος η μεγάλη ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗ οικογένεια, οι χιλιάδες φίλαθλοι μας (από εδώ ως τα πέρατα του πλανήτη) θα στηρίξουν ενωμένοι σαν μια γροθιά την νέα προσπάθεια της ομάδας που ξεκινά κόντρα σε όποιο κατεστημένο εντός και εκτός των «τειχών»

Υ.Γ. 2. Είμαστε επίσης σίγουροι ότι και φέτος αυτοί θα είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Οι μικρόνοες και αχάριστοι που βρίζουν και λοιδορούν θα παραμείνουν ασχημονούντες θεατές.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΜΠΕΣΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΛΙΤΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΤΖΕΛΤΖΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΣΠΥΡΟΥ ΘΩΜΑΣ

ΣΥΡΜΟΣ ΑΛΕΚΟΣ».

Πηγή : www.onsports.gr

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Βόμβες Παναιτωλικού με Λούνα, Σίλβα (videos)

Βόμβες Παναιτωλικού με Λούνα, Σίλβα (videos)

Στο Αγρίνιο από το βράδυ της Τετάρτης για χάρη του Παναιτωλικού οι Νταμιάν Λούνα, Βάγκνερ Σίλβα!

Σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζεται να προχωρήσει ο Παναιτωλικός, καθώς από το βράδυ της Τετάρτης (01/08) στο Αγρίνιο βρίσκονται ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, Νταμιάν Λούνα και ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, Βάγκνερ Σίλβα!

Ο Λούνα είναι γεννημένος στις 21 Φεβρουαρίου 1985, έχει ύψος 1.71μ. και από τα 17 του ως τα 20 είχε 65 συμμετοχές και 6 γκολ με τη φανέλα της Σαν Λορέντζο! Θεωρήθηκε από τα μεγάλα ταλέντα της Αργεντινής, τραυματίστηκε σοβαρά πριν από πολλά χρόνια, αλλά επέστρεψε δυνατός. Αγωνίστηκε ακόμα στην Ιντεπεντιέντε, την Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα και τις Σάο Καετάνο, Νουέβα Σικάγο, Λος Άντες.

Ο Βάγκνερ Σίλβα γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1989, αγωνίζεται ως στόπερ και στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της δεύτερης ομάδας της Μπενφίκα, της Πόρτο Αλέγκρε, της Σπορτ Κλαμπ Ρεσίφε και της Ιντερνασιονάλ.

Αμφότεροι θα προπονηθούν την Πέμπτη (02/08) και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα υπογράψουν.

Σε ό,τι αφορά στην απόρριψη της έφεσης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, οι Αγρινιώτες περιμένουν το σκεπτικό της απόφασης και ανάλογα θα κινηθούν.

Δείτε τον Λούνα εν δράσει...

και δείγμα από τον Σίλβα...



















Πηγή : www.onsports.gr

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Προσφεύγει στο CAS ο Εργοτέλης

Προσφεύγει στο CAS ο Εργοτέλης

Δεν αιφνιδιάστηκαν ιδιαίτερα στον Εργοτέλη με την απόρριψη της έφεσης που είχαν καταθέσει κατά της πρωτόδικης δικαίωσης του Πανιωνίου από την ΕΠΟ, με την προσφυγή στο CAS να μελετάται σοβαρά.

Μόλις φτάσει στα χέρια της διοίκησης της κρητικής ΠΑΕ το σκεπτικό της απόφασης, θα καθοριστεί η στάση και οι επόμενες ενέργειές της. Στον Εργοτέλη εδώ και καιρό εξετάζουν την προσφυγή στο διεθνές αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο (CAS), αλλά και στην Πολιτική Δικαιοσύνη.

Πηγή : www.onsports.gr

Απορρίφθηκε η έφεση Εργοτέλη, Παναιτωλικού

Απορρίφθηκε η έφεση Εργοτέλη, Παναιτωλικού

Απορρίφθηκαν και σε δεύτερο βαθμό οι καταγγελίες των Εργοτέλη και Παναιτωλικού κατά του Πανιωνίου και της Κέρκυρας, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ΕΠΟ, με καθυστέρηση μιας εβδομάδας.

Αυτό σημαίνει ότι οριστικοποιείται ο υποβιβασμός των Εργοτέλη και Παναιτωλικού στη Football League και δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη σύνθεση της Super League της νέας χρονιάς, με τους Πανιώνιο και Κέρκυρα να συμμετέχουν κανονικά.

Το πρωί της Τετάρτης οι δικηγόροι των εμπλεκόμενων ΠΑΕ ενημερώθηκαν για την απόρριψη της Έφεσης που είχαν καταθέσει Εργοτέλης και Παναιτωλικός κατά της πρωτόδικης απόφασης της ΕΙΜ, η οποία δεν είχε κάνει δεκτή την καταγγελία των δύο προαναφερθέντων ΠΑΕ για παράνομες μεταγραφές του Πανιωνίου και της Κέρκυρας τον περασμένο Ιανουάριο.

Αναλυτικά η απόφαση:
 
Το Διαιτητικό Δικαστήριο Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Αριθμός απόφασης:   43/31-7-2012

Υπόθεση:                 Έφεση ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ κατά της υπ' αριθμόν 1465/2011-12 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας & Μετεγγραφών της ΕΠΟ (καταγγελία εις βάρος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.).

Απόφαση:                Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ' ουσίαν την έφεση.

Αριθμός απόφασης:    42/31-7-2012

Υπόθεση:                  Εφέσεις ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ και ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κατά των υπ' αριθμών 1/2012-13 και 1467/2011-12, αντίστοιχα, αποφάσεων της της Επιτροπής Ιδιότητας & Μετεγγραφών της ΕΠΟ (καταγγελίες εις βάρος ΠΑΕ Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ).

Απόφαση:                 Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ' ουσίαν τις εφέσεις.

Πηγή : www.onsports.gr